اخبار فوتبال دنیا را از این پس از اینجا دنبال کنید
اخبار فوتبال دنیا را از این پس از اینجا دنبال کنید
دل بوسکه: چک بزرگترين تهديد براي ماست
سرمربي تيم ملي اسپانيا به شاگردانش در آستانه ديدار حساس با جمهوري چک هشدار داد.
بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا معتقد است که جمهوری چک بزرگترین تهدید برای «لاروخا» در مرحله گروهی رقابتهای مقدماتی یورو2012 است و به شاگردانش هشدار داد که در دیدار جمعه شب این تیم مقابل چک با تمام توان به میدان بروند.
ل بوسکه با اشاره به اهمیت این بازی به فیفا دات کام گفت:« چک بزرگترین تهدید برای ماست. آنها کیفیت فیزیکی و تکنیکی بسیار بالایی دارند. چک تیم بسیار قدرتمندی است و یکی از بهترین تیمهای اروپا در سالهای اخیر بوده است. موضوع نگران کننده برای ما این است که اکثر بازیکنان ما در لیگ اسپانیا و لیگ های اروپایی در خدمت تیمهایشان هستند و این روند تا پایان فصل ادامه خواهد داشت.»
ل بوسکه ادامه داد:« ما باید با ذهنیتی صحیح به مصاف چک برویم، چون اگر یکی از ما دراوج نباشیم، اوضاع کاملا پیچیده خواهد شد.»
سپانیا در هر دیدار پیشینش درمرحله گروهی رقابتها به پیروزی رسیده و با 9 امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارد.
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
برنامه اين هفته ديدارهاي دوستانه درسرتاسر دنيا
از ر وز جمعه تا 3شنبه هفته آينده ديدارهاي دوستانه متعددي در سرتاسردنيا برگزار خواهد شد.
تیمهای اروپایی به قصد کسب آمادگی هرچه بیشتر برای شرکت در رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 دیدارهای دوستانه ای برگزار خواهند کرد
برنامه دیدارهای دوستانه مهم این هفته در سرتاسر دنیا بدین ترتیب است:
جمعه 5 فروردین (25 مارس)
ژاپن – مونته نگرو
شنبه 6فروردین (26 مارس)
پرتغال- شیلی
یکشنبه 7 فروردین (27 مارس)
آمریکا – آرژانتین
سه شنبه 9 فروردین (29 مارس)
یونان – لهستان
اسلوواکی – دانمارک
ژاپن – نیوزلند
آلمان – استرالیا
ایرلند – اروگوئه
پرتغال- فنلاند
در ديداري خيريه؛ستارههاي جام ملتهاي 2011 آسيا در ژاپن به ميدان ميروند
9 بازيکن از تيم ملي ژاپن که به قهرماني جام ملتهاي آسيا 2011 رسيد در ميان 12 بازيکن اروپايي هستند که در ديدار خيريه بين تيم ملي و منتخب جي ليگ در روز 29 مارس 2011 (9 فروردين ماه 1390) حضور خواهند داشت.
به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، بعد از زلزله و سونامی در ژاپن بیش از 22 هزار نفر کشته یا مفقود شدهاند و این بازی برای کمک به زلزله زدگان اخیر ژاپن ترتیب داده شده است.
"یاتو ناگاماتو"، مدافع تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا که در بازی این تیم برابر بایرن مونیخ در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حمایت خود را از هموطنانش نشان داده بود، گفت: " من به ژاپن نیامدهام که تنها یک بازی فوتبال انجام دهم. می خواهم نشان دهم که فراموش نکردن در این روزها اهمیت زیادی دارد ما باید به هم کمک کنیم و روحیه و اعتماد به نفس خود را بالا ببریم".
"ماکاتو هاسبه"، کاپیتان تیم ملی فوتبال ژاپن در جام ملتهای آسیا هم گفت: " امیدوارم با بازی خودم احساس خوبی به وجود آورم. خبر زلزله تیتر همه برنامه های تلویزیونی و رسانه ها در آلمان بود و من بی صبرانه دوست داشتم کمک کوچکی کنم".
تیم ملی فوتبال ژاپن در مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 با برتری مقابل استرالیا به عنوان قهرمانی دست یافت.
برنامه ديدارهاي اين هفته مرحله مقدماتي يورو2012
اين هفته رقابتهاي مرحله مقدماتي يورو2012 برگزار خواهد شد و در مهمترين ديدارهاي اين هفته، جمعه شب اسپانيا مقابل چک قرار مي گيرد و آلمان شنبه شب ميزبان قزاقستان خواهد بود. ديدار دو تيم ولز و انگليس هم روز شنبه درشهر کارديف برگزار خواهد شد.
برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 بدین ترتیب است:
جمعه 5 فروردین (25 مارس)
اسلوونی- ایتالیا
لوگزامبورگ- فرانسه
اتریش- بلژیک
مجارستان – هلند
اسپانیا – جمهوری چک
صربستان- ایرلند شمالی
شنبه 6فروردین (26 مارس)
آلمان- قزاقستان
ارمنستان- روسیه
آندورا- اسلوواکی
بوسنی و هرزگوین- رومانی
آلبانی - بلاروس
گرجستان- کرواسی
مالت- یونان
ولز- انگلیس
بلغارستان – سوئیس
قبرس- ایسلند
نروژ- دانمارک
سه شنبه 9 فروردین (29 مارس)
ترکیه- اتریش
بلژیک- آذربایجان
استونی- صربستان
ایرلند شمالی- اسلوونی
رومانی – لوگزامبورگ
سوئد- مولداوی
هلند- مجارستان
چک – لیختن اشتاین
لیتوانی- اسپانیا
توافق شفاهي آدريانو با کورينتيانس
طبق گزارشهاي منتشره ستاره برزيلي فوتبالش را در سرزمين مادري دنبال خواهد کرد.
طبق گزارشهای منتشره در برزیل، سران باشگاه کورینتیانس با آدریانو، مهاجم سابق باشگاه رم به توافقات شفاهی دست یافته اند
این ستاره 29 ساله اخیرا قرارداد سه ساله اش با رم را لغو کرد و به سرزمین مادری بازگشت. البته این طور به نظر می رسد که زمان زیادی برای آدریانو طول نکشید تا او تیم جدیدش را بیابد.
لانسنت در گزارشی اعلام کرد که امپراتور که هرگز تحت کنترل سران رم در نیامد، باسران باشگاه کورینتیانس برزیل به توافق رسیده است.
این طور به نظر می رسد که به آدریانو پیشنهاد دستمزد ماهانه 234 هزار یورو ارائه شده است ولی در این میان موضوعات مختلفی مطرح شده است.
بدین ترتیب انتظار می رود که آندرس سانچس، رئیس باشگاه کورینتیانس به زودی به ریودوژانیرو سفر کند و تا هفته آینده این انتقال به صورت رسمی اعلام شود.
گرث بيل شايد به بازي با انگليس نرسد
درباره رسيدن گرث بيل به ديدار ولز با انگليس در مرحله مقدماتي يورو 2012 ترديدهايي جدي وجود دارد.
این بازیکن 21 ساله یکی از تهدیدهای جدی برای انگلیس به شمار میرفت. انگلیسیها در این مرحله هنوز نباختهاند اما ولز میزبان سه بازیاش را با شکست پشت سر گذاشته است.
این بال تاتنهام پس از مشکل کمر به تازگی به میادین برگشته، ولی حالا دچار آسیب همسترینگ شده و ممکن است بازی کاردیف را از دست بدهد.
ریموند ورهاین، کمکمربی ولز که در گذشته از روش برخورد باشگاهها با مصدومیت بازیکنان انتقاد کرده میگوید: «گری اسپید به زودی بیانیهای رسمی منتشر میکند و اوضاع گرث بیل را بازگو میکند. این آماتورهای نالایق دوباره کار خود را کردهاند.
خیلی خندهدار است که میگویند گرث بیل در تمرین دیروز دچار آسیب همسترینگ شد. او دیروز اصلا تمرین نکرد!»
البته او احتمالا به بازی تاتنهام با ویگان برسد. پس از این بازی است که تاتنهام به اسپانیا سفر میکند تا مقابل رئال مادرید به میدان برود.
بنيتس آروزي بازگشت به آنفيلد را دارد
رافائل بنيتس اين روزها آرزو ميکند که بار ديگر به آنفيلد بازگردد و سرمربي ليورپول شود.
رافائل بنيتس سرمربي سابق ليورپول بازگشت به آنفيلد را يک رويا براي خود قلمداد ميکند.
وي در اين باره گفت:« من افتخار ميکنم که بار ديگر سرمربي ليورپول شوم و اميدوارم که در آينده به اين مهم برسم.»
بنيتس که با اسکاي اسپورت سخن ميگفت ادامه داد:«معلوم نيست که من چه زماني به ليورپول خواهم رفت، چراکه هماکنون داگليش در اين تيم واقعا خوب کار ميکند؛ اما من آرزو دارم که به آنفيلد بازگردم. از همه مهمتر اينکه خوشحال ميشود به جايگاه قبليام در گذشته بازگردم.»
وي در پايان از پيشنهادهايش بعد از ميلان در انگلستان سخن ميگويد:« من يک مربي حرفهاي هستم که پيشنهادهايي هم از ليگ برتر دارم، اما ترجيح ميدهم به جاي حريفان ليورپول مانند اورتون و منچستريونايتد، تيم مورد علاقهام را انتخاب کنم.»
نمي دانم درداربي ميلان طرفدار اينتر باشم يا ميلان
رونالدو، اسطوره فوتبال برزيل معتقد است که انتخاب از ميان ميلان و اينتر، در آستانه داربي شهر ميلان که روز دوم آوريل برگزار مي شود، کار خيلي سختي خواهد بود.
رونالدوی برزیلی که ماه گذشته برای همیشه با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. در طول سالهای 1997 تا 2002 دراینتر توپ زد و پس از آن در سال 2007 از رئال مادرید به میلان پیوست.
رونالدو که برای هر دو تیم بازی کرده، در صحبتهایی اعلام کرده که برنده این بازی عملا تا حدودی قهرمان این فصل سری آ را تعیین خواهد کرد. او به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« در روز داربی میلان پیراهن کدام تیم را برتن خواهم کرد؟ من در برهه های مختلف کارنامه ورزشی ام، پیراهن هر دو تیم را برتن کرده ام و الان هم طرفدار هر دوی آنها هستم و نمی توانم یکی از این دو تیم را انتخاب کنم.»
رونالدو ادامه داد:« الان من از دنیای فوتبال کنار رفته ام ولی با این وجود خاطرات فراوانی دارم. یک بار در داربی با نتیجه 0-3 به پیروزی رسیدم. وقتی با میلان بودم، در داربی شکست خوردم ولی با این وجود در آن دیدار گلزنی کردم.»
ژوزه مورينيو: بزرگان انگليس کيفيت خود را از دست دادهاند؛ تاتنهام تيمي شاد است!
ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد بر اين باور است که تيمهاي بزرگ ليگ برتر کيفيت اوايل فصل خود را از دست دادهاند و مطمئن است که تيمش از پس تاتنهام در ليگ قهرمانان برميآيد.
منچستریونایتد، چلسی و تاتنهام نمایندگان انگلیس در هشت تیم برتر اروپا هستند و تاتنهام چهارده امتیاز با منچستر صدرنشین فاصله دارد.
مورینیو که در سالهای 2004 تا 2007 مربی چلسی بود میگوید: «در فصل اول حضور در چلسی باید میبردیم و میبردیم و میبردیم، و هر امتیازی که از دست میدادیم ما را به وضعیت بدی میبرد، چون تیمهای بزرگ همیشه میبردند. یعنی همین اوضاعی که در اسپانیا میبینید.
در حال حاضر در لیگ برتر آنها امتیازات بسیاری از دست میدهند. هر تیم لحظات دشوار خود را دارد، و به نظر میرسد که بزرگان انگلیس کمی از کیفیت خود را از دست داده باشند.»
این مربی 47 ساله که برای اولین بار در هفت سال گذشته مادرید را به جمع هشت تیم برتر اروپا برد میگوید در این مرحله تاتنهام را پشت سر میگذارد: «بازی با هر تیمی در این مرحله دشوار است و هر تیمی باعث انگیزه ما میشود. تاتنهام تیم خوبی است. آنها اینتر را بردند، میلان را بردند، بسیار جاهطلب هستند، تیم خیلی خوبی دارند و مربیشان خوب است. حس میکنید آنها تیم شادی هستند و تیمهای شاد خطرناک هستند.
ممکن است که تاتنهام ما را حذف کند. آنها البته قرعه خیلی آسانی ندارند، هرچند که از همان ابتدا هم قرعه بسیار آسانی نداشتند. اما میخواهم باور کنیم که حضور آنها در لیگ قهرمانان در دیدار برگشت در وایت هارت لین به پایان میرسد.
آنها همین حالا دلایل کافی برای افتخار دارند و به نظرم دلیل کافی برای مبارزه با ما و رسیدن به نیمهنهایی را دارند، اما به باور من ما تیم بهتری هستیم.»