جام جم آنلاين: رييس سازمان پزشكي قانوني كشور گفت: ايجاد بانك هويت ژنتيك ايرانيان به عنوان يكي از مامويت هاي سازمان پزشكي قانوني كشور در برنامه پنجم توسعه درج شده است كه بر اين اساس سازمان پس از تأمين امكانات مورد نياز نسبت به اجراي آن اقدام مي كند.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از اداره كل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان پزشكي قانوني كشور، دكتر احمد شجاعي در جلسه آموزشي رويكرد نوين روابط عمومي «خبر نويسي» كه با حضور مسوولان روابط عمومي استان ها برگزار شد گفت: تشكيل بانك هويت ژنتيك مزاياي بسياري به همراه دارد كه از آن جمله مي توان به كاهش قابل توجه جرم و جنايت در كشور اشاره كرد.
وي با تاكيد بر كمبود بودجه در سازمان تصريح كرد: متاسفانه بودجه سازمان پزشكي قانوني كشور در مقايسه با برخي نهادها و سازمان هاي ديگر بسيار اندك است در حالي پزشكي قانوني ماموريت و وظايف زيادي بر عهده دارد و در ارتباط مستقيم با مردم است.
رييس سازمان پزشكي قانوني كشور يادآور شد: برخلاف تصور عمومي تنها حدود 4 درصد وظايف پزشكي قانوني به حوزه رسيدگي به اجساد و تعيين علت فوت مربوط مي شود در حالي كه بخش قابل توجهي از خدمات سازمان در بخش هاي ديگر است.
دكتر شجاعي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اهميت اطلاع رساني و انتشار اخبار در شناساندن هر چه بهتر سازمان افزود: روابط عمومي در اطلاع رساني و شناساندن سازمان و خدمات آن نقش و جايگاه بسيار مهمي دارد به نحوي كه نبود اطلاع رساني مناسب موجب مظلوميت سازمان مي شود و متاسفانه به دليل عدم اطلاع رساني هاي مناسب، چهره سازمان پزشکي قانوني به درستي معرفي نشده است.
وي گفت: پزشكي قانوني خدمات شايسته و كارهاي بسيار سختي انجام مي شود كه بسياري از افراد جامعه و حتي برخي مسوولان از آن بي اطلاع هستند اما خوشبختانه اخيرا با اقدامات و تلاش هاي انجام شده و اطلاع رساني مناسب مسوولان تا حدي از وظايف و كمبودهاي اين سازمان باخبر شدهاند.
دكتر شجاعي با اظهار اميدواري در خصوص دستيابي سازمان به جايگاه واقعي خود، خاطرنشان كرد: براي رساندن سازمان به جايگاه مطلوب بايد بسترسازي لازم صورت گيرد كه اين امر تنها اطلاع رساني مناسب ميسر مي شود.