درست کردن صحنه ی برفی اونقدرهاهم سخت نیست، اما گاهی اوقات گیج کننده است.
بهرحال:
یک لایه ی جدید درست کنید:من اسم لایه ی خودم رو falling snow گذاشتم.حالا یک مستطیل کوچک می کشم و با ******************** clouds داخل اون رو پر می کنم.
دلیل اینکه اول یک فایل در ابعاد بزرگ درست کردم این بود:چون من نمیخوام صحنه خیلی برفی باشه.پس اون قسمتی که رنگ سیاه بیشتری داره و کنتراست رنگها کمتره رو کراپ می کنیم و اونو توی عکس اصلی میندازیم
حالا برای درست کردن برفها مسیر زیر رو اجرا کنید:
******>pixelate>mezzotint>coars dots
(اینها همون ذرات برفی خواهند بودکه در حال بارش هستند)
حالا این لایه رو انقدر بزرگ کنید تا در تمام فایل رو مورد پوشش قرار بده.حالا مسیر زیر رو اعمال کنید:
select>color range
و نواحی سیاه رو انتخاب کرده و دیلیت کنید.
مقدار fuzziness من در حدود 68 بود،ولی بهر حال، این فقط برای من استاندارد هستش و بسته به اندازه ی عکس شما مقدارش متفاوته.
ممکنه بعضی نواحی تراکم برف زیادی داشته باشید.اونقدر با ابزار پاک کن اونها رو پاک کنین تا به نتیجه دلخواهتون برسین
حالا برای نرم کردن افکتهای داده شده ******************** زیر رو اعمال کنید:
******>blur>motion blur
در عکس مقدار تنظیماتی که برای افکت خودم به کار بردم رو ملاحظه می کنین.اما همونطور که گفتم این مقادیر نسبی هستند و ممکنه برای طرح شما مناسب نباشند.
ممکنه تصور کنین که کار شما تموم شده.اما تا پایان راه هنوز مقداری باقی مونده.برای زیباتر شدن صحنه باید روی زمین هم مقداری برف بریزیم.
یک لایه ی جدید برای زمین برفی درست کنید
اینبار تمام لایه رو با ابر بپوشونید و اینبار برای ناملایم تر کردن ابرها از brightness & contrast استفاده کنید.
اینبار هنگام استفاده از mezzotintsاز fine dots استفاده کنید .اینکار برای نشون دادن حالت پیش هم بودن دانه های برف مناسب تره
این شد کولاک!!!! این باید چیزی باشه که بعد از سلکت و دیلیت کردن مناطق سیاه رنگ به دست میارید:
ما اینهمه برف رو واقعا لازم داریم.چون باید با پرسپکتیو این سطح رو هموار کنیم تا موقعی که برفها روی زمین نشست کنن.بنابراین edit>free transform رو اجرا کنین.لایه ی زمین برفی
اونقدر بالای لایه رو به طرف پایین بکشید تا برف تمام منطقه ایکه باید بپوشونه رو ،بپوشونه.حالا از این لایه یک یا دوبار داپلیکیت بگیرید.اینها برای مراحل بعدی لازم میشن
قسمتهایی که لازم ندارید رو پاک کنین.ممکنه از rubber stamp هم برای برخی نقاط استفاده کنین.
از همون لایه هایی که قبلا داپلیکیت کرده بودین برای ایجاد برف روی میز، صندلی و لوازم پیرمرد استفاده کنین.
و قسمتهایی رو هم روی پیرمرد خیابانی اضافه کنین
حالا از ابزارهای پاک کن، rubber stamp و مهمترین ابزار یهنی چشمهاتون استفاده کنین.تمام مراحل نهایی رو انجام بدین و "بعد از اون" با opacity های لایه های مختلف برفهاتون کار کنین تا برفها کاملا روی زمین نشست داشته باشن و طبیعی به نظر بیان.و حالا پیرمرد ما یک شب سرد و برفی در پیش خواهد داشت: