بعد از مطالعه قوانین مجددا این درخواست را فرستادم فقط امیدوارم درست متوجهقوانین شده باشم
ببخشید منابع دروس ارزشی مهارتی تو فهرست نبودند(مختص افرادی که پیش دانشگاهینگذروندند و ورودی86هستند)
یک سئوال دیگه هم با اجازتون داشتم
بنده ترمهای آخرم هستش و روانشناسی میخونم و چون هنرستانی بودم پیش دانشگاهی نگذروندمو طبق قانون ورود به دانشگاه پیام نور (فراگیر86) بنده دروس زبان انگلیسی پیشدانشگاهی و فارسی پیش دانشگاهی رو در پیام نور با ترم اولم انتخاب کردم و قبولشدم.حالا که اومدم ترم آخرم رو بگذرونم کارشناس رشته بهم میگه یا باید مدرک پیشدانشگاهی بیارم یا باید24واحد دروس ارزشی مهارتی پاس کنم که خوب مسلماً بنده با سیسال سن و متاهل بودن و از همه مهمتر نداشتن زمینه برای رشته های پیش دانشگاهیمانند ریاضی فیزیک،تجربی و انسانی نمی توانستم به مدرسه بروم!و این دروس ارزشیمهارتی را برداشتم و متاسفانه با مشکلات زیادی در امتحان دادن مواجه شدم کهمهمترین اونها خارج از منبع اومدن درس "آشنایی با فقه مقدماتی"بود که طبق اعلام خود دانشگاه این درس باید از کتاب "فقهمقدماتی(2)درسنامه" نوشته دکتر اسدالله لطفی از انتشارات پیام نورمیومد که از یک کتاب دیگه اومد و متاسفانه هیچ کس هم نمیدونه از چه کتابی و پیش هرکس در مرکز تهران جنوب رفتم اظهار بی اطلاعی کرد و بنده کاملاً سردرگم هستم کهباید چه کار کنم.اعتراض زدم ولی طبق گفته ریس دانشگاه که باخودشون صحبت کردمفرمودند اگر چهارصد پانصد تا اعتراض بیاد دانشگاه ما پیگیری می کنیم و حق شما ضایعنمی شه ولی موضوع اینجاست که در مرکز تهران جنوب فقط بنده این امتحانات روداشتم!(این موضوع رو از فایل پی دی اف شماره صندلی ها متوجه میشدم که این دروس روفقط بنده داشتم چه آقایون چه خانمها)و اینجا نمیدونم چه اتفاقی قراره بیافته وتمام برنامه های بنده رو بهم ریخته.
یه اشکال دیگه هم در 90% این امتحانات ارزشی مهارتی نیمسال اول 92-91 وجودداشت این موضوع بود که یک برگه پاسخنامه تشریحی با عکس اینجانب به بنده ارائه میشد به همراه پاسخنامه چهارگزینه ای و این درحالی بود که هیچ سوال تشریحی وجودنداشت و بالای برگه سوال قید شده بود 30 سوال تستی و 0 سئوال تشریحی که این موضوعباعث رفت و آمدهای اداری زیادی می شد و مراقبین هم گمراه می شدند.
شما می دونید این درس فقه رو بنده باید از جه منبعی بخونم که اگر ترم بعدارائه شد بردارم؟
یه سوال دیگه اینکه نمره بنده در دو درس دیگه شده 9.33 و اگر 9.50 میشدماتوماتیک قبول میشدم.یعنی 17صدم کم دارم.آیا راهی هست که با من مساعدت کنند؟
بخدا بدجوری تو زندگیم تاثیر منفی گذاشته داشتم برای ارشد میخوندم