بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 34

موضوع: زیبایی و خوشتیپی طرف مقابل چقدر واستون مهمه؟؟

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

پیش فرض زیبایی و خوشتیپی طرف مقابل چقدر واستون مهمه؟؟

سلام دوستان !

اولش امیدورام این تاپیک تکراری نباشه...!!

دوست دارم نظرتونو بدونم ... هم در دوستی هم ....!! حرف دلتونو بزنین به دور از شعار و حاشیه !
    ♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

خوشگلی خیلی خوبه خوشگلا باید برقصن
    زیبایی در استارت رابطه خیلی موثر ولی خوشگلی یه رابطه رو حفظ نمیکنه پول و شعور یه رابطه رو گارانتی میکنه

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    خوشگلی خیلی خوبه خوشگلا باید برقصن
    زیبایی در استارت رابطه خیلی موثر ولی خوشگلی یه رابطه رو حفظ نمیکنه پول و شعور یه رابطه رو گارانتی میکنه
    خیلی ممنون ! بخاطر صراحت کلامت ! اخه همه یه جورایی زیبایی براشون مهمه ولی میرن تو فاز شعار

اینو خوب اومدی برای شروع یه رابطه زیبایی مهمه ولی هیش دلیلی برای حفظ وبقا این رابطه نیستش ! یه جورایی میگن زیبارویان بی وفایند!!
    ♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

به سلام

کلا به نظره من زیبا ملاک خیلی مطئمن و درستی برای دوستی و ایجاد ارتباط نیست, چون ظاهر امر رو خیلی راحتی می تونی مصنوعی درست کنی یا ایجاد و بخری اماانچه که بنظره من برای دوستی و رابطه خوب و مدوام مهم هست عقل و شعور و معرفت حقیقی است که براحتی قابل فهمیدن هست و باعث دوام و بقای دوستی می شود,عقل و شعور مثل ظاهر درست کردنی یا خریدینی نیست بلکه یک حس درونی خودآگاه هست که هر کسی نمی تواند از ان درست استفاده کند.

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

R@ha 69 آواتار ها
    • 1,085

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

بنظر من خوشکلی مهمه اما به شرطی که هر دو طرف بهم بیان و در یک سطح باشن...
    مثل من و شوشوی خودم
    دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
    لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط R@ha 69 نمایش پست ها
    بنظر من خوشکلی مهمه اما به شرطی که هر دو طرف بهم بیان و در یک سطح باشن...
    مثل من و شوشوی خودم
    البته اون بیشتر معنی به دل نشستن رو میده ... بازم ممنون !!
    بابا ایول به تو و شوشوت!!

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Borna66 نمایش پست ها
    به سلام

کلا به نظره من زیبا ملاک خیلی مطئمن و درستی برای دوستی و ایجاد ارتباط نیست, چون ظاهر امر رو خیلی راحتی می تونی مصنوعی درست کنی یا ایجاد و بخری اماانچه که بنظره من برای دوستی و رابطه خوب و مدوام مهم هست عقل و شعور و معرفت حقیقی است که براحتی قابل فهمیدن هست و باعث دوام و بقای دوستی می شود,عقل و شعور مثل ظاهر درست کردنی یا خریدینی نیست بلکه یک حس درونی خودآگاه هست که هر کسی نمی تواند از ان درست استفاده کند.

روزگار خوش
    منم با نظر شما موافقم بیشتر شعور و اخلاقیات طرف باید مد نظر باشه ... ولی در برخورد ونگاه اول که اینا زیاد به چشم نمیاد البته نه اونجور که باید به چشم بیاد
    ولی بازم میگم میشه یه حدسایی زد از برخورد و شعوراتش!!!

ولی من همچنان منتظرم ببینم کسی هس که فقط ملاکش زیبایی باشه .... مچ می گیریم در حد...

ستاره ی سهیل 10 آواتار ها
    • 356

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

زیبایی در حد طبیعی باید وجود داشته باشه ولی تصویر ذهنیه هر فرد و تعریفش از زیبایی متفاوته. تا الان شده با خودتون بگید فلانی نمی دونم عاشق چیه طرف مقابل شده ، اه چه بی ریخته !!!

ولی در کل من میگم علف باید به دهن بزی شیرین باشه ، حالا خودتون حدس بزنید این بزی کیه این وسط ؟

هر چند زیبایی باید وجود داشته باشه ولی ملاک اصلی نباید باشه. ولی معمولا ما قیافه ی طرف رو میپسندیم بعد هر جور اخلاق گندی که داشته باشه میگیم ایرادی نداره. تا حالا دیدین برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته؟ ما که ندیدیم.

من میگم طرف مقابلم باید چهرش به دلم بشینه حالا بعد اگه اخلاقش خوب بود ok میشه. اگه نه، این مورد رو کنسل میکنم.

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره ی سهیل 10 نمایش پست ها

ولی در کل من میگم علف باید به دهن بزی شیرین باشه ، حالا خودتون حدس بزنید این بزی کیه این وسط ؟

من میگم طرف مقابلم باید چهرش به دلم بشینه حالا بعد اگه اخلاقش خوب بود ok میشه. اگه نه، این مورد رو کنسل میکنم.
    اره دیگه همینو می خواستیم شفاف سازی کنیم ... اون جنس اون علفه رو ... منظورم اخلاق یا زیبایی و خوشتیپی ؟!!کدوم می تونه ملاک باشه ؟

ممنون از نظرت ... پس کلا همه اون قیافه و خوشتیپی برخورد اول یه جورایی واسشون مهمه اره ؟

اینجاس که باید بگم بقول شاعر گفتنی ...( مرد خوبه خوش تیپ باشه ..... پولدار و خوش اخلاق )

داروین آواتار ها
    • 89

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره ی سهیل 10 نمایش پست ها
    زیبایی در حد طبیعی باید وجود داشته باشه ولی تصویر ذهنیه هر فرد و تعریفش از زیبایی متفاوته. تا الان شده با خودتون بگید فلانی نمی دونم عاشق چیه طرف مقابل شده ، اه چه بی ریخته !!!

هر چند زیبایی باید وجود داشته باشه ولی ملاک اصلی نباید باشه. ولی معمولا ما قیافه ی طرف رو میپسندیم بعد هر جور اخلاق گندی که داشته باشه میگیم ایرادی نداره. تا حالا دیدین برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته؟ ما که ندیدیم.

ما که هرچی خوردیم علفه اولش شیرین بود ، بعدش شد زهر هلاهل

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع