بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: کدام دانشجویان بیشتر تقلب می‌کنند؟

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    new12 کدام دانشجویان بیشتر تقلب می‌کنند؟

    دانشجویان خودشیفته به این دلیل که می‌خواهند فخرفروشی کنند و از موفقیت‌های خود سخن بگویند، دست به تقلب بر سر جلسه امتحان می‌زنند. این گونه دانشجویان این کار را بدون هیچ گونه احساس بدی انجام می‌دهند.
    محققان آمریکایی اعلام کردند احتمال تقلب کردن دانشجویانی که تمایلات خودشیفتگی بیشتری از خود نشان می‌دهند، بیش از دیگران است.
    گروه تحقیقاتی معتقد است که دانشجویان خودشیفته به این دلیل که می‌خواهند فخرفروشی کنند و از موفقیت‌های خود سخن بگویند، دست به تقلب بر سر جلسه امتحان می‌زنند. این گونه دانشجویان این کار را بدون هیچ گونه احساس بدی انجام می‌دهند.
    به گفته امی برونل از اساتید دانشگاه ایالت اوهایو، خودشیفته‌ها دوست دارند تا از طرف دیگران تشویق شوند.
    محیط دانشکده‌ها نیز در حقیقت به این صورت است که اگر کسی که نمره خوبی دریافت کند، موقعیت خوبی در بین دیگر هم کلاسی‌ها پیدا می‌کند.
    او گفت: با توجه به این که خودشیفته‌ها احساس گناه کمتری از کار خود می‌کنند، پس برای آن‌ها مهم نیست که تقلب کردن پله ترقی آن‌ها باشد.





    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

    عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    جالب بود اما بعضی مواقع هم برای فرار از عواقب ادم دست به این کار میزنه . خودشیفتگی اینجا مطرح نیست دیگه
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....



  3. #3
    pnugirl
    • n/a

    پیش فرض

    اتفاقا اونایی که تقلب می کنن به نظر من خودشیفتگی ندارن. خودشیفته ها معمولا اگر بلد هم نباشن بیخیال جواب میشن. ترجیح می دن ننویسن تا اینکه بخوان از کسی بپرسن

  4. #4
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    به نظره من اصلا اين كار تقلب كاره خوبي نيست و در واقع كساني دست به اين كار مي زنند دچار يك نوع عدم ثبات شخصيت هستند.بدين معني كه مي خواهد هر چيزي را مفت و بدون زحمت بدست بيارن و جالبه افرادي كه اين كار به حساب هنري را رو مي كند به اين كه به اين كاره نادرستشون هم افتخار مي كنند و انو يك هنر خاص تلقي مي كنند كه اصلا اين طور نيست و در كل تقلب يك كار ناپسند هست حالا در هر صورتي و هر دليلي كه انجام شود جز پوچي در حالا يا اينده .
    البته نظره شخصي بنده بود

    موفق باشيد

    روزگار خوش




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •