ارتباطات تله پاتیک چیست؟

تله پاتی در واقع ایجاد یک فکر و یا اندیشه در دو یا چند فرد ( اکثر دو نفر ) که همزمان با هم و یا با فاصله خیلی کوتاه اتفاق میفتد! ارتباط تله پاتیک معمولا بدون اینکه فرد اراده کند اتفاق میافتد و شخص هم از قبل نمیداند این حادثه در شرف وقوع است.
این قدرتی است که در عصر طلایی بسیار عادی مورد استفاده قرار میگرفته و عبارتست از رسانیدن ارادی پیغام ها از یک مغز به مغز دیگر با استفاده از امواج مغزی.
در تله پاتی مقدماتی میبایست تله پات کننده و گیرنده پیام در ساعت و روز مشخصی از قبل به توافق برسند در غیر این صورت دچار بار کارمیک شده و موقتا این توانایی از آنها گرفته میشود.
آزمایشات زیادی برای قانونمند کردن و هدف مند کردن تله پاتی انجام شده اما به نتیجه قابل توجهی نرسیده است . معمولا این آزمایشات نیز بدین صورت است که افراد داوطلب را در اتاق های جدا می نشانند و از یک گروه درخواست میکنند که تصویری را نگاه و یا در ذهن خود مجسم کنند و از گروه دوم میخواهند که در همان لحظه چیزی که به ذهنشان متبادر میشود را بروی کاغذ یادداشت کنند. نتایج این آزمایشات بسیار ضعیف بود! حداکثر 3 مورد درست از 10 مورد آن هم در بهترین حالت ممکن! این آزمایشات در دوران جنگ سرد بسیار رواج داشت. زیرا ارتش دو گروه رقیب میخواست با این روش با زیردریایی که در هزاران کیلومتر دورتر بودند ارتباط برقرار کنند اما عملا این ایده موفقیت آمیز نبود. اما در بعضی افراد هم ممکن است شانس این روش بالا باشد! نمونه بارز ان در دوقولو ها همسان است که بعضا ارتباط تله پاتیکی بسیار قوی با هم پیدا میکنند و یا اینکه در مواردی که یک فرد با دیگری از لحاظ عاطفی بسیار نزدیک است.


تله پاتی (انتقال فکر) برای انجام این تمرین ابتدا در مکانی آرام و نسبتا تاریک بدن خود را ریلکس کنید، سپس با چند تنفس آرام و عمیق تمام ذهن و بدن خود را آرام کنید حالا سعی کنید به مدت چند دقیقه به هیچ جیزی فکر نکنید و تمام افکار مزاحم را دور بریزید. پس از انجام این مراحل آمادگی لازم برای انتقال فکر را دارید درابتدا سعی کنید با موضوعاتی ساده کار کنید تا به تدریج هم تسلط شما بر تله پاتی بیشتر شود و هم اعتماد به نفس شما برای انجام تمرینات سنگین‌تر و مشکلتر افزایش پیدا کند. حالا فرض می‌کنیم که می‌خواهیم که فکری را انتقال دهیم (تله پاتی)




در حالی که در کاملا ریلکس هستید چشمان خود را آرام ببندید و فردی را که می‌خواهید با او تله پاتی داشته باشید در نظر بگیرید سعی کنید تمام حالات روحی و فیزیکی شخص مورد نظر از قبیل شکل و حالت صورت - طرز صحبت کردن - چیزهای مورد علاقه آن شخص و ... را دقیقا در ذهن خود تجسم کنید به شکلی که هم اکنون آن شخص روبروی شما قرار گرفته و شما دارید با او صحبت کرده و به چهره او نگاه می‌کنید اکنون تصویر ذهنی خود را بزرگتر و شفافتر کنید و دقیقترین جزییات را به شکلی واضح و شفاف در تصویر ذهنی خود ترسیم کنید. تقریبا چیزی شبیه یک فیلم با همه جزییات آن. حالا از او بخواهید که کاری را انجام دهد همانطور که گفتم در ابتدا با چیزهای ساده شروع کنید مثلا از او بخواهید که به شما تلفن کند بعد از این که در این کار موفق شدید سعی کنید در تمرین بعدی با استفاده همین روش از او بخواهید همین عمل را در یک زمان مشخص انجام دهد و به همین شکل می توانید تمرینات را گسترده تر و متنوع‌تر کنید.


تله پاتی

فرا روانشناسی

یکی از جامع ترین تعاریف فرا روانشناسی توسط `راما کریشنا رائو` بعمل آمده است. او در کتاب خود تحت عنوان `آزمایشات بنیادی در مورد فرا روانشناسی` می‌نویسد: اساسا دو شکل فرا روانشناسی قابل تشخیص است: درک ماوراء حسی و روان انگیزی . درک ماوراء حسی عبارت ا ست از توانائی دریافت اطلاعاتی که خارج از حوزه حواس انسانی است. در حالی که روان انگیزی توانائی تاثیر گذاری برسیستم‌های خارجی است که در خارج از حوزه‌ی فعالیت موتورهای آدمی قراردارند. درک ماوراء حسی ممکن است به تله پانی (درک ماوراء حسی افکار دیگری) و روشن نگری (درک ماوراء حسی اشیاء و وقایع خارجی) تبدیل گردد. شناخت متقدم (قبل از مشاهده و تجربه‌ی شیئی یا پدیده) و شناخت متاخر (آنچه در گذشته اتفاق افتاده) به درک ماوراء حسی وقایع گذشته و آینده مربوط می گردد.

تله پاتی

تله پاتی از دو کلمه ی یونانی `تله` به معنی دور و `پاتوس` به معنی احساس گرفته شده است. تله پاتی به این معنی است که کسی احساس دیگری را بدون کمک گرفتن از حواس خویش بصورت مرموزی بخواند یا احساس کند. طرفداران تله پاتی می‌گویند `برای انسان عادی هنگام مرگ دوست یا خویشاوندانش حالت توهم پیش می‌آید در حالی که آنها صدها فرسنگ با یکدیگر فاصله دارند. نتیجه ا ینکه روان شخص بیمار یا کسی که در حال مرگ است، شاید بطور نا هشیار پیامی می‌فرستد که از فضای واسطه می‌گذرد و روان شخص دیگر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

روشن نگری

روشن نگری عبارت است از آگاهی از وقایع، اشیاء یا افراد بدون کاربرد حواس شنوائی، بینائی، بویائی، چشائی و لامسه. روشن نگر به کسی می‌گویند که مثلا بتواند محل زندگی و شرایط یک کودک گم شده را بدون مدد گرفتن از حواس خویش بگوید و یا از راه دور حوادث در حال رخ دادن را ببیند یا احساس کند.
بیش از چهل سال پیش دو تن از جهانگردان ایرانی بنامهای عبدالله و عیسی امیدوار ، در خاطرات خود که در مجله‌های آن عصر منتشر می‌شد خاطر نشان کردند که روزی زنان قبیله‌ی آفریقائی را گریان و برسرزنان می‌بینند. چون علت این امر را جویا می‌شوند. زنان قبیله می‌گویند که : می‌بینند که مردانشان در جنگ با قبیله دشمن شکست خورده و مرتبا به خاک و خون می‌افتند. بعد از یکی دو روز ، مردان قبیله ، شکست خورده در حالی که تعدادی کـــشته و مجروح با خود دارند، به قبیله باز می‌گردند.

در تله پاتی اطلاعات از اندیشه یا احساس فرد دیگری گرفته میشود، در حالی که در روشن نگری این آگاهی بدون ارتباط با اندیشه و احساس دیگری حاصل می‌گردد. ادعا می‌شود که روشن نگری به فاصله‌ی زمانی و مکانی بستگی ندارد.