مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار از آغاز فاز دوم طرح فرکانسی شبکه همراه اول در تهران خبر داد و گفت: طی دو روز آینده طرح فرکانسی شبکه ارتباطات سیار با هدف ارتقای کیفیت ارتباطات در شبکه موبایل همراه اول اجرایی می شود.
به گزارش مهر، وحید صدوقی شب گذشته در نشست خبری از نوسازی شبکه سوئیچ همراه اول برای ارائه خدمات نسل جدید خبر داد و گفت: توسعه 6 هزار سایت bts و نیز اجرای مرحله دوم طرح فرکانسی تهران از جمله برنامه های ارتقای کیفیت این شبکه است.
وی با بیان اینکه هم اکنون امکان استفاده 5/7 میلیون مشترک در لحظه از موبایل همراه اول در تهران فراهم است، افزود: با توسعه شبکه همراه اول 10 میلیون مشترک در لحظه و به صورت همزمان می توانند از موبایل همراه اول در تهران استفاده کنند.
۵/۳۳ میلیون مشترک فعال در شبکه همراه اول
صدوقی تعداد مشترکان فعال شبکه همراه اول را 5/33 میلیون نفر عنوان کرد و گفت: تاکنون حدود 45 میلیون سیم کارت در شبکه همراه اول به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به افزایش تعداد مشترکان اعتباری این شرکت، شمار مشترکان سیم کارتهای دائمی را با تعداد 16 میلیون نفر بدون تغییر ارزیابی کرد و گفت: در سه ماهه اول امسال دو میلیون مشترک به مشترکان سیم کارتهای اعتباری شبکه همراه اول اضافه شده است.
تاثیر توزیع یارانه ها بر سیم کارتهای همراه اول
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار بحث هدفمندی یارانه ها و توزیع آن را میان مردم از جمله دلایل افزایش خرید قابل توجه کارت شارژ و سیم کارت در شبکه همراه اول عنوان کرد و گفت: در زمان توزیع یارانه ها درصد قابل توجهی از مشترکان همراه اول نسبت به خرید کارت شارژ و سیم کارت اعتباری اقدام می کنند.
وی در توضیح این مطلب افزود: از 28 آذر سال گذشته تا به امروز بیش از 25 میلیارد دلار یارانه بین مردم توزیع شده که بخش اصلی هزینه یارانههای دریافتی به خدمات اختصاص یافت و طبق بررسیهای به عمل آمده هر ماه شاهد رشد خرد شارژ سیمکارتهای اعتباری با دریافت یارانه ها بودیم و نیز افرادی که در سه ماه اول اقدام به خرید سیمکارت کرده بودند در ماههای آتی شارژ سیمکارت خریده اند.
صدوقی جذب 3 میلیون مشترک را از جمله برنامه های سال جاری این شرکت طبق قانون بودجه 90 اعلام کرد و افزود: جذب 10 میلیون مشترک از جمله برنامه های داخلی همراه اول است که با حضور اپراتورهای دوم و سوم دشوار به نظر میرسد.
درآمد 542 میلیارد تومانی همراه اول از سیم کارتهای دائمی
صدوقی درآمد ناشی از سیم کارت های دائمی را با 4 درصد افزایش 542 میلیارد تومان و درآمد ناشی از سیم کارت اعتباری را با 23 درصد رشد 483 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در بحث اتصال متقابل با شبکه ایرانسل -اینترکانکشن- به ازای هر تماس 23 درصد رشد درآمد را شاهد بودیم که درآمد همراه اول در این بخش به 120 میلیارد تومان رسیده است.
وی درآمد همراه اول را از فروش خطوط تلفن همراه 17 میلیارد تومان برای امسال و 7 میلیارد تومان در سال گذشته عنوان کرد و گفت: درآمد همراه اول از محل ارسال پیامک سال گذشته 9/45 میلیارد تومان بود که این رقم در سال جاری به 9/52 میلیارد تومان رسیده است.
بررسی حق السهم 1/28 درصدی دولت از درآمد همراه اول
به گزارش مهر، صدوقی از بررسی حق السهم دولت از درآمد دیتای همراه اول در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد و گفت: برابر پروانه، همراه اول موظف است بابت سرویس های دیتا 5 درصد درآمد سالانه خود را به عنوان حق السهم به دولت پرداخت کند اما سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی معتقد است که اپراتورها موظف به پرداخت حق السهم 1/28 درصدی از درآمد سالانه خود به دولت هستند و تفاوتی میان سرویس های مکالمه و دیتا وجود ندارد . براین اساس این موضوع در حال بررسی در کمیسیون تنظیم مقررات است و نتیجه آن باید از سوی این کمیسیون اعلام شود.
وی در مورد ارائه سرویس "جیرینگ" همراه اول که از آذرماه سال گذشته وعده راه اندازی آن داده شده است گفت: آماده ارائه این سرویس و منتظر اخذ مجوز از بانک مرکزی هستیم. آیین نامه سرویس "جیرینگ" آماده است و در مرحله تصویب در بانک مرکزی قرار دارد.