بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 94

موضوع: چهــــــــــره هـــا و خبـــــــــــــرهـــايي از سينماي ايران

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Star چهــــــــــره هـــا و خبـــــــــــــرهـــايي از سينماي ايران

از اين پس در اين تاپيك اخبار مربوط به چهره هاي سينمايي قرار مي گيرد. دوستان توجه داشته باشند كه اين تاپيك فقط و فقط در مورد چهره هاي سينماي ايران بوده و خبرهاي اختصاصي در مورد يك شخص در آن قرار مي گيرد و خبرهاي ديگر در تاپيك اخبار سينمايي ارسال شود.

همچنين اگر دوستان خبري را از سايتهاي اينترنتي در اين تاپيك نوشتند حتما منبع آنرا ذكر نمايند.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نيکي کريمي: نمي‌خواهم بازيگر بمانم

«يک شب» متعلق به سينماي متعارفي که شاهد آن هستيم نيست و سوژه آن شخصي است. اين فيلم حس و افکار دروني من است. زيرا هميشه مي‌خواستم فيلمي درباره خيانت بسازم.
    نيکي کريمي درباره علت روي آوردن به فيلمسازي گفت: من احترام زيادي براي بازيگران قايل هستم، اما بازيگري برايم کافي نبود و نمي‌خواهم در سن 34 سالگي کماکان بازيگر باشم. من دوست دارم ياد بگيرم اما بازيگري در يک محدوده‌اي تمام مي‌شود مگر چقدر فيلمنامه خوب وجود دارد؟
    به گزارش فارس کريمي در پاسخ به اين سوءال که آيا در ساخت «يک شب» تحت تاثير فيلم «ده» کيارستمي بوده است گفت: نه. چرا فکر مي‌کنند هر کس که فيلم جنگي مي‌سازد شبيه حاتمي‌کيا ساخته است.
    وي درباره تلخ و سياه بودن «يک شب» گفت: به عنوان يک زن اگر حس ديگري داشتم حتما فيلم ديگري مي‌ساختم. اين حسي است که در اطراف و جامعه حس مي‌کنم اگر مي‌خواهيد فيلم کمدي بسازيد آن چيز ديگري است. به نظر من حس و موقعيت دراماتيک را فقط غم و تلخي ايجاد مي‌کند.
    وي تصريح کرد: شادي چيز دراماتيکي نيست اگر فيلم رئال مي‌سازيد بايد واقعي باشيد تا از يک شادي ويژه حرف بزنيد.‌«يک شب» حس و افکار دروني من است.

خراسان

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

مريلا زارعي و يک سفر پرماجرا

«آفتاب بر همه يکسان مي‌تابد» در تداوم کارهاي قبلي‌ام يک اثر جاده‌اي است که نوع نگاهم به حوادث و رخدادها و شخصيت‌ها در مسير عبورشان از جاده شکل مي‌گيرد.
    عباس رافعي کارگردان فيلم «آفتاب بر همه يکسان مي‌تابد» در گفتگو با مهر در مورد روند فيلمبرداري اين فيلم گفت: اين فيلم در تداوم کارهاي قبلي‌ام يعني «راه طي شده» و «پروانه‌اي در باد» يک اثر جاده‌اي است و به نوعي جاده يکي از موتيف‌هاي اصلي در ساختار فيلم‌هايم محسوب مي‌شود. تم سفر و نمادهاي زندگي از تولد تا مرگ در آن روايت مي‌شود.
    وي افزود: به خاطر جاده‌اي بودن فيلم لوکيشن‌هاي متنوعي در فيلم وجود دارد و اين لوکيشن‌ها از کوير در اصفهان شروع شده و در تهران ادامه مي‌يابد و در جاده‌هاي شمالي در نور و آمل و فيروزکوه به پايان مي‌رسد. تا به حال حدود سي درصد فيلم به اتمام رسيده است و براي ادامه فيلمبرداري در شمال به سر مي‌بريم. فيلمبرداري هم براي حدود 45 روز برنامه‌ريزي شده است.
    در خلاصه داستان «آفتاب بر همه يکسان مي‌تابد» آمده است: نگار به همراه دوست پزشکش ژانت همسر بيمارش را از بيمارستان مي‌ربايند و راهي سفري پرماجرا در جاده‌اي بي‌انتها مي‌شوند.
    «در آفتاب بر همه يکسان مي‌تابد» مريلا زارعي، لاله اسکندري، احمد مهرانفر، کارن کاوافيان، فري‌يا ثمراني، لرتا پطروسيان، محمدرضا رحماني، سارا همتي و رعنا زيرک به ايفاي نقش مي‌پردازند.

خراسان

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

جعفر پناهي: بزرگترين جايزه زندگي من زماني خواهد بود، كه فيلم من در ايران به نمايش درآيد

شب گذشته با برگزاري مراسم پاياني جشنواره فيلم برلين جايزه خرس نقره‌اي پنجاه و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم برلين مشتركا به فيلم آفسايد از جعفر پناهي و فيلم "ان ساپ" از "پرنيله فيشر كريستنزن" كارگردان دانماركي تعلق گرفت و جايزه خرس طلايي جشنواره بين‌المللي فيلم برلين به فيلم "گرباويسا" از "ياسميلا زبانيچ" كارگردان بوسنيايي اهدا شد.
    «آفسايد» با فيلم بوسنيايي كه خرس طلايي جشنواره را گرفت در روزهاي پاياني رقابت مي‌كرد. جعفر پناهي زماني كه جايزه‌ را دريافت مي‌كرد، از تمام كساني كه با عشق و علاقه با او در ساخت اين فيلم همكاري كردند، تشكر كرد و گفت: متاسف هستم كه نتوانستم همه كساني كه با من در ساخت اين فيلم همراه بودند را به برلين بياورم . وي در ادامه افزود: دلم مي‌خواست محمود كلاري اينجا بود و با او اين جشن را مي‌گرفتيم .
    پناهي همچنين به سابقه‌ي عدم حضور زنان در مكانهاي ورزشي اشاره كرد و گفت: سابقه‌ي عدم حضور زنان به يونان قديم برمي‌گردد آن زمان زنان اجازه‌ي ورود به مكانهاي ورزشي را نداشتند، تا اينكه زني براي استقبال از پسر قهرمانش لباس مردانه پوشيد و به ورزشگاه رفت ازآن پس با حمايت مسوولين ورزشي و با جسارت اين زن (در چهارصد و چهار قبل از ميلاد) راه ورود زنان به مكانهاي ورزشي باز شد. پناهي جايزه‌ خود را به آن زن تقديم كرد.
    جعفرپناهي بعد از به پايان رسيدن مراسم اختتاميه در مقابل سوالات مختلف مطبوعات و رسانه‌هاي خارجي قرار گرفت و در پاسخ به سوالي مربوط به احساسش از دريافت اين جايزه، گفت: بزرگترين جايزه‌ي زندگي من زماني خواهد بود، كه فيلم من در ايران به نمايش درآيد، بنابراين بلافاصله به ايران برمي‌گردم تا مقدمات نمايش را آماده كنم.
    به گزارش سينماي ما ، پناهي كه روز قبل از مراسم اختتاميه در نشست نقد و بررسي اين فيلم با حضور گسترده‌ي تماشاگران و تشويق پياپي آنها به همراه شادمهر راستين و نظام‌الدين كيايي حضور پيدا كرده بود ، نمايش آن شب را به ياد سهراب شهيد ثالث به رامين مولايي كه فيلمبرداري فيلم‌هاي شهيد ثالث بود تقديم كرد و مولايي كه در عين بيماري در سالن حضور داشت و به خاطر فيلم آفسايد به سينما آمده بود در اين موقعيت غيرقابل انتظار براي خود با چشمان گريان به روي صحنه آمد.
    پناهي همچنين در نشست مطبوعاتي اين فيلم گفته بود : خيلي دلم مي‌خواست قبل از اين كه به اينجا بيايم فيلم پروانه نمايش مي‌گرفت و اكنون اينجا با افتخار اعلام مي‌كردم ، فيلم يك ماه و نيم قبل از جام‌جهاني در ايران به نمايش عمومي درخواهد آمد.
    گفته مي شود پس از کسي اين موفقيت كمپاني‌هاي بزرگي از آفسايد براي ورود در جشنواره‌هايشان دعوت كرده اند.
    نظام الدين كيايي صدابردار آفسايد نيز اعلام كرد : ما جايزه را پيش از اين از تماشاگران و استقبال شايسته آنها گرفته ايم چه در نمايش داخلي آن در جشنواره فيلم فجر و چه در فستيوال برلين كه در ميان خيل گسترده تماشاگران به نمايش در آمد.
    گفتني است نخستين فيلم ايراني كه توانست در جشنواره فيلم برلين حضور يابد، «طبيعت بي جان» به كارگرداني «سهراب شهيد ثالث» بود كه در سال 1974 موفق شد در بخش مسابقه اين جشنواره راه يابد .
    در اين دوره از جشنواره فيلم هاي «آفسايد» جعفر پناهي و «زمستان است» رفيع پيتز در بخش مسابقه فيلمهاي بلند و فيلمهاي «صبحي ديگر» ساخته ناصر رفاهي و «كارگران مشغول كارند» ساخته ماني حقيقي در بخش فروم جشنواره و «به آهستگي» ساخته مازيار ميري در بخش پانوراما وفيلم كوتاه «كمي بالاتر» ساخته مهدي جعفري در بخش مسابقه فيلم هاي كوتاه به نمايش در آمدند.
    همچنين به گزارش سينماي ما فیلم "گرباویتسا" از بوسنی و هرزگوین به کارگردانی خانم جاسمیلا زبانیچ توانست شیر طلایی را برای این کشور منطقه بالکان به ارمغان آورد. کارگردان 30 ساله بوسنیایی پس از گرفتن جایزه بهترین فیلم از دست رئیس هیأت داوران، گفت: "خیلی آرامم. چون دارم خواب می‌بینم و پنج دقیقه بعد در سارایوو از خواب بیدار می‌شوم. خواب می‌بینم که اینجا روی این صحنه هستم و در برلین حضور دارم."

سينماي ما

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

رخشان بنی‌اعتماد: خون بازی بهترين فيلم من است

فیلم سینمایی خون بازی با توجه به ساختار متفاوتش بهترین اثر در کارنامه هنری من خواهد بود. رخشان بین‌اعتماد، کارگردان فیلم سینمایی خون بازی گفت: این فیلم متفاوت‌ترین اثر من در عرصه فیلم‌سازی خواهد بود که فکر می‌کنم با توجه به ساختارش اثر متفاوتی در سینمای ایران است.
    وی افزود:‌ داستان فیلم ماجرای دختری به نام سارا را بیان می‌کند که به همراه مادرش عازم سفر است.
    بنی‌اعتماد تصریح کرد: فیلم سینمایی خون بازی هم اکنون توسط سپیده عبدالوهاب جوان‌ترین تدوین کننده جشنواره بیست و چهارم فیلم فجر، در مرحله تدوین است که با پشت سر گذاشتن آخرین مراحل فنی،‌به احتمال زیاد پاییز سال 85 در سینماها به نمایش عمومی در خواهد آمد.
    این کارگردان در پایان گفت: فیلمنامه این فیلم توسط فرید مصطفوی، نغمه ثمینی، سپیده عبد الوهاب و خود من نوشته شده است. و بازیگرانی چون بیتا فرهی،‌باران کوثری، بهرام رادان،‌ مهیار جاویدی،‌ سینا زند،‌فرید ولی زاده و مسعود رایگان در این فیلم بازی کرده‌اند.

سينماي ما

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

گلچهره سجاديه با ايبسن مي‌آيد

گلچهره سجاديه پس از مدتي دوري از عرصه تلويزيون و سينما به زودي نقشي را در تئاتر تلويزيوني «استاد معمار» به کارگرداني دکتر محمدرضا خاکي برعهده مي‌گيرد.
    علي‌اصغر آزادان (تهيه‌کننده اين تئاتر تلويزيوني) درباره روند توليد اين اثر و مضمون و داستان کلي آن به مهر گفت: در حال حاضر مرحله ساخت دکورهاي اين تئاتر تلويزيوني در حال انجام است و همزمان با اين مرحله انتخاب عوامل نيز انجام مي‌شود. تاکنون حضور گلچهره سجاديه به عنوان بازيگر يکي از نقش‌هاي اصلي قطعي شده است. وي افزود: اين تئاتر تلويزيوني از وجهي رئاليستي برخوردار است و نگاه «ايبسن» به زندگي را نشان مي‌دهد. «استاد معمار» در اين نمايشنامه نمادي از زندگي است که به شکل‌هاي مختلف و در مراحل گوناگون خود را نمايان مي‌کند.
    در تئاتر تلويزيوني «استاد معمار» حضور بهنوش طباطبايي، محمد مسوولي و حسين دلخواه قطعي شده است. اين اثر توسط شبکه چهار سيما تهيه و توليد مي‌شود.
    گلچهره سجاديه بازيگر توانمند سينما و تئاتر ايران بازي در فيلمهايي چون: ردپاي گرگ، دندان مار، گروهبان، نگين و... را در کارنامه خود به ثبت رسانده است. وي سال گذشته با نمايش «مدآه» به عنوان کارگردان در جشنواره تئاتر فجر حضور داشت.

خراسان

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

فاطمه گودرزي:شکل فعلي سينما، مناسب کار نيست

شکل کنوني سينما جايگاهي نيست که من بتوانم در آن کار کنم.
    فاطمه گودرزي از بازيگران فعال سينماي ايران در دهه هفتاد ضمن بيان اين مطلب گفت: منتظرم تا شرايط به روال قبلي برگردد تا امکان کار کردن هموار شود.
    بازيگر فيلم‌هاي «خانه خلوت»، «مهاجران» و «غزال» رسيدن به مقطعي سني را علت کم کار شدن بازيگران زن عنوان کرد و اظهار داشت: سينماي ايران به جوانان نياز دارد و اين طبيعي است هر فرد که به يک مقطع سني مي‌رسد دوران کم‌کاري‌اش آغاز مي‌شود. به گزارش ايسنا وي اين موضوع را در سينماي جهان منتفي دانست و تصريح کرد: اين قضيه براي سينماي ايران که همه چيزش با کشورهاي ديگر فرق دارد طبيعي است و ما به اين شيوه زندگي کردن عادت کرده‌ايم.
    فيلم‌هاي به خاطر همه چيز، افسانه مه‌پلنگ، جنگ نفت‌کش‌ها، مي‌خواهم زنده بمانم، بهشت پنهان، آرزوي بزرگ، جنگجوي پيروز و ازدواج صورتي ساير کارهاي گودرزي در سينما هستند.
    وي که فيلم «ازدواج به سبک ايراني» را آماده اکران دارد، هم‌اکنون مشغول بازي در سريال «راز ققنوس» به کارگرداني نادر مقدس است.

خراسان

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

مهناز افشار: بازیگری فقط چهره خوب داشتن نیست

بازیگری فقط در چهره خوب داشتن خلاصه نمی‌شود بلکه این بازیگر است که می‌تواند باعث موفقیت یک اثر سینمایی یا عدم استقبال تماشاگران از آن اثر شود. مهناز افشار گفت: بازیگری فقط در چهره خوب داشتن خلاصه نمی‌شود که بتوان آن را اصلی‌ترین دلیل موفقیت یک اثر سینمایی به شمار آورد بلکه این بازیگر است که می‌تواند در موفقیت و یاعدم استقبال تماشاگران در یک اثر سینمایی باشد.
    وی افزود: برخی از سینماگران تصور می‌کنند که اگر فقط از بازیگران خوش چهره در فیلم‌های خود استفاده کنند می‌توانند به فروش چند صد میلیونی دست پیدا کنند درحالی که تماشاگران به بازی بازیگر می‌اندیشند و توجهی به چشم آبی بودن بازیگران نمی‌کنند.
    وی افزود: پس نمی‌توان به دلیل استفاده از بازیگر خوش چهره و بدون استعداد، اثری زیبا، خوش ساخت، تهیه و به نمایش درآورد و انتظار داشت که آن اثر از فروش زیاد برخوردار شود.
    بازیگر فیلم سینمایی آکواریوم تصریح کرد: اگر فیلمی در صدر فروش جدول سینمای ایران قرارمی‌گیرد و در خاطره‌ها باقی می‌‌ماند به واسطه حضور بازیگران با استعداد وحرفه‌ای است .
    افشار گفت: اگر سینمای ایران سال‌ها می‌تواند در جشنواره‌های بین‌المللی فیلم فجر بدرخشد و به حد متعالی خود برسد به طور حتم به واسطه حضور بازیگران حرفه‌ای و مستعد است.

سينماي ما

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

همينه ميلاني «مى ترسم، دروغ مى گويم» را به سفارش يونيسف مي‌ سازد

تهمينه ميلانى كارگردان سينماى ايران در حال نگارش فيلمنامه جديدى است كه ساخت آن را در سال آينده آغاز مى كند. ميلانى مى گويد: اين فيلم از مضمونى انتقادى اجتماعى برخوردار است و نسبت به كارهاى قبلى ام متفاوت است. ميلانى همچنين فيلمبردارى فيلمى كه به سفارش يونيسف مى سازد را از ۱۵ فروردين آغاز مى كند. اين فيلم كه «مى ترسم، دروغ مى گويم» نام دارد به گفته ميلانى مخاطبان آن بزرگسالان هستند و به احتمال زياد مهناز افشار، حامد بهداد و ماهچهره خليلى در آن بازى مى كنند. همچنين در جشنواره شارجه فيلم هايى از داريوش مهرجويى و تهمينه ميلانى به نمايش گذاشته خواهد شد. بمانى ساخته داريوش مهرجويى كه ميلانى تهيه كننده آن است و فيلم هاى زن زيادى، واكنش پنجم و ديگه چه خبر از ساخته هاى ميلانى در اين جشنواره نمايش داده مى شود. اين جشنواره همزمان با نوروز به نمايش درمى آيد و زمان نمايش فيلم هاى ايرانى از ۲۳ تا ۳۱مارس است . داريوش مهرجويى هم اكنون در حال فيلمبردارى آخرين ساخته خود با عنوان على سنتورى است كه بهرام رادان، مسعود رايگان و گلشيفته فراهانى در آن بازى مى كنند. جشنواره فلايينگ بروم - جاروى پرنده - كه بهار سال جديد در تركيه برگزار مى شود برنامه بزرگداشت و مرورى بر آثار تهمينه ميلانى كارگردان سينماى ايران را در برنامه خود قرار داده است. «آتش بس» آخرين ساخته تهمينه ميلانى نيز قرار است اوايل سال ۸۵ در سينماها اكران شود. محمدرضا گلزار، مهناز افشار، آتيلا پسيانى، كيكاووس ياكيده، نيلوفر خوش خلق، جواد ثريا، احمد مهرانفر، على اصغر طبسى، بابك والى و السا فيروزآذر در «آتش بس» بازى مى كنند.

سينماي ما

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

عباس كيارستمى و كارگاه آموزشي در ايران

نخستين كارگاه عباس كيارستمى در ايران برگزار مى شود. به گزارش خبرنگار سينماي ما موسسه فرهنگى، هنرى كارنامه در زيرمجموعه جديد خود با عنوان آكادمى هنر و علوم انسانى قصد دارد كارگاه هاى آموزشى مختلفى را در رشته هاى گوناگون هنرى برگزار كند كه كارگاه عباس كيارستمى يكى از مهمترين اين كارگاه ها به شمار مى رود. قرار است نخستين جلسه اين كارگاه آموزشى در روزهاى پايانى سال جارى برگزار شود و ادامه آن در ۶ ماه نخست سال ۸۵ خواهد بود. موسسه كارنامه به زودى شرايط شركت علاقه مندان حضور در اين كارگاه آموزشى را اعلام خواهد كرد. خبر ديگر از كيارستمى اينكه انجمن فيلم و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامى تبريز قصد دارند از اين كارگردان مطرح و بين المللى سينماى ايران تجليل كنند. اين برنامه ۱۷ اسفندماه در برنامه «يك روز، يك فيلمساز» توسط انجمن فيلم و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامى تبريز برگزار مى شود. در اين برنامه يك اپيزود از فيلم بليت ساخته كيارستمى و فيلم «جاده ها» كه مروري بر عكس‌هاي كيارستمي است به نمايش درآمده و سپس وي به سئوالات علاقه مندان پاسخ خواهد داد.

سينماي ما

به ادرس زیر مراجعه کنید

صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع