-
انتشار
انتشار
حركت مواد غذايي بر اثر شيب غلظت را انتشار گويند.وقتي كه مواد غذايي به وسيله ي جريان توده اي و جذب ريشه ،تامين نشود تفاوت غلظت به وجود آمده باعث ميشود كه مولكول ها از محيطي با غلظت زياد به محيطي با غلظت كم حركت كنند ميزان حركت مواد غذايي توسط پديده انتشار يك دهم تا 15 ميلي متر است.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن