-
تاثیرات مثبت مصرف گردو و ماهی
پژوهشگران آمریکایی دریافتند که مصرف گردو و ماهی پرچرب، کلسترول و تری گلیسرید خون را به میزان چشمگیری کاهش میدهد و از بروز مشکلات قلبی جلوگیری میکند. سوجاتا راجارام از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه لوما لیندا و از نویسندگان اصلی این طرح پژوهشی در این خصوص اظهار داشت: حتی در افراد سالم هم مصرف مقادیر اندک گردو و ماهی پرچرب منجر به کاهش چشمگیر کلسترول و تری گلیسرید میشود.نتایج این تحقیق که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد نشان داد که ترکیب تقریبی ۱/۵ اونس گردو (سه قاشق غذا خوری گردو خرد شده) در رژیم غذایی روزانه، میزان کلسترل را به طور کلی تا ۴/۵ درصد و میزان کلسترل بد را نیز به میزان ۹/۳ درصد کاهش میدهد.پژوهشگران همچنین دریافتند که رژیم غذایی حاوی چهار اونس ماهی پرچرب، سطح تری گلیسرید را تا ۴/۱۱ درصد کاهش میدهد و سطح کلسترول خوب را تا ۴ درصد افزایش خواهد داد.راجارام در پایان اظهار داشت: اگر ماهی پرچرب انتخاب افراد برای دسترسی به چربی اومگا ۳ نیست آنان میتوانند از روغن جلبک یا تخم مرغ غنی شده با DHA استفاده کنند.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن