-
اخبار فوتبال جهان
کارلو آنچلوتی مربی سابق تیم میلان روز دوشنبه رسما مربیگری تیم چلسی انگلیس را بر عهده گرفت. واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه خبری یورونیوز گزارش داد ، در دو سال گذشته آنچلوتی پنجمین مربی چلسی است. پیش از آنچلوتی گوسیدیگ هلندی مربیگری چلسی را بر عهده داشت. کارلو آنچلوتی همراه تیم میلان دو عنوان قهرمانی لیگ و یک عنوان قهرمانی ایتالیا را تجربه کرد. آنچلوتی و کاکا مهاجم برزیلی میلان همزمان این تیم را ترک کردند که این موضوع خشم هواداران را برانگیخته است. هواداران دیروز به نشانه اعتراض در برابر محل تمرین این تیم تجمع کردند. در این حال آنچلوتی در نخستین نشست خبری به عنوان مربی چلسی برای کسب تجارب جدید و خوب در این تیم ابراز امیدواری کرد.
-
خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه منچسترسیتی انگلیس قصد دارند مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو به حساب باشگاه بارسلونا واریز کنند تا در روز مبادا مسی را به خدمت بگیرند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت آس اسپانیا، با توجه به اینکه لیونل مسی؛ مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا ابارها بر این نکته تاکید کرده که هرگز حاضر به ترک تیمش نیست، مالکان عرب منچسترسیتی قصد دارند با واریز کردن مبلغ ۱۰۰میلیون یورو به حساب بارسلونا این قول رسمی را از این تیم بگیرند تا اگر قرار شوذ روزی مسی بارسلونا را ترک کند، تنها اجازه انتقال به منچسترسیتی را داشته باشد.
پیشنهاد عجیب مالکان ثروتمند تیم دوم شهر منچستر در حالی روی میز خوان لاپورتا وجود دارد که این تیم همچنان به دنبال بازیکنان بزرگی چون اتوئو، کاکا و جان تری است.
به نظر می رسد مالکان ثروتمند کمپانی ابوظبی با همان دید تجاری در ساختمان سازی مشغول فعالیت در دنیای فوتبال حرفهای هستند چرا که حاضرند چنین رقم نجومی را حتی در ازای به سرانجام نرسیدن یک پروژه از دست بدهند.
-
هفته دوم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي انگليس چهارشنبه شب ادامه يافت كه با شكست ناباورانه منچستريونايتد و پيروزي قاطع ليورپول همراه بود. منچستريونايتد مدافع كسب عنوان قهرماني كه در ورزشگاه ترف مور ميهمان برنلي بود با يك گل از پاي درآمد . در اين ديدار كه به داوري كريس فوي برگزار شد تيم برنلي با يك گل رقيب نام آشناي خود را تسليم كرد .
اين گل الهام بخش توسط بلاكه در دقيقه ۱۹و با شوتي سركش بدست آمد تا منچستر طعم تلخ شكست را در پيكارهاي اين فصل ليگ برتر باشگاههاي انگليس بچشد .
در واپسين ثانيههاي نيمه نخست تيم منچسترصاحب پنالتي شد كه ينسن سنگربان هوشيار برنلي ضربه مايكل كريك را مهار كرد .
در ورزشگاه انفيلد تيم ليورپول موفق شد نخستين پيروزي اين فصل را تجربه كند و برابر استوك سيتي به يك برتري قاطع برسد. ليورپول كه در بازي نخست مغلوب تاتنهام شده بود ، اين بار جبران مافات كرد و ميهمان خود را با چهار گل تسليم نمود .
فرناندو تورس مهاجم اسپانيايي ليورپول در دقيقه ۴براي ميزبان گل زد و سپس جانسون و درك كويت در دقايق ۴۴و ۷۶ديگر گلهاي اين بازي را رقم زدند . اخرين گل تيم ليورپول توسط كوك در دقيقه ۹۰به ثمر رسيد.
در ورزشگاه كينگستون تيم هال سيتي برابر تاتنهام تن به شكستي سنگين داد و با حساب ۵بر ۱نقره داغ شد . اين ديدار پرگل به داوري فيل دود برگزار شد كه
دفوئه به تنهايي سه بار در دقايق ۴۴،۱۰و ۹۰براي تيم ميهمان گلزني كرد پالاسيوس و رابي كين در دقايق ۱۴و ۷۸ديگر گلهاي تاتنهام را به ثمر رساندند و تك گل تيم ميزبان توسط هانت در دقيقه ۲۵رقم خورد .
تاتنهام كه در هفته نخست از سد ليورپول گذشته بود ، با برتري مقتدرانه مقابل هال سيتي دومين برد متوالي خود را جشن گرفت و در صدر جدول ايستاد.
بيرمنگام و پورتس موث كه در هفته نخست بازنده شده بودند اين بار در ورزشگاه اختصاصي بيرمنگام ( سنت اندروز) و به داوري لي پروبرت به ميدان امدند كه تيم ميزبان موفق شد در لحظات پاياني به گل برتري برسد.
مك فادن در دقيقه ۹۰و از روي نقطه پنالتي تك گل تيم ميزبان را به ثمر رساند تا بيرمنگام را به نخستين پيروزي اين فصل رهنمون كند.
-
لیورپول، یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر دیشب در خانه برابر استون ویلا تن به شکست 3 بر یک داد. این دومین شکست لیورپول در 3 بازی انجام شده لیگ برتر است.
در دقیقه 34 این بازی لیوا، مدافع لیورپول دروازه خودی را به اشتباه باز کرد تا ویلا در «آنفیلد»، ورزشگاه اختصاصی لیورپول عقب بیفتد. در آخرین لحظات نیمه اول کریس دیویس، مهاجم استون ویلا یک بار دیگر دروازه «قرمزها» را گشود و به این ترتیب نیمه اول بازی با حساب 2 بر صفر به سود میهمان به پایان رسید.
در نیمه دوم فرناندو تورس در دقیقه 74 یکی از گل های خورده تیمش را جبران کرد اما ضربه پنالتی یانگ در دقیقه 79 تیر خلاص را بر پیکر شاگردان رافائل بنیتس، مربی لیورپول وارد کرد تا این تیم در خانه تحقیر شود.
-
علی رغم اینکه رسانه های اسپانیایی صبح امروز اعلام کردند رئال همچنان برای جذب ریبری امیدوار است این ستاره فرانسوی بایرن اعلام کرد تابستان امسال بایرن را به مقصد رئال ترک نخواهد کرد.گفته می شد فلورنتینو پرس پیشنهادی 60 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن ریبری آماده کرده و تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات این بازیکن را به خدمت می گیرد ، این در حالی است که ریبری با آمدن روبن اکنون از حضور در بایرن خوشحال است.
ریبری می گوید :"جذب روبن من را برای ماندن در بایرن متقاعد کرد.تلاش باشگاه برای به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ نشان دهند این است که مسئولان بار دیگر موفقیت بایرن را می خواهند.من از باشگاه خواسته بودم تا بازیکنی نظیر روبن را به خدمت بگیرد و اکنون خوشحالم که او عضوی از تیم ماست."ریبری که قراردادش در سال 2011 با بایرن به اتمام می رسد پیش از این پیشنهاد تمدید قرارداد را رد کرده بود و بسیاری معتقدند او در تابستان 2010 بایرن را به مقصد رئال ترک خواهد کرد.
-
روزنامه سان بررسي مي کند؛ ليگ برتر يا ليگ لژيونرها؟
از اين به بعد ليگ برتر انگليس را ليگ خارجي ها بخوانيد براي اينکه درصد بازيکنان خارجي شاغل در اين ليگ نسبت به همه رقابتهاي باشگاهي فوتبال در اروپا به شکل قابل توجهي بالاتر نشان مي دهد. روزنامه سان در گزارشي اختصاصي در اين باره نوشته که تقريباً شش ستاره از هر ده بازيکن برتر اين ليگ مليتي خارجي دارند. با نگاهي به باشگاههاي ليگ برتر متوجه مي شويم که متوسط حضور بازيکنان خارجي در پنج تيم بزرگ اين ليگ روي هم رفته به بيش از 72/4 درصد مي رسد و ليورپول به لطف ستاره هايي نظير فرناندو تورس سال قبل لقب خارجي ترين تيم ليگ برتر را با در اختيار داشتن 90 درصد بازيکن غيرانگليسي به خود اختصاص داده بود. بعد از اين تيم آرسنال قرار گرفته که بعد از در اختيار گرفتن آرشاوين روس درصد بازيکنان خارجي خود را به 84/5 درصد رسانده است.
«سان» در اين گزارش يک نکته ديگر را هم مدنظر قرار داده و آن کاهش روزافزون تعداد بازيکناني است که در شهر متعلق به تيمهايي که در آنها شاغل هستند متولد شده و يا رشد کرده اند.شايد تنها يک بازيکن از هر پنج بازيکن ليگ برتر اين شرايط را داشته باشد. کشوري که کمترين درصد بازيکنان خارجي در آن حضور دارند فرانسه است که تنها 30 درصد بازيکنان شاغل درآن از مليتهاي ديگر هستند و بعد از آن اسپانيا با 35 درصد و ايتاليا با 39 و آلمان با 50 درصد در رتبه هاي ديگر قرار مي گيرند. در انگليس اما تقريباً 60 درصد بازيکنان شاغل در جزيره مليتي غيربريتانيايي دارند.
-
گزارش اسکاي اسپورت از وضعيت تيموريان
سايت اينترنتي شبکه تلويزيوني اسکاي اسپورت، گزارشي از آخرين وضعيت آندرانيک تيموريان نوشت. اين شبکه با اشاره به وضعيت متزلزل آندرانيک تيموريان در تيم فولام به نقل از اين بازيکن ايراني آورده است: «تيموريان مي گويد که او پس از صحبت با روي هاجسون نتوانسته به توضيحي قانع کننده برسد و شايد مجبور باشد که باشگاه را ترک کند.»
تيموريان فصل گذشته و زماني که نتوانست به جايگاهي در فولام برسد، به صورت قرضي راهي بارنلي شد. آندو در آوريل گذشته گفت که مي خواهد به جايگاه ثابتي در فولام برسد، اما او همچنان نتوانست نظر هاجسون را جلب کند.تيموريان مي گويد: «از وضعيت فعلي ام به هيچ عنوان رضايت ندارم. اينکه من چگونه تمرين مي کنم و چه وضعيتي دارم، براي سرمربي تيم چندان تفاوتي ندارد. متأسفانه من هيچ گونه شانسي پيدا نکرده ام و در اين شرايط من بايد فولام را ترک کنم. چيزي که در فوتبال براي من اهميت دارد، بازي کردن است و نه مسايل مالي. من با هاجسون صحبت کردم، اما هيچ توضيح قانع کننده اي دريافت نکردم.»تيموريان درباره آينده اش مي گويد: «من چندين پيشنهاد داشتم، اما هيچ کدام قابل توجه نيست.»
-
پله: نبايد مارادونا را جدي گرفت
اگر دو نفر باشند که هرگز رو در رو نخواهند شد، «پله» و «ديه گو مارادونا» دو تن از بزرگترين بازيکنان تاريخ فوتبال جهان هستند که هرگز در يک زمين بازي نکرده اند.
اين دو اسطوره فوتبال با توجه به مسابقه حساس تيمهاي ملي آرژانتين و برزيل در مقدماتي جام جهاني 2010 ، طي چند هفته گذشته به بيان نظراتشان در خصوص تيمهاي کشور خود پرداخته اند.
بعد از اظهارات اخير مارادونا که گفته بود «من بازيکن بهتري از پله بودم» يا اينکه «آرژانتين بازيکنان بهتري نسبت به برزيل دارد»، پله هم سرانجام به صدا درآمد.
وي گفته است: من به تيم ملي برزيل در مقابل تيمهايي که هميشه نسبت به آنها برتر بوده ايم مثل آرژانتين، اطمينان دارم. پله تصديق کرد: شکست رقيب بزرگي مثل آرژانتين به شما احساس متفاوتي مي دهد. اما همه ما مي دانيم که مارادونا کيست. حرفهايي که او مي زند ارزش توجه ندارد. بازيکن افسانه اي فوتبال برزيل با وجود اين در ادامه از مارادونا تعريف کرد و افزود: مارادونا استعداد تبديل شدن به يک مربي خوب را دارد اما اميدوارم اين موضوع از بازي با برزيل شروع نشود.
-
مدير ورزشي خه رس: انتظارات زيادي از اولادي داريم
مهرداد اولادي بازيکن ايراني حاضر در تمرينات تيم خه رس اسپانيا به رغم تأييد از سوي سرمربي اين تيم، به دليل آنچه نقص مدارک وي عنوان مي شود هنوز موفق به عقد قرارداد با اين تيم نشده است
آنتونيو پوياتوس، مدير ورزشي باشگاه خه رس اسپانيا درباره مهرداد اولادي گفت: تيم ما در حال حاضر به يک فوروارد نياز دارد. اولادي بازيکن 24 ساله ايراني گزينه ماست، ولي به دلايلي نتوانستيم با او قرارداد امضا کنيم. انتظارات ما از اين بازيکن بالاست و در صورت برطرف شدن مشکلات مربوط به مدارک قرارداد، اين بازيکن را به خدمت خواهيم گرفت.
-
هيتينگا به اورتون پيوست
مدافع تيم ملي فوتبال هلند به اورتون ملحق شد. جاني هيتينگا که تاکنون 48 بازي براي تيم کشورش انجام داده و 6 گل به ثمر رسانده است، با رقمي بيش از 6/8 ميليون يورو راضي شد از تيم آتلتيکو مادريد جدا شود و پاي برگه قراردادي 5 ساله با تيم دوم بندرليورپول را امضا کند. برخي منابع آلماني در مورد وي هفته قبل گزارش کردند ولفسبورگ، قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا، تمايل زيادي براي جذب وي داشت.
برچسب برای این موضوع