رییس کلانتری 209 ترمینال غرب از دستگیری یک قاچاقچی و کشف 63شیء عتیقه که مربوط به بیش از 14 قرن پیش و دوران ابتدایی اسلامی بود ، طی روز گذشته خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرگرد "محمود مالمیر" رییس کلانتری 209 ترمینال غرب تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت:ماموران کلانتری 209 ترمینال غرب روز گذشته موفقبه شناسایی یک قاچاقچی اشیای عتیقه ودستگیری وی طی یک عملیات ضربتی شدند. سرگرد "محمود مالمیر" در تشریح این خبر بیان داشت :ماموران گشت انتظامی این کلانتری چندی پیشهنگام گشتزنیدر " ترمینال غرب" با مشاهده فردی که زمان پیاده شدن از اتوبوس و دیدن ماموران اقدام به فرار کرد ، بلافاصله وارد عمل شدند .
این مقام انتظامی افزود:در این راستا طی یک تعقیب و گریز طولانی متهم به نام (کیانوش ) دستگیر شد . سرگرد مالمیرادامه داد:در بازرسی های اولیه از داخل ساک دستی متهممقداری اشیاء که ظاهراً زیر خاکی بود کشف و ضبط شد .وی در ادامه اظهار داشت : متهمبه همراه اموال مکشوفه برای تحقیقات بیشتر به کلانتری انتقال داده شد .رییس کلانتری 209 خبر داد : در استعلام به عمل آمده از میراث فرهنگی مشخصشد که 63 قطعه شیء کشف شدهمربوطه به بیش از 14 قرن پیش و دوران ابتدایی اسلامی می باشد . سرگرد مالمیر در خاتمه گفت :متهم ضمن تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قضایی به دادسرای ناحیه تحویل داده شد .