متخصصان دانشگاه پنسیلوانیا در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف این خوراکی نقش بسیار مهمی در حفظ و ارتقای سطح سلامت انسان دارد قارچها حاوی مقـدار زیادی از «اوگوتیونین» هستند كه خواص آنتـی اكسیدانی بسیار قوی از خود نشان میدهد و فقط به وسیله قارچ تولید میشود.
به گزارش ایسنا، این محققان تاکید کردند که قارچ حاوی مادهای موسوم به «پسیلوسیبین» که برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت ضد پیری دارد.
به گزارش مجله علمی نیوسانتیست، محققان همچنین در بررسیهای خود نشان دادهاند که قارچ تاثیر معجزهآسایی در کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان دارد.
محققان دانشگاه پنسیلوانیا میگویند قارچها حاوی مقدار زیادی آنتـی اكـسیـدان هستند و مصرف این ماده غذایی میتواند خطر ابتلا به بیماریهای حاد را كاهش دهد.
بنا براین گزارش، قارچها حاوی مقـدار زیادی از «اوگوتیونین» هستند كه خواص آنتـی اكسیدانی بسیار قوی از خود نشان میدهد و فقط به وسیله قارچ تولید میشود.
مهمترین مزیت قارچ در مقایسه با میوههـا و سبـزیهـای حاوی آنتی اكسیدان این است كه بـا پـختـه شدن این ماده غذایی ارگوتیونین آن برخلاف آنتی اكسیدانهـای میـوه و سبـزی تجـزیـه نمیشود و خاصیت آنتی اكسیدانی خـود را از دست نمیدهد. قارچ به طور معمول 12 برابر سبوس آرد و چهار برابر جگر مرغ آنتی اكسیدان دارد.