آلمان با فروش ششمین زیردریایی از نوع دلفین به اسرائیل موافقت کرده است.
به گزارش عصر ایران ، نشریه آلمانی اشپیگل گزارش داد: کارشناسان جنگی در اسرائیل می گویند که استفاده از زیردریایی ها در هنگام جنگ احتمالی با ایران، تعیین کننده خواهند بود. آنها همچنین درباره توانایی و قدرت نیروی هوایی اسرائیلی در جنگ احتمالی با ایران ابراز تردید کرده اند. به همین دلیل نیروی دریایی اسرائیل تلاش کرد تا زیر دریایی دیگری را از آلمان بخرد.
کارشناسان نظامی اسرائیل معتقدند می بایست زیردریایی های دارای موشک های هسته ای را در خط مقدم جنگ احتمالی با ایران قرار داد.
اشپیگل در این باره می نویسد: کابینه تل آویو گزینه جدید نظامی را برای رویارویی احتمالی با ایران انتخاب کرده است. تل آویو اخیرا درخواست های خود را برای دریافت یک فروند زیردریایی دیگر از نوع دلفین از آلمان دوباره مطرح کرد تا اینکه بالاخره توانست نظر مساعد برلین را در این باره جلب کند. اسرائیل هم اکنون پنج فروند زیردریایی از نوع دلفین در اختیار دارد.
این نوع از زیردریایی ها می توانند موشک هایی با کلاهک های هسته ای حمل کنند و احتمالا همین موضوع دلیل اصلی اصرار اسرائیل برای دست یابی به زیردریایی ششم از نوع دلفین از آلمان است.
رویترز پیش از این گزارش داده بود که قیمت هر فروند زیردریایی دلفین ساخت آلمان رقمی بین 500 تا 700 میلیون دلار است.
دولت برلین نیز با وجود اینکه در ابتدا با این درخواست اسرائیل مخالف بود اما در نهایت موافقت کرد تا به اسرائیل، زیردریایی درخواستی را تحویل دهد.
"توماس دی مازییر" وزیر دفاع آلمان هفته گذشته با سفر به تل آویو علاوه بر دیدار با همتای اسرائیلی خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر
این رژیم نیز دیدار و درباره تحویل زیردریایی مورد درخواست مقامات این رژیم اطمینان داد.
برهمین اساس، آلمان در بودجه سالانه خود مبلغی به میزان 135 میلیون یورو برای حمایت مالی از فروش زیردریایی دلفین به اسرائیل در نظر گرفته است.
در همین زمینه نشریه یدیعوت آحارونت چاپ تل آویو در گزارشی نوشت زیردریایی هایی که درباره آنها سخن به میان آمده از توانمندی های گسترده ای برخوردارند. این زیردریایی ها می توانند به مدت بسیار طولانی زیر آب حرکت کنند.
این زیردریایی ها در حوضچه شهر کیل آلمان ساخته می شوند.
زیردریایی دلفین از بهترین زیردریایی ها در جهان به شمار می رود که می تواند موشک های حامل کلاهک های هسته ای را به همراه داشته باشد.
آلمان قبل از این در اواخر دهه 90 میلادی زیردریایی هایی از این نوع را تحویل اسرائیل داد . اسرائیل دو زیردریایی نخست را از آلمان به طور مجانی دریافت کرد. این دو زیردریایی در هنگام جنگ آمریکا علیه عراق به اسرائیل داده شد.
برلین همچنین بیش از یک سوم هزینه سه زیردریایی دیگر فروخته شده به اسرائیل را متحمل شد.
از زیردریایی های آلمانی در اختیار اسرائیل به عنوان دومین ضربه هجومی نظامی اسرائیل یاد می شود.
این اقدام آلمان و اسرائیل به معنی ارسال پیام جدی به ایران است. دلفین می تواند به مسافت 4500 مایل دریایی زیر آب با سرعتی بیش از 20 گره دریایی حرکت کند . دلفین علاوه بر امکان حمل شماری زیادی از سربازان ، دستگاه های الکترونیکی جاسوسی را نیز در اختیار دارد.
پیش از این بارها خبرهایی درباره حضور زیردریایی های اسرائیل در دریای عمان و خلیج فارس منتشر شده بود.