5 دلیل برای آنکه تبلت بخرید!
دانش > فناوری اطلاعات - آیپد اپل، گلکسیتب سامسونگ، زوم موتورولا و ... تبلتهایی هستند که فروشگاههای ابزارهای همراه را پر کرده و درحال رکوردشکستن در بازار ابزارهای الکترونیکی هستند. اما چرا باید یک دستگاه تبلت خرید؟
ستاره سمائی: هر روز که میگذرد، تبلت (رایانههای لوحی) زیادی وارد بازار میشوند و ممکن است این سوال برای شما هم پیش بیاید که مزیت یک تبلت به رایانه یا گوشی همراه هوشمند چیست؟ آرماندرو رودریگرز، کارشناس پیسیوورلد در مقالهای این بحث را چنین ادامه داده است:
اوایل فکر میکردم که اصلا چه احتیاجی به تبلت دارم؟ اما وقتی دیدم که بعضی از ویراستارهای پیسی وورلد از تبلت استفاده میکنند، من هم دلم خواست امتحانی کرده باشم و به همین دلیل، تابستان گذشته یک دستگاه آیپد خریدم. اوایل از آن صرفا برای مطالعه کتابهای کمدی که در کتابخانه دیجیتالی عظیمم داشتم، استفاده میکردم؛ اما کمکم به این نتیجه رسیدم که این دستگاه، کاربردهای مفیدتری هم دارد. اول جستجوهای سریع اینترنتی را به آیپدم واگذار کردم و بعد به انتخاب برگزیده من برای خواندن و جواب دادن به ایمیلهایم تبدیل شد.
با موتورولا زوم و دیگر تبلتهای مجهز به هانیکامب (جدیدترین نسخه سیستمعامل آندروید گوگل) و همچنین بعد از معرفی تاچپد تحت وب OS که توسط HP به بازار معرفی شد، حالا مشتریان یک دریا گزینه دارند که باید از میانش یکی را برای خود انتخاب کنند. البته ممکن است خیلی زود نتوانید تبلتتان را جایگزین رایانه شخصی کنید؛ اما هرکدامشان، مزیتهای خودش را دارد که در ادامه به 5 گزینه برتر از نظر ما، میپردازیم.