بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 56

موضوع: شیث رضایی منشوری و ممنوع‌الفعالیت می‌شود/نصرتی در انتظار تصمیم مسئولان

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish شیث رضایی منشوری و ممنوع‌الفعالیت می‌شود/نصرتی در انتظار تصمیم مسئولان

شیث رضایی منشوری و ممنوع‌الفعالیت می‌شود/نصرتی در انتظار تصمیم مسئولان

یکی از دو بازیکن متخلف پرسپولیس منشوری و ممنوع الفعالیت می‌شود.

فارس: حجت الاسلام علیرضا علیپور دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تخلفات محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکن پرسپولیس در دیدار با داماش گیلان و شادی زننده آنها پس از گل گفت: طبق گزارش‌های رسیده و مستندات موجود، این دو بازیکن باید روز سه‌شنبه در ستاد منشور اخلاقی حاضر شوند و توضیحات خود را در این مورد به طور مکتوب ارایه کنند. پس از آن هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال در مورد این دو نفر رای خود را صادر می‌کند.

وی افزود: این مسئله به غیر از بحث احضار از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است و این کمیته وظایف خود را طبق قانون انجام می‌دهد. ستاد منشور اخلاقی نیز به طور ویژه به این پرونده رسیدگی خواهد کرد.

علیپور در مورد اینکه درباره این دو بازیکن چه تصمیمی گرفته می‌شود، گفت: یکی از این دو بازیکن به دلیل اینکه سابقه داشته به شدت با او برخورد می‌کنیم. شاید در این فصل برای ملاحظه حال باشگاه پرسپولیس فقط این بازیکن تنبیهی که کمیته انضباطی برایش در نظر می‌گیرد را متحمل شود اما فصل آینده به او اجازه قرارداد بستن با هیچ باشگاهی نمی‌دهیم و این بازیکن منشوری می‌شود اما در مورد دیگر بازیکن تصمیم دیگری گرفته می‌شود زیرا اولین باری است که چنین کاری انجام داده و مورد دیگر اخلاقی نداشته است.

به گزارش فارس علیپور از اعلام نام بردن دو بازیکن متخلف پرسپولیس خودداری کرد اما با توجه به صحبت‌های وی می‌توان به این نتیجه رسید که شیث رضایی منشوری می‌شود و محمد نصرتی با جریمه دیگری مواجه خواهد شد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

بخاطر قرار گیری عکس در سایت از شما پیشاپیش معذرت میخواهیم.

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت: منتظر فیلم ها و عکس های صحنه های مورد نظر هستیم تا حکم لازم را در این باره صادر کنیم و در این باره کوتاه نمی آییم.
    رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: کار زشت بازيکنان پرسپوليس در صحنه‌هاي شادي پس از گل شرم‌آور بود.

اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با سایت فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات رخ داده در بازی پرسپولیس و داماش گیلان اظهار داشت: متاسفانه در صحنه های شادی گل بازیکنان پرسپولیس در هر سه گل، شاهد کارهای زشتی از سوی بازیکنان بودیم که دیدن تصاویر این صحنه ها شرم آور بود. کمیته انضباطی به شدت به این اتفاقات رسیدگی می کند و با خاطیان به شدت برخورد می شود.

علاوه بر این صحنه های زشت هم درگیری در پایان بازی اتفاق افتاد که به آن هم رسیدگی می کنیم.

رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت: منتظر فیلم ها و عکس های صحنه های مورد نظر هستیم تا حکم لازم را در این باره صادر کنیم و در این باره کوتاه نمی آییم.

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

عصر ایران ورزشی - در خبرها آمده است که کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس مجازات های سنگینی برای محمد نصرتی و شیث رضایی در نظر گرفته است.

هر چند که تجربه نشان می دهد که این اقدام باشگاه پرسپولیس بیشتر با هدف فرونشاندن هیاهوی بر پا شده در باب رفتار شیث و نصرتی در بوق و کرنا شده است، اما فرض کنیم که کمیته انضباطی پرسپولیس از باب رعایت اخلاقیات، چنین سفت و سخت ایستاده و می خواهد 15 درصد از کل مبلغ قرارداد این دو بازیکن را کم کند.

در این صورت این سئوال جای طرح دارد که آیا باشگاه پرسپولیس برای تهدید به ضرب و شتم نیز مجازاتی قائل است یا خیر؟

آیا چنین تهدیدی مصداقی از کنش غیراخلاقی نیست؟ اگر غیراخلاقی است، بدیهی است که کمیته انضباطی پرسپولیس باید فکری به حال علی پروین هم بکند و او را نه تنها به دلیل تهدید عادل فردوسی پور به ضرب و شتم فیزیکی بلکه به دلیل بیان این چنین سخنی از زبان "مدیر راهبری" باشگاه پرسپولیس مجازات کند.

samane-89 آواتار ها
    • 230

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکنی که مرتکب عمل زشت و ناپسندی شده اند را تا اطلاع ثانوی محروم و از حضور در امکان ورزشی ممنوع کرده است.

محمد تقی رهبر رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی از احضار محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: با توجه به رفتار زشت دو بازیکن پرسپولیس کمیسیون فرهنگی مجلس وزیر ورزش را احضار کرده تا در این باره توضیح دهد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکنی که مرتکب عمل زشت و ناپسندی شده اند را تا اطلاع ثانوی محروم و از حضور در امکان ورزشی ممنوع کرده است.

رضایی و نصرتی پس از گل‌های اول و دوم دیدار پرسپولیس و داماش اقدام به حرکات غیراخلاقی کردند.

samane-89 آواتار ها
    • 230

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

اعتدال: اتفاقات بازی پرسپولیس و داماش جهانی شد.

دو پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند.

بسیاری از رسانه‌های دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.

آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران‌، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه شرمناک را تماشا کنند.

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

حمایت قاطعانه ی پروین از شیث رضایی و نصرتی!

باید دست این دوبچه را گرفت و با وجود اینکه آنها را محکوم کرد اما کاری نکرد که به سرنوشت‌ بد کشدیده شوند.

فوتبال 3 - مدیر تیم فوتبال پرسپولیس با نامناسب دانستن رفتار دو بازیکن پرسپولیس گفت:« نباید با رضایی و نصرتی به گونه‌ای برخورد کرد که آنها به سرنوشت علی اکبریان دچار شوند.»

علی پروین پس از چند روز سکوت، درباره اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس حرف زد و گفت:«ابتدا باید پیروزی مقابل داماش را به تمام بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس تبریک بگویم. یک نفس راحتی کشیدیم. قرار نیست من همیشه صحبت کنم اما مطمئن باشید هر وقت که لازم بود حرف‌های خودم را می‌زنم. فعلا هم در حال پیگیری برخی امور باشگاه هستم. درباره حرکت شیث رضایی و محمد نصرتی همه چیز را می‌دانم، اما باید حرف هایی را بزنم و بهتر است همه قشنگ آن را گوش کنند چون به نظر من برخی اتفاقات بد در فوتبال ما در حال رخ دادن است.»

او این را گفت و ادامه داد:«من برمی‌گردم به چند وقت قبل موقعی که همین آقای نصرتی به بحرین گل زد و به جام جهانی رفتیم. مردم همه خوشحال بودند و به کوچه و خیابان ریختند، جشن گرفتند شادمانی کردند. پرچم ایران را در دستان خود در سراسر دنیا قرار دادند. کار کوچکی بود؟اما آقایان با این بچه‌ها چطور دارند برخورد می‌کنند؟ یک نفر بود بعد از دو سه ماه بیاید بگوید آقای نصرتی دستت درد نکند که آن گل را به بحرین زدی. هیچکس فکر این بچه دیگر نبود اما حالا که اتفاقی افتاده که هیچکس آن را تأیید نمی‌کند چه بلایی می‌خواهیم سر این دو جوان بیاوریم.»

پروین با بیان اینکه به هیچ عنوان از این قضیه حمایت نمی کند حرف هایش را این طور ادامه می دهد:« من همه دنیا این کار را محکوم می‌کنم. کار خوبی نبود اما چرا این مسئله را ریشه‌یابی نمی‌کنید؟ این دو بازیکن جوان هستند و با استرس بالا در این فشاری که الان روی پرسپولیس است مقابل داماش قرار گرفتند. بعد از گل هم ذوق و شوق داشتند و می‌خواستند شادی کنند و این اتفاق افتاد. باز هم می‌گویم کار خوبی نبود، نیست و نخواهد بود اما ما دنبال چه کاری هستیم؟ آقایان پس از این اتفاق به جای اینکه دست این دو بچه را بگیرند و با آنها صحبت کنند به آنها اعلام می‌کنند که تا آخر عمر محروم هستند. قضاوت‌های ناعادلانه می‌کند و به هر طریقی به دنبال حرف زدن و نابود کردن این دو بچه هستند. اصلا بیایید یکدفعه این دو بچه را دار بزنید خیالتان راحت شود. مثل اینکه موضوع علی اکبریان را فراموش کرده‌ایم که چه بلایی سر این بچه ‌آمد. دوست دارید شیث و نصرتی هم الان به سرنوشت اکبریان دچار شوند؟»

وقتی از پروین می پرسیم که چه راهکاری را در این زمینه پیشنهاد می کنید او می گوید:« ول کنید. نباید این بچه‌ها را خراب کنیم. شیث رضایی دو، سه ماه است سرش به کار خودش است و حتی مصاحبه هم نمی‌کند تا به پرسپولیس خدمت کند اما پس از این اتفاق که باز هم می‌گویم کار خوبی نبود آقای عزیز محمدی و علیپور و برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال هرکسی یک نظری می‌دهد. می‌گویند این دو بچه را یک سال محروم کنید یا اصلا از فوتبال کنار بگذارید. صبر کنید. چه خبر است؟ کجا می‌روید و به دنبال چه هستید؟

من این حرف را می‌گویم بارک الله به غلامحسین پیروانی. یک نفر بود در برنامه شب گذشته این پسره (فردوسی‌پور) حرف زیبایی زد. نباید کاری کنیم که شیث رضایی و نصرتی به سرنوشت علی اکبریان دچار شوند. نباید کاری کنیم تا جوانان ما به بیراهه برود.»

پروین حرف هایش را اینطور ادامه می دهد:« این کار را دوباره محکوم می‌کنم اما وقتی یک قتل به وجود می‌آید پدر و مادر فردی که به قتل رسیده با خصلت ایرانی خود می‌آید و رضایت می‌دهد و همه چیز را به خاطر یک جوان و اعتقاد خود به خدا می‌بخشد اما ما این دو جوان را دو روز است زیر گیوتین گذاشتیم. این خوب است؟ باشگاه پرسپولیس هنوز ۴۸ ساعت نشده تشکیل جلسه داد و رأی خود را ابلاغ کرد، پس خود مسئولان باشگاه دست به کار شدند و بیکار نبودند اما من این را از شما می‌پرسم که باید مسئولان دیگر این طور این بچه‌ها را بزنند؟ علی اکبریان فوتبالیست کوچکی نبود اما وقتی بچه‌اش به دنیا آمد او را ندید. الان خانواده اکبریان در گوشه‌ای از تهران گیر ۱۰۰ تومان پول است؛ در جایی که هیچکس فکرش را نمی‌کرد که یک روز آنجا منزل اکبریان باشد.

آیا یک نفر معرفت دارد الان برود کف دست این بچه یک چیزی را بگذارد؟ قطعا خیر. پس ما کاری داریم می‌کنیم که اصلا خوب نیست.به خدا وقتی علی اکبریان از زندان زنگ می‌زند از خودم بیخود می‌شوم. وقتی می‌گوید خانواده من گیر ۵۰ تومان است و نان شب ندارد بخورد نمی‌دانم چه کاری انجام دهم. پس باید دست این دوبچه را گرفت و با وجود اینکه آنها را محکوم کرد اما کاری نکرد که به سرنوشت‌ بد کشدیده شوند. خیلی از این علی‌اکبریان‌ها داریم که در گوشه‌های ایران هستند و ما هیچ کاری برای آنها نکردیم.»

پروین اما مخالف محروم کردن این دو بازیکن است.او می گوید:«الان محروم کنید و بگذارید بروند دنبال کارهای ناپسند؛ این آقایان این اتفاق را دوست دارند. بگذارید مثل علی اکبریان گوشه زندان بروند. اکبریان بازیکنی بود که در استقلال و پرسپولیس همه دوستش داشتند. به زیبایی او حسرت می‌خوردند اما الان گیر ۵۰تومان پول است. من از شما می‌پرسم کسی هست دست این بچه را بگیرد؟ حالا می‌خواهید سر شیث و نصرتی که بزرگترین اشتباه زندگی خود را کرده‌اند همان بلا را بیاورید؟»

پروین نظرش را هم در مورد رفتن استیلی و آمدن مربی خارجی اعلام می کند:«در این باره فعلا حرفی نمی‌زنم. یکسری جلسات در حال برگزاری است و هر موقع به نتیجه رسیدیم حرف‌هایم را می‌زنم.»

وقتی از پروین می پرسیم می‌گویند شما باعث شدید خوردبین را اخراج کنند او می گوید:«ولمان کنید بابا، این چه حرفی است؟ ما این کاره نیستیم. من محمود را دوست دارم. باید ببینیم چه اتفاقی پیش می‌آید. لطفا شما به نوشته های برخی آقایان توجه نکنید. خوردبین یک پرسپولیسی است و من به او علاقه دارم.»

اما حرف های مدیر تیم های پرسپولیس.آنجا که او در مورد عابدزاده و باقری حرف می زند:«قرار است در جلسه‌ای با مسئولان باشگاه شرکت کنند و تکلیف همه چیز مشخص شود اما به شما بگویم حمید استیلی در جریان تمام این اتفاقات است و هیچ چیز دور از چشم او اتفاق نیفتاده است. بالاخره این دو نفر هم از بزرگان باشگاه هستند و اگر قرار است بیایند می‌خواهند به پرسپولیس کمک کنند.»

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نصرتی و شیث در دادگاه

يكي از وكلاي پايه دادگستري مي‌گويد: «در مواردي كه يك عملي باعث جريحه‌داري عفت عمومي شود نيازمند شاكي خصوصي نيست و مسئولاني كه اين صحنه را نظاره مي‌كنند وظيفه دارندكه طي گزارشي موضوع را به دستگاه قضايي اطلاع دهند تا موضوع از طريق دادستاني مورد رسيدگي قرار بگيرد.

با گذشت دو روز از ماجراي تامل برانگيز ورزشگاه سردار جنگل رشت و حركات ناشايست بازيكنان پرسپوليس در جريان بازي با داماش، اظهارنظرها در مورد اين اتفاق عجيب هنوز در صدر خبرهاي محافل رسانه‌اي قرار دارد. بازتاب گسترده اين ماجرا البته به ضرر بازيكنان خاطي خواهد بود چرا كه هجمه رسانه‌اي در صدور حكم نهايي و مدت محروميت آنها تاثير خواهد داشت. اين در حالي است كه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس سعي مي‌كند با ادله‌هاي عجيب و اعمال محروميت خفيف براي محمد نصرتي و شيث رضايي روي اين ماجرا سرپوش بگذارد.

اخراج محمود خوردبين، سرپرست پرسپوليس هم از جمله اقدامات عاجل مديريت باشگاه براي تلطيف كردن فضاي فعلي محسوب مي‌شود. هر چند جمشيد زارع، قائم‌مقام باشگاه، وانمود مي‌كند كهولت سن و از كارافتادگي دليل بركناري ناگهاني محمود خوردبين است اما ترديدي نيست كه سرپرست پرسپوليس قرباني اتفاقات بازي با داماش شده و مديريت فعلي باشگاه سعي مي‌كند شدت برخورد با اين ماجرا را نشان بدهد. با اين حال به نظر مي‌رسد تخلف بازيكنان مذكور به حدي آشكار و محرز است كه مراجع انضباطي فدراسيون فوتبال به آساني از اين موضوع چشم‌پوشي نخواهند كرد.

صدور حكم غيابي

در حاليكه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس به محروميت دو جلسه‌اي شيث رضايي و منع كردن نصرتي از حضور در تمرينات بسنده كرده، قاضي حسن زاده، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال از صدور حكم غيابي براي اين دو بازيكن خبر مي‌دهد: «متاسفانه اخلاق در فوتبال گم شده است و خود من هم متاسفم كه در چنين دوره‌اي مسئوليت دارم. در جلسه‌اي كه در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد، ما راي نهايي خود را درباره شيث رضايي و محمد نصرتي صادر مي‌كنيم و ديگر نيازي به حضور خود بازيكنان در جلسه هم نيست، چرا كه آن‌ها ديگر نمي‌توانند بگويند كه انگشت من نبوده يا دست من نبوده كه آن كار را انجام داده است!»

درهمين قاب، حجت‌الاسلام علیپور، دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای از احضار دو بازيكن متخلف پرسپوليس به ستاد منشور اخلاقي و اعمال محروميت براي آنها خبر مي‌دهد: «طبق گزارش‌های رسیده و مستندات موجود، این دو بازیکن باید امروز در ستاد منشور اخلاقی حاضر شوند و توضیحات خود را به طور مکتوب ارائه کنند. پس از آن هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال در مورد این دو نفر رای خود را صادر می‌کند. در كنار كميته انضباطي، منشور اخلاقی هم به طور ویژه این پرونده را بررسي خواهد کرد. برای متضرر نشدن باشگاه پرسپولیس يكي از اين دو بازيكن علاوه بر محروميتي كه کمیته انضباطی برایش در نظر می‌گیرد از بستن قرارداد در فصل بعد منع خواهد شد.»

نصرتي: عمدي در كار نبود!

به گفته عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ راي پرونده تخلف دو بازيكن پرسپوليس صادر مي‌شود و قابل پيش‌بيني است كه يك محروميت سنگين براي اين دو بازيكن در نظر گرفته خواهد شد. در آستانه نشست اضطراري كميته انضباطي، محمد نصرتي يكي از دو بازيكني كه بر اساس فيلم‌ها و عكس‌هاي اتفاقات بازي پرسپوليس و داماش در مظان اتهام قرار گرفته، مرتكب شدن حركات ناشايست خودش در اين بازي را غير ارادي توصيف مي‌كند و مي‌گويد: «تيم ما در شرايطي قرار داشت كه برد خارج از خانه، آن هم در شرايط جوي گيلان مي‌توانست روحيه بخش باشد. براي همين وقتي گل سوم را زديم از فرط خوشحالي نمي‌دانستم بايد چكار كنم و به همين خاطر در حلقه شادي بازيكنان پرسپوليس اضافه شدم. اگر به آن صحنه دقت كنيد، صورت من به سمت ديگري بود و به دنبال وحيد هاشميان مي‌گشتم و متوجه نشدم دستم به كدام سمت مي‌رود! قسم مي‌خورم كه عمدي در كار نبود. با اين حال وقتي خودم تصوير تلويزيوني را ديدم به عنوان يك بيننده تلويزيوني استنباط ديگري داشتم. برايم عجيب بود كه چطور شبكه‌هاي تلويزيوني صحنه آهسته آن اتفاق را پخش كردند. هرچند عمدي در كارم نبود اما از همه فوتبال‌دوستان عذرخواهي مي‌كنم.»

كي روش: براي فوتبال بد بود

طي دو روز گذشته اهالي فوتبال واكنش‌هاي متفاوتي نسبت به حاشيه‌هاي بازي پرسپوليس و داماش داشته‌اند. حتي پاي كارلوس كي روش، سرمربي تيم ملي هم به اين معركه باز شده و حركت ناشايست بازيكنان پرسپوليس را يك اتفاق نامطلوب براي فوتبال توصيف مي‌كند: «اين ماجرا براي خبرنگاران بد نبود چون خيلي خبرساز بود و به محافل رسانه‌اي سوژه داد اما بايد بگويم يك اتفاق نامطلوب براي فوتبال رخ داده است.»

احتمال ورود دادستاني

در اين بين يكي از وكلاي پايه دادگستري احتمال ورود دادستاني با اين ماجرا و تحت تعقيب قرار گرفتن بازيكنان خاطي پرسپوليس را مطرح مي‌كند. عسگري پيش‌بيني عمومي بودن جرم بازيكنان مذكور را براي محكوم شدن آنها در دادگاه كافي مي‌داند و مي‌گويد: «در مواردي كه يك عملي باعث جريحه‌داري عفت عمومي شود نيازمند شاكي خصوصي نيست و نيروي انتظامي حاضر در صحنه و مسئولاني كه احتمالا اين صحنه را نظاره مي‌كنند وظيفه دارندكه طي گزارشي موضوع را به دستگاه قضايي اطلاع دهند تا موضوع از طريق دادستاني مورد رسيدگي قرار بگيرد. اگر عملي را كه در بازي پرسپوليس و داماش گيلان رخ داده است جرم بدانيم، دادستاني مي‌تواند به موضوع ورود كرده و خاطيان را مورد بازخواست قرار دهد. عمل انجام شده دور از شأن و خلاف عفت و اخلاق است. به هر حال حتما مرجع قضايي در صورتي كه لازم بداند به موضوع ورود خواهد كرد و اگر هم ورودي به اين ماجرا نداشته باشد قطعا به استدلال‌هاي لازم براي ورود دست نيافته است.»

منبع: تابناک

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

چه چیز در انتظار شیث رضایی و نصرتی!

ولی‌الله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.

فارس: یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: قاعدتاً باید علیه بازیکنان متخلف پرسپولیس کیفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامی حبس تا ۲ ماه و ۷۴ ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومی است.

ولی‌الله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.

وی با بیان اینکه ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع می‌پردازد خاطرنشان کرد: در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.

حسینی گفت: ذکر عنوان انظار، اماکن و معابر عمومی از جنبه تمثیلی است و در حال حاضر ورزشگاه و دوربین‌های تلویزیونی هم شامل این موضوع می‌شوند.

این قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: در ادامه این ماده قانونی آمده است اگر عمل این فرد دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحه‌دار کند حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا مجازات ۷۴ ضربه شلاق برای او در نظر گرفته خواهد شد.

وی اظهار داشت: این نوع حرکات در همه کشورها تحت عنوان جرایم ضدعفت عمومی شناخته می‌شود.

قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: ممکن است زن و شوهری با این توجیه که به هم محرم هستند در ملاء عام اقدام به عملی کنند که خلاف عفت عمومی باشد.

حسینی با بیان اینکه انجام رفتارهای ناشایست و خلاف عفت عمومی مقابل چشم هزاران تماشاگر و دوربین‌های تلویزیونی بسیار بدتر است گفت: باید با این افراد برخورد قضایی شود.

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

از پیامک های رکیک بکهام تا بی اخلاقی در فوتبال ایران

کمیته انضباطی و مراجع قضایی که مسوول حراست از حریم های اخلاقی جامعه هستند ، نه فقط برای تنبیه دو بازیکن متخلف که جهت حفظ اخلاق جامعه و نیز جلوگیری از رفتارهای ناشایست بعدی باید قاطعانه وارد عمل شوند و الا در این فوتبال دیگر جلودار هیچ چیز نمی توان بود.
    عصرایران - اقدام زشت و زننده دو بازیکن فوتبال آن هم در برابر چشم هزاران تماشاگر حاضر در ورزشگاه و میلیون ها بیننده تلویزیونی بار دیگر ثابت کرد که فوتبال ایران نه تنها آلوده به انواع مفاسد اقتصادی است بلکه چندش آورترین امور غیراخلاقی را نیز می توان در این فوتبال دید!

واقعیت این است که وقتی چند جوان کم سواد و بی جنبه را فقط به واسطه این که خوب توپ می زنند(که خیلی هایشان هم نمی زنند) به بیت المال وصل کنند و در هر سال صدها میلیون تومان به جیب شان بریزند و رسانه ها نیز مانند شخصیت های برجسته ملی به آنها بها بدهند ،‌ امر بر ایشان مشتبه می شود که لابد واقعاً‌ "مهم"‌ هستند و مجاز به انجام هر کاری.

همین بازیکنی که امروز قضیه اقدام غیراخلاقی اش مطرح است ، چندی پیش نیز در یک سفر هوایی ،‌ میکروفن مهماندار هواپیما را برداشته و برای این که با یکی از هم تیمی هایش که از سقوط می ترسیده شوخی کند ،‌اعلام کرده بود که هواپیما در حال سقوط است!
    این کار او باعث ایجاد رعب و وحشت در میان مسافران و ناخوش احوال شدن تعدادی از آنان شد ولی هیچ برخوردی با او صورت نگرفت و این در حالی است که اگر یک فرد عادی این کار را می کرد به جرم برهم زدن امنیت و ارعاب مردم و نظایر این ها حتماً‌ راهی زندان می شد.

وقتی در چنین موضوعی کوچکترین برخوردی نمی شود ، طبیعی است که این افراد آنقدر پر رو و وقیح شوند که در مقابل چشم میلیون ها بیننده تلویزیون که بسیاری شان نیز زنان و دختران این جامعه هستند ، آن حرکت زشت را انجام دهند.
    این اقدام نشان می دهد که که بسیاری از بازیکنان ما نه تنها بسیار بی اخلاق هستند ،‌بلکه آنقدر درک و فهم ندارند که بدانند ممکن است این کار برای خودشان هم دردسر ساز باشد!

البته سکوت و مماشات مسوولان در قضایای دیگر فوتبالیست ها در شکل گیری چنین وضعی دخیل است و گناه آنها اگر بیشتر از این بازیکنان نباشد ،‌کمتر هم نیست و البته در جامعه ای که بسیاری از بزرگتر از فوتبالیست هایش اخلاق را به هیچ می انگارند ، این ها هم زمینه را برای هنجارشکنی های بیشر فراهم می بینند.

در بی عرضگی مسوولان در نظارت بر رفتارهای بازیکنانشان همین بس که به یاد بیاوریم چند سال پیش دیوید بکهام ، با یک مانکن مالزیایی ارتباط داشت و پیامک های غیراخلاقی به او می فرستاده است. فدراسیون فوتبال انگلیس به محض اطلاع از این موضوع ، بکهام را احضار کرد و او را به عنوان کسی که باید الگوی جوانان باشد توبیخ کرد.
    مقایسه تأمل برانگیزی است:‌در انگلیسی که حریم خصوصی افراد همواره مورد تأکید است ، حتی پیامک های غیر اخلاقی یک بازیکن نیز مورد توبیخ قرار می گیرد ولی در ایرانی که ادعای اسلام و اخلاق از همه جایش به گوش می رسد ،‌ آنقدر به فوتبالیست ها بها و فضای بیش از حد داده اند که جرأت می کنند مقابل چشم زن و مرد و بزرگ و کودک آن کاری را کنند که نباید!

جالب این که تا بدین جای کار تنها اقدامی که آقایان انجام داده اند چند جلسه محرومیت از بازی است(استراحت اجباری) و کسر 15 درصد از مبلغ قراردادشان است؛‌قراردادی که حتی با کسر 90 درصدش نیز از حقوق یک ساله بسیاری از استادان و پزشکان و کارمندان افزون تر است.
    لابد قرار است همین آقایان چند هفته دیگر با افتخار به میدان برگردند و بگویند ما همان هایی هستیم که... و به ریش همه بخندند و باز هم از جیب ملت حقوق های چند صد میلیونی بگیرند و ته مانده های اخلاق در جامعه امروز ایران را زیر کتانی هایشان له کنند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مراجع قضایی که مسوول حراست از حریم های اخلاقی جامعه هستند ، نه فقط برای تنبیه دو بازیکن متخلف که جهت حفظ اخلاق جامعه و نیز جلوگیری از رفتارهای ناشایست بعدی باید قاطعانه وارد عمل شوند و الا در این فوتبال دیگر جلودار هیچ چیز نمی توان بود.

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع