-
هشدار درباره مصرف كباب تركی
شبكه خبر: مقدار چربی اشباع شده و نمك موجود در كبابهای چرخان موسوم به كباب تركی یا كباب دونر ، بسیار بیش از میزان مورد نیاز روزانه است.
پژوهشگران موسسه استاندارد مواد غذایی بریتانیا ، با بررسی كبابهای چرخان موسوم به كباب دونر یا كباب تركی كه در انگلیس ارائه می شود ، اطلاعات تكان دهندهای درباره تركیبات نمك، چربی و كالری موجود در اینگونه كبابها به دست آوردند.
پژوهشگران در این تحقیق از كارمندان 76 شركت خواستند ،494 نوع كباب را آزمایش كنند.
نتایج آزمایشها نشان می دهد ، نیمی از زنانی كه از این نوع كباب ها استفاده كرده اند، بیش از هزار كالری دریافت كرده بودند.
به گفته محققان : مقدار چربی اشباع شده و نمك موجود در برخی از نمونههای گرفته شده به تنهایی میتواند عاملی برای سرطان باشد.
بر اساس این تحقیق مقدار نمك موجود در یك پرس كباب تركی 98 درصد نمك مورد نیاز روزانه و مقدار چربی اشباع شده آن بیش از 148 درصد مقدار مورد نیاز روزانه هر فرد است.
بنا بر این پژوهش ، بیشتر كبابهای آزمایش شده در هر پرس1990 كالری داشتند كه 95 درصد كالری مورد نیاز زنان را تامین میكنند.
این پژوهش نشان می دهد، یك وعده كباب تركی ، از نظر چربی اشباع شده 3 و نیم برابر و از نظر نمك ، 3 برابر نیاز روزانه یك فرد متوسط را تامین می كند كه خطری جدی برای سلامت فرد محسوب می شود
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن