-
چند غذا با تخم مرغ
املت فنجانی

تغذیه > غذای اصلی - همشهری آنلاین:
املت را این بار، درون فنجانهای گوجه فرنگی تجربه کنید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی: چهار عدد
جعفری : ساطوری شده 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا: رنده شده: 3/4 پیمانه
تخممرغ: چهار عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
* فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
* سرگوجه فرنگیها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.
* تخم درون گوجه فرنگیها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید.
* هر تخممرغ را درون یک گوجهفرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید.
* کلاهک گوجه فرنگیها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخممرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید.
* املتهای فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.
-
املت قارچ و سوسیس را بهتر است با قارچ و سوسیس کبابی تهیه کنید.
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
قارچ: سه عدد
تخممرغ: 4 عدد
سوسیس: 100 گرم
روغن زیتون: 2- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• تخممرغها را ابتدا خوب هم بزنید.
• نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.
• سوسیس و قارچها را به مدت 5 دقیقه روی کباب پز کباب کرده و یا درون روغن سرخ کنید.
• آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• درون تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید.
• سوسیس و قارچها را درون تابه ریخته و روی آنها تخممرغها را بریزید.
• درب تابه را بگذارید و روی شعله متوسط به مدت 10- 5 دقیقه یا تا زمانیکه خوب بپزند حرارت دهید.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن