-مصرف زردآلو به همراه مغز آن ضد نفخ بوده و هضم آن را آسان می‌نماید و برای كم خونی نیز مفید است.

دكتر زارعی متخصص تغذیه گفت: زردآلو خواص درمانی بسیاری دارد كه از جمله می‌توان به تصفیه خون، باز كردن عروق، رفع بوی بد دهان، پایین آوردن تب، برطرف كردن ورم مفاصل اشاره کرد.

وی ادامه داد: زردآلو حاوی آب، كلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین b3 ،b2 ،b1 و مواد نشاسته‌ای و چربی است.
وی اظهار داشت: روغن مغز هسته زردآلو برای نرم كردن پوست مفید بوده و همچنین روغن تلخ مغز زردآلو میكروبهای معده و روده را از بین می‌برد .
وی خاطر نشان كرد: زردآلو سنگین و دیر هضم است و كودكان و سالخوردگان نباید در مصرف زردآلود زیاده‌روی كنند.
این پزشك توصیه كرد، كه به همراه زردآلو هسته آنرا نیز مصرف كنید، چرا كه از نفخ معده جلوگیری می‌كند.