وی در ادامه در مورد بحث سرمربی آينده تيم ملی نيز افزود: برای من فرقی نمیكند مربی داخلی باشد يا خارجی. مهم آن است كه يك مربی كاركشته و كاربلد در راس تيم ملی قرار گيرد.
دادنا: محمد مایلیكهن سرمربی تیم سایپا پس از شكست یك بر صفر تیمش مقابل شاهین بوشهر به خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود و هر چند گل تیم ما سالم بود، اما امیدوارم داور گمان میكند كه آن گل درست بوده است، اشتباهش را بپذیرد و از اعلام آن واهمهای نداشته باشد.
به گزارش ایسنا، مایلیكهن در ادامه با اشاره به برخی رفتارهای صورت گرفته توسط لیدرها در فوتبال ایران گفت: متاسفانه عدهای به عنوان لیدر این روزها در ورزشگاهها بوق به دست میگیرند و با روشهای مختلف و با خطگیریهایی خارج از حیطه فوتبال، باعث متشنج شدن جو ورزش فوتبال میشوند كه امیدواریم مسئولان باشگاهها در این باره تدابیر جدی بیندیشند.
وی در ادامه در ارتباط با برنامه 90 و عادل فردوسیپور گفت: من شخص عادل فردوسیپور را قبول دارم، اما از برنامهاش كه اتفاقا پرمخاطب نیز است، اما گلایههای فراوان دارم. به عنوان مثال در برنامه ایشان نظرسنجی انتخاب سرمربی داخلی یا خارجی اعلام میشود كه اینگونه نظرسنجیها در هیچ كجای دنیا مشاهده نمیشود و من در این باره به فردوسیپور توصیه میكنم به نظرسنجیهایی كه در تلویزیون اعلام میكند، با ظرافت خاصی دقت كند.
وی در ادامه در مورد بحث سرمربی آینده تیم ملی نیز افزود: برای من فرقی نمیكند مربی داخلی باشد یا خارجی. مهم آن است كه یك مربی كاركشته و كاربلد در راس تیم ملی قرار گیرد و من نیز به عنوان یك مربی در یك تیم باشگاهی وظیفه خود میدانم جوانانی را شناسایی و تربیت كنم كه بتوانند به فوتبال این مملكت خدمت كنند.
در پایان نشست خبری خبرنگاران بوشهری به احترام محمد مایلیكهن كه پیش از این دیدار از كمیته انضباطی خواسته بود تا درباره بازی با تماشاگر در بوشهر با تیم بوشهری همكاری كنند، وی را تشویق كردند.