سرمربی تیم سایپا کرج گفت: زمانی که سوت پایان بازی نواخته شد به دلیل اینکه نیمی از بدنم به علت استرس بازی بی‌حس شده بود به خود لعنت فرستادم.

محمد مایلی‌کهن پس از بازی سایپا برابر شهرداری تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت:این بازی دو نیمه متفاوت داشت نیمه اول بازی سرد و بی‌روحی از سوی هر دو تیم ارائه شد اما چون هر دو تیم به سه امتیاز این بازی احتیاج داشتند نیمه دوم بازی جذاب و دیدنی از هر دو تیم را شاهد بودیم.

وی افزود: بازی با شهرداری دیدار سختی برای تیم ما بود چه در کرج و چه در تبریز، اما بعد از گل اول سایپا بازیکنان ما یک فرصت خوب به دست آوردند که اگر آن توپ نیز گل می‌شد می‌توانستیم شهرداری را در تبریز شکست دهیم.

مایلی‌کهن تصریح کرد: بعد از اینکه ما گل دوم را به ثمر رساندیم تیم شهرداری به ارسال توپ‌های بلند روی آورد و تا حدودی احساسی بازی کرد و همچنین باید ذکر کنم که به نظر من تماشاگران از این بازی فوتبال خصوصا در نیمه دوم لذت بردند.

سرمربی سایپا با اشاره به سختی کار مربیان تصریح کرد:‌ از مدیریت سایپا تشکر می‌کنم که در تمام شرایط از مربیان حمایت می‌کند اما پس از این دیدار من به گونه‌ای خود را لعنت کردم و فکر کردم این شغل ما چرا اینگونه است.

وی ادامه داد: پس از این دیدار نصف بدنم فلج شده بود و فشار زیادی را تحمل کرده بودم. در هر صورت من این فوتبال را دوست دارم و همین زیبایی‌ها است که فوتبال را جذاب می‌کند. باید در تمام شرایط جوانمردانه کار کرد و در این راه تمام تلاش خود را به کار بگیریم. من سیاه‌نمایی نمی‌کنم و اینکه بگویم دوست داشتم شهرداری برنده شود بلکه هر دو تیم بازی خوبی ارائه کردند و موقعیت‌های زیادی را به وجود آوردند.

مایلی‌کهن با اشاره به تقدیر و تشکر مسئولان شهرداری از وی تصریح کرد: بسیار خوشحال شدم که این اقدام صورت گرفت اما ترجیح دادم که به پاس زحمات عکاس تبریزی این تابلو را به وی تقدیم کنم چرا که او زحمات زیادی می‌کشد و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود با آسیب دیدگان سیل پاکستان و سونامی و زلزله ژاپن همدردی کرده و اظهار امیدواری کرد، تمام همنوع‌هایمان در صلح و صفا و بدون مشکل زندگی کنند.

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: درگیری‌هایی در کشورها رخ داده که امیدوارم خداوند عقلی به تمام انسان‌ها بدهد که شاهد جنگ و نزاع نباشیم.

مایلی‌کهن که سابقه هدایت تیم شهرداری تبریز را در کارنامه خود داشت از مدیریت این باشگاه به واسطه تجلیل از وی پیش از بازی تشکر کرد.

دیدار تیم‌های سایپا کرج و شهرداری تبریز در دور رفت با پیروزی یک بر صفر تیم شهرداری تبریز به اتمام رسیده بود و در حال حاضر تیم سایپا با ۳۰ امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارد.

این تیم در هفته بیست و هشتم روز پنجشنبه ۱۱ فروردین به مصاف استیل‌آذین خواهد رفت.