بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: دختر ۱۶ ساله سرکش تهرانی مادرش را کشت

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New2 دختر ۱۶ ساله سرکش تهرانی مادرش را کشت

دختر ۱۶ ساله در جریان درگیری لفظی با مادرش این زن ۶۵ ساله را به قتل رساند.
    در ساعت ۱۸:۳۰ روز ۲۶ دی مأموران کلانتری ۱۰۶ نامجو از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در جریان یک فقره فوت مشکوک در آدرس میدان امام حسین – خیابان سلمان فارسی قرار گرفتند.
    با حضور مأموران کلانتری در محل و تأیید خبر مراتب به بازپرس کشیک قتل دادسرای امور جنایی و پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد.
    با حضور شهریاری، بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی، عوامل تشخیص هویت و تیم بررسی صحنه جرم اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ در محل تحقیقات درباره این پرونده آغاز شد.
    در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد که جسد متعلق به زن ۶۵ ساله به هویت طاهره است که یک رشته کمربند به دور گردن وی بسته شده است.
    با آغاز تحقیقات در صحنه کشف جسد، دختر مقتوله در اظهارات اولیه خود به کارآگاهان گفت: من به پشت‌بام رفته بودم و زمانیکه برگشتم مادرم را در حالیکه خود را با کمربند خفه کرده بود مشاهده کردم که بلافاصله موضوع را به پلیس خبر دادم.
    با وجود اظهارات دختر مقتوله، بازرسی صحنه جرم توسط کارآگاهان اداره دهم و جمع آوری دلایل و مستندات نشان از آن داشت که امکان هرگونه خودکشی از سوی مقتوله وجود نداشته است.
    بار دیگر تحقیقات فنی از دختر مقتوله در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و در نهایت دختر مقتوله به نام مونا ۱۶ ساله چاره‌ای جز بیان حقیقت ندیده و لب به اعتراف گشود و به قتل مادرش اعتراف کرد.
    مونا در اعترافات خود به کارآگاهان گفت: بعداز ظهر به حمام رفته بودم و زمانیکه بیرون آمدم مشاهده کردم دوستم با تلفن همراه من تماس گرفته و مادرم به گوشی من جواب داده و از او خواسته تا دیگر با من ارتباط نداشته باشد؛ این موضوع مرا بسیار عصبانی کرده بود و با او شروع به جرو بحث کردم که ادامه آن منجر به درگیری میان ما شد.
    وی ادامه داد: زمانیکه از هم جدا شدیم و مادرم نشست، کمربند شلوار پدرم را برداشته و دور گردن مادرم انداختم و از ۲ طرف کشیدم که در نهایت منجر به مرگ او شد.
    سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: برابر تحقیقات انجام شده مشخص شده که متهم این پرونده با تعدادی از افرادی ارتباط داشته که این موضوع باعث اعتراض والدین وی شده و این اعتراضات زمینه درگیری طولانی مدت آنها با فرزندشان بوده است.
    وی افزود: با توجه به اعتراف صریح متهم به قتل مادرش، با قرار بازداشت از سوی مقام قضایی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

چه چیزا

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته