تصميم داريم برزيل را به ايران بياوريم
كفاشيان: بهترين شرايط را فراهم ميكنيم؛ كوئيروش موفق ميشود
رئيس فدراسيون فوتبال پس از عقد قرارداد با کوئيروش گفت: فکر ميکنم با حمايتهايي که دولت و سازمان تربيت بدني انجام ميدهند به موفقيتهاي خوبي برسيم.
علي کفاشيان پس از امضاي قرارداد با کارلوس کوئيروش سرمربي پرتغالي تيم ملي، اظهار داشت: توافقات نهايي را پيش از اين انجام دادهايم و تنها امضاي قرارداد مانده بود که امروز انجام شد. قرارداد وي تا پايان جام جهاني برزيل و مبلغ آن با توافق طرفين محرمانه خواهد بود.
وي در مورد کوئيروش گفت: زماني که مربي خوب و سطح بالايي براي تيم ملي انتخاب ميشود حتما بايد هزينه زيادي انجام شود و فکر ميکنم با حمايتهايي که دولت و سازمان تربيت بدني انجام ميدهند به موفقيتهاي خوبي برسيم.
کفاشيان در پاسخ به اين سؤال که چرا قرارداد اين مربي در سازمان تربيت بدني امضا شد، گفت: اين يک عرف بوده که سرمربي براي هدايت تيم ملي انتخاب ميشود يک جلسه معارفه در سازمان تربيت بدني برگزار شود. امروز هم اين مربي پرتغالي ديداري با علي سعيدلو داشت و رئيس سازمان تربيت بدني توصيههايي را به کوئيروش داشت که خواستههاي مردم در مورد فوتبال عملي شود.
وي در مورد بندهاي قرارداد کوئيروش گفت: اين مربي در تيمهاي اميد و جوانان و ردههاي پايه نظارت خواهد داشت و انتخاب مربيان اين تيمها با هماهنگي او خواهد بود.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه چرا او در ابتدا هدايت تيم ملي را قبول نکرد، گفت: مربياني که در سطح بالا قرار دارند پيشنهاد زيادي به آنها ميشود و اين مورد هم طبيعي بود اما يکسري مشکلاتي برايش پيش آمده بود و نتوانست در آن زمان هدايت تيم ملي را برعهده بگيرد. با رايزنيهايي که انجام داديم مشکلات اين مربي برطرف شد و به ايران آمد.
کفاشيان با اشاره به قرارداد دستياران کوئيروش عنوان کرد: دستياران او به طور جداگانه قرارداد خواهند داشت و هيچ ارتباطي با قرارداد اين مربي ندارد.
وي در مورد پرونده مربوط به بحث دوپينگ اين مربي پرتغالي در فيفا گفت: اين مشکل حل شد و ميتواند به کار خود ادامه دهد.
کفاشيان در مورد انتخاب دستياران ايراني گفت: عليرضا منصوريان به عنوان دستيار ايراني به کوئيروش معرفي شده تا اطلاعات لازم را در مورد فوتبال ايران به او بدهد.
وي درباره صحبتهاي انجام شده با کوئيروش عنوان کرد: با وي صحبت و تمام مسائل را مطرح کرديم. به او گفتيم که در بازيهاي آسيايي و در رشتههاي مختلف موفق بوديم و نسبت به فوتبال حساسيتهايي وجود دارد و نتوانستيم خواستهها را برآورده کنيم و به دنبال يک گزينه خوب براي تيم ملي بوديم.
کفاشيان ادامه داد: گزينه اول تمام مسئولان فدراسيون کوئيروش است و همه با حضور وي موافق بودند. اگر گزينههاي ديگري هم مطرح شد، به علت اين بود که احتمال داشت با کوئيروش به توافق نرسيم.
کفاشيان افزود: در خصوص مبلغ قرارداد دو طرف تصميم گرفتند تا اين موضوع مطرح نشود و مطمئن باشيد هيچ مشکلي در بابت قرارداد و پرداخت وجود ندارد.
کفاشيان درباره برآورده کردن خواستههاي کوئيروش تصريح کرد: ما براي مربيان گذشته نيز تمام خواستههاي آنها را برآورده ميکرديم البته طبيعي است که از 10 مورد مسائل مطرح شده اين مربي دو سه مورد با مشکل روبرو شود اما تصميم داريم همانند گذشته بهترين شرايط را براي تيم ملي فراهم کنيم. تصميم داريم با تيمهاي بزرگ همانند برزيل بازي کنيم و آنها را به ايران بياوريم همچنين اردوهاي تدارکاتي در کشورهاي مختلف برگزار کنيم.
وي درباره اينکه کوئيروش قول صعود به جام جهاني و يا صعود به المپيک را داده است، خاطرنشان کرد: هيچ شخصي نميتواند قول بدهد. کوئيروش بر تمام ردههاي سني نظارت دارد و بر تيم اميد نيز نظارت ويژه خواهد داشت. ما تمام تلاش خود را انجام ميدهيم تا بتوانيم بهترين شرايط را براي تيمهاي ملي فراهم کنيم.