بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: مردی که زنش یکباره چندسال بزرگ شد!!

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New2 مردی که زنش یکباره چندسال بزرگ شد!!

زمانی كه من به خواستگاری همسرم رفتم، وی سن خود را ۱۸ سال معرفی كرد، در حالی كه ...
    مرد جوانی كه مدعی بود همسرش در زمان ازدواج سن واقعی‌اش را به وی نگفته است، با حضور در دادگاه خانواده درخواست طلاق كرد.
    این مرد جوان با بیان این‌كه «من به دلیل این دروغ نمی‌توانم با همسرم زندگی كنم»، به رییس دادگاه گفت: زمانی كه من به خواستگاری همسرم رفتم، وی سن خود را ۱۸ سال معرفی كرد، در حالی كه سن واقعی‌اش بیشتر بود.
    وی با بیان این‌كه «هرگز فكر نمی‌كردم همسرم به من دروغ گفته باشد و به همین دلیل هیچوقت شناسنامه‌اش را نگاه نكردم»، در مورد نحوه اطلاع یافتن از این موضوع اظهار كرد: پس از گذشت دو سال از زندگی مشترك‌مان به صورت اتفاقی شناسنامه همسرم را دیدم و متوجه شدم او برخلاف حرفی كه در زمان خواستگاری به من زده بود، نه تنها از من كوچك‌تر نیست بلكه حتی یك سال هم از من بزرگ‌تر است.
    این مرد جوان در ادامه با بیان این‌كه «نمی‌توانم با كسی كه درباره‌ چنین مساله‌ مهمی دروغ گفته زندگی كنم»، روی درخواست خود تاكید كرد.
    در ادامه‌ جلسه‌ی دادرسی، همسر مرد جوان كه در دادگاه حضور داشت، اظهار كرد: من به دلیل علاقه‌ زیادی كه به همسرم داشتم مجبور شدم به او دروغ بگویم؛ زیرا می‌دانستم او به مساله‌ سن و سال من حساس است.
    وی ادامه داد: من در زندگی مشترك با همسرم هرگز كم نگذاشته‌ام و او بهتر از هر فرد دیگری می‌داند كه من چقدر به او علاقمندم.
    در پایان جلسه‌ دادرسی، رییس دادگاه پس از شنیدن اظهارات طرفین، با تشویق مرد شاكی به ادامه‌ زندگی از او خواست از همسرش ناراحت نباشد و گله‌ها را كنار بگذارد و به این ترتیب حكم طلاق برای این زوج صادر نشد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

• 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    من به بازی علاقه دارم
    شغل , تخصص
    در زبان کده ها درس می دهم
    رشته تحصیلی
    زبان
    راه های ارتباطی