زمانی كه من به خواستگاری همسرم رفتم، وی سن خود را ۱۸ سال معرفی كرد، در حالی كه ...
مرد جوانی كه مدعی بود همسرش در زمان ازدواج سن واقعیاش را به وی نگفته است، با حضور در دادگاه خانواده درخواست طلاق كرد.
این مرد جوان با بیان اینكه «من به دلیل این دروغ نمیتوانم با همسرم زندگی كنم»، به رییس دادگاه گفت: زمانی كه من به خواستگاری همسرم رفتم، وی سن خود را ۱۸ سال معرفی كرد، در حالی كه سن واقعیاش بیشتر بود.
وی با بیان اینكه «هرگز فكر نمیكردم همسرم به من دروغ گفته باشد و به همین دلیل هیچوقت شناسنامهاش را نگاه نكردم»، در مورد نحوه اطلاع یافتن از این موضوع اظهار كرد: پس از گذشت دو سال از زندگی مشتركمان به صورت اتفاقی شناسنامه همسرم را دیدم و متوجه شدم او برخلاف حرفی كه در زمان خواستگاری به من زده بود، نه تنها از من كوچكتر نیست بلكه حتی یك سال هم از من بزرگتر است.
این مرد جوان در ادامه با بیان اینكه «نمیتوانم با كسی كه درباره چنین مساله مهمی دروغ گفته زندگی كنم»، روی درخواست خود تاكید كرد.
در ادامه جلسهی دادرسی، همسر مرد جوان كه در دادگاه حضور داشت، اظهار كرد: من به دلیل علاقه زیادی كه به همسرم داشتم مجبور شدم به او دروغ بگویم؛ زیرا میدانستم او به مساله سن و سال من حساس است.
وی ادامه داد: من در زندگی مشترك با همسرم هرگز كم نگذاشتهام و او بهتر از هر فرد دیگری میداند كه من چقدر به او علاقمندم.
در پایان جلسه دادرسی، رییس دادگاه پس از شنیدن اظهارات طرفین، با تشویق مرد شاكی به ادامه زندگی از او خواست از همسرش ناراحت نباشد و گلهها را كنار بگذارد و به این ترتیب حكم طلاق برای این زوج صادر نشد.