بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: تشخیص شخصیت شما با ساندویچ مورد علاقه تان !!

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

new12 تشخیص شخصیت شما با ساندویچ مورد علاقه تان !!

آیا می دانید کدام ساندویچ نشانگر هوش شماست ؟ کدام نشان دهنده سلیقه شما و .....

نتایج یك مطالعه جالب از سوی روانشناسان در انگلیس نشان داد، افرادی كه ساندویچ پنیر و خیارشور را به دیگر انواع ساندویچ‌ها ترجیح می‌دهند به احتمال زیاد اشخاصی باهوش و با ضریب هوشی بالا هستند.

این روانشناسان با توجه به نتایج مطالعات اخیر ادعا كرده‌اند كه انتخاب نوع ساندویچی كه مورد علاقه شما است می‌تواند نشان‌دهنده ویژگی‌های شخصیتی شما باشد. دكتر الیزابت جونز روانشناس انگلیسی و دستیاران وی پس از مصاحبه با 2000 شهروند در این كشور «هشت شخصیت اصلی ساندویچی» را شناسایی كردند.

جونز و دستیارانش در بررسی‌های خود به این احتمالات قوی دست یافتند؛ افرادی كه از ساندویچ پنیر و خیارشور لذت می‌برند، ضریب هوشی بالاتری دارند در حالی كه افرادی كه ساندویچ حاوی گوجه، كاهو و ژامبون با نان كنجددار را ترجیح می‌دهند، اغلب اشخاص فرصت طلبی هستند.
    همچنین اشخاصی كه به خوردن همبرگر با سالاد در نان سفید علاقه دارند، انسانهای آینده‌نگری هستند و افرادی كه عاشق ساندویچ حاوی گوشت ورقه شده گاو هستند اغلب شخصیت شتاب‌زده‌ای دارند.
    این متخصصان همچنین متوجه شدند، افرادی كه ساندویچ تخم مرغ با سس مایونز دوست دارند، واقعا اهل ماندن در خانه هستند.
    در ادامه این مقاله آمده است: انسان‌های بلند پرواز معمولا ساندویچ سنتی تن ماهی با ذرت شیرین را ترجیح می‌دهند در حالی كه افرادی كه روح حساسی دارند، ساندویچ میگو با نان قهوه‌ای را بیشتر انتخاب می‌كنند. علاوه بر اینها افراد برون‌گرا بیشتر ترجیح می‌دهند ساندویچ جوجه بخورند.

من همچنان بی امضاء

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش IT و شبکه و بازی
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها
    در حالی كه افرادی كه ساندویچ حاوی گوجه، كاهو و ژامبون با نان كنجددار را ترجیح می‌دهند، اغلب اشخاص فرصت طلبی هستند.
    یعنی من اگه انگلیس بودم فرصت طلب میشدم؟یا هستم؟آخه چرا؟من از امروز میرم فقط ساندویچ پنیر میخورم
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn_moon[at]yahoo[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

• 396

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    آسمان آبي
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مترجمي زبان انگليسي
    راه های ارتباطی

در حالی كه افرادی كه ساندویچ حاوی گوجه، كاهو و ژامبون با نان كنجددار را ترجیح می‌دهند، اغلب اشخاص فرصت طلبی هستند. بچه به اين خوبي چرا فرصت طلب

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها

همچنین اشخاصی كه به خوردن همبرگر با سالاد در نان سفید علاقه دارند، انسانهای آینده‌نگری هستند
    وای خدا دلم غش رفت عاشق ساندویچ همبرگرم

mina_aramesh آواتار ها
    • 386

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    راه های ارتباطی

سلام
    من برون گرا و فرصت طلب هستم ...به من نزدیک نشین..

petra_na آواتار ها
    • 523

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

در حالی كه افرادی كه ساندویچ حاوی گوجه، كاهو و ژامبون با نان كنجددار را ترجیح می‌دهند، اغلب اشخاص فرصت طلبی هستند.
    همچنین اشخاصی كه به خوردن همبرگر با سالاد در نان سفید علاقه دارند، انسانهای آینده‌نگری هستند و افرادی كه عاشق ساندویچ حاوی گوشت ورقه شده گاو هستند اغلب شخصیت شتاب‌زده‌ای دارند.
    من این ساندویچا رو دوست دارم یعنی(هم فرصت طلبم هم آینده نگر هم شتاب زده وای)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mina_aramesh آواتار ها
    • 386

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط petra_na نمایش پست ها
    من این ساندویچا رو دوست دارم یعنی(هم فرصت طلبم هم آینده نگر هم شتاب زده وای)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

شکمو!!!

petra_na آواتار ها
    • 523

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط mina_aramesh نمایش پست ها
    شکمو!!!
    نگو تازه کجاشو دیدی همیشه از رستوران گشنه برمیگردم

برچسب برای این موضوع