باقري معتمد در گفتوگو با ايسنا:
از دانشگاه تهران به دليل برخورد بد انصراف مي دهم!
كوچكتر از آنم كه جاي ساعي را بگيرم
سقف آرزوهايم طلاي المپيك است
دارنده نشان طلاي بازي هاي آسيايي گوانگجو با انتقاد از نحوه برخورد مسوولان دانشگاه تهران گفت: مي خواهم از دانشگاهم انصراف دهم و به دانشگاه آزاد بروم!
محمد باقري معتمد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكل تحصيل شما در دانشگاه حل شد يا خير؟ اظهار كرد: پيش از حضور در بازيهاي آسيايي گفتند كه مشكلم حل شده و ميتوانم به درس خواندنم ادامه دهم اما من دوست ندارم ديگر در اين دانشگاه درس بخوانم، به دنبال اين هستم با انصراف از اين دانشگاه به دانشگاه آزاد بروم. مسوولان دانشگاه كار خيلي بدي در قبال من به عنوان يك قهرمان انجام دادند. آنها دو هفته پيش از بازيهاي آسيايي به راحتي اعلام كردند كه من از دانشگاه اخراج شدهام. نميدانم كه چطور آنها با قهرمانان چنين برخوردي ميكنند. يك ورزشكار كه به مسابقههاي برونمرزي ميرود پس از بازگشت بايد ريكاوري كند، بعد از مسابقههاي جهاني كه قهرمان شدم، با من تماس گرفتند و گفتند بايد براي دانشگاه هم در فاصله بسيار كم مسابقه بدهي كه اين كار حرفهاي نبود و امكان آسيب ديدگيام وجود داشت. بنابراين نتوانستم در مسابقهها شركت كنم اما به هر حال من تصميمم را گرفتهام و ميخواهم از اين دانشگاه انصراف بدهم.
ملي پوش تكواندو ايران همچنين گفت: ميخواهم كلكسيون افتخاراتم را با كسب مدال طلاي المپيك لندن كامل كنم. سقف آرزوهايم مدال طلاي المپيك لندن است. اميدوارم در اين بازيها حاضر شوم و بتوانم طلا بگيرم.
وي دربارهي برنامهي آينده خود تصريح كرد: فعلا در استراحت هستم. در رقابتهاي ليگ در تيم دانشگاه آزاد حضور دارم. خردادماه رقابتهاي قهرماني جهان در كره جنوبي را پيش رو داريم. فكر ميكنم اردوهاي آمادهسازي از بهمنماه شروع شود. اميدوارم در خدمت تيم ملي باشم و بتوانم در قهرماني جهان هم طلا بگيرم تا نظر كادر فني را جلب كنم و در بازيهاي المپيك جزو دو نفر نماينده شركت كننده براي كسب سهميه باشم.
دارنده مدال طلاي بازيهاي آسيايي گوانگجو در مورد حضورش در اين بازيها به ايسنا گفت: زحمات بسيار زيادي كشيدم. هشت ماه به صورت شبانهروزي در خدمت كادر فني بودم. به لطف خدا توانستم مزد زحماتم را بگيرم. در گوانگجو با حريفاني از تايلند، اردن، قطر، چين و كره مبارزه كردم و آنها را شكست دادم. در مسابقههاي قهرماني آسيا كه سه ماه قبل برگزار شد، حريف چيني را شكست داده بودم. با كمك خدا و تلاش كادر فني و گوش دادن به حرفهاي مهماندوست توانستم از اشتباهات حريفم استفاده كنم و به پيروزي برسم.
وي با بيان اين كه سير صعودي خوبي داشتهام، افزود: در رقابتهاي مختلف طلا گرفتهام. بازيهاي آسيايي گوانگجو حساسيت بسيار زيادي داشت. اين رقابتها هر چهار سال يك بار برگزار ميشود. خوشحالم كه توانستم از عنوان قهرماني دوره گذشته دفاع كنم و دل مردم و پدر و مادرم را شاد كنم. از همه مردم عزيزي كه برايم دعا كردند تشكر ميكنم.
باقري معتمد در واكنش به اين اظهارنظر كه قاطعيت شما در مبارزات همانند هادي ساعي است، به ايسنا گفت: من كوچكتر از اين حرفها هستم. ساعي قهرمان بسيار بزرگي است كه افتخارات بزرگي دارد. سعي ميكنم راه او را پيش بگيرم و افتخارات را تكرار كنم. كار بزرگي است ولي دور از انتظار نيست. اميدوارم با مدالهايي كه گرفتم مانند ساعي افتخاراتم را بيشتر كنم.
مليپوش تكواندو ايران در پايان دربارهي برگزاري مراسم تقدير از قهرمانان بازيهاي آسيايي بلافاصله پس از پايان اين رقابتها تصريح كرد: پيش از بازيهاي آسيايي مراسمي تحت عنوان بدرقه ورزشكاران برگزار شد كه حركت بسيار خوبي بود. همه تيمها دور هم جمع شدند و جو صميمي ايجاد شد. برگزاري مراسم تقدير از دلاوران گوانگجو باعث ايجاد انگيزه ميشود تا در دورههاي بعد افتخارات بيشتري كسب كنيم.