عنايت بارها به من گفته بود اگر کسي بهتر است بيايد
كفاشيان: براي بهبود وضعيت داوري اين تصميم را گرفتيم
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: از عملکرد عنايت راضي بوديم؛ اما براي بهبود وضعيت داوري اين تصميم را گرفتيم.
علي کفاشيان درباره استعفاي عنايت از رياست کميته داوران فدراسيون فوتبال اظهار داشت: استعفاي وي به من تحويل شده است و جلسهاي هم با هم در اين رابطه برگزار کرديم. بايد بعد از صحبت با اعضاي هيات رئيسه و بررسي عملکرد وي، تصميمگيري کنيم. عنايت دست ما را براي تصميمگيري باز گذاشته است.
وي ادامه داد: بعد از بررسي جوانب، تصميم نهايي را اعلام خواهيم کرد. البته ما از عملکرد وي راضي بوديم؛ اما بارها به من گفته بود اگر کسي بهتر از من است، براي کمک بيايد. من هم در حد توانم به او کمک خواهم کرد. به همين دليل، ممکن است تغييراتي ايجاد کنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال تصريح کرد: اگر هم عنايت از کميته داوران برود، در بخشهاي ديگر داوري از وي استفاده خواهيم کرد. از عملکرد عنايت راضي بوديم. او فعال بود؛ اما براي بهبود وضعيت اين تصميم را گرفتيم.
کفاشيان در مورد گمانه زنيها درمورد جانشني عنايت عنوان کرد: افراد زيادي براي اين سمت مد نظر ما هستند که توانمنديهاي زيادي دارند. بايد بعد از يک بررسي دقيق ببينيم کداميک از آنها با سياستهاي فدراسيون همخواني دارند.