تحقیقات دانشمندان و زمین شناسان دربررسی کره زمین نشان می دهد که علیرغم ادعاهای گذشته، هنوز مناطقی برروی این کرده خاکی وجود داردکه پای انسان به آنجا نرسیده است. درواقع سرزمینهای کشف نشده ای که قبیله های ابتدایی در آنجا زندگی می کنند و به دور از هیاهوی زندگی ماشینی، مشغول کار و فعالیت هستند.براساس تحقیقات زمین شناسان بیش از 100 قبیله که حدود 40هزار نفر می شوند درجاهایی از کره زمین زندگی می کنند که هنوز آن مکان ها ناشناخته هستند و نامی از آنها روی نقشه جغرافیا وجود ندارد ومردمان این مناطق با دنیای بیرون خود ارتباطی برقرار نکرده و بی خبر از هرگونه پیشرفت و تکنولوژی به زندگی خود ادامه می دهند.




جنگل "کاسابولی" واقع درشمال هند جنگلی مملو از درختان سربه فلک کشیده می باشد. این جنگل برروی یک تپه واقع شده است. درختان بلوط، کاج و سرو این جنگل را پوشانده است. دراین جنگل دورافتاده قبیله ای 1200 نفری زندگی می کنند که همچون انسانهای نخستین همه لوازم و ابزار خود را از استخوان حیوانات از جمله اسب وحشی تهیه می کنند.



"کی لانگ" واقع در شمال شرقی هند و مرزبین هند و تبت است. به تصور هندی ها در این منطقه کوهستانی کسی ساکن نبوده، اما اخیراً با بررسی زمین شناسان، گروهی ازمردم غیرمتمدن دراین کوه زندگی می کنند که به جای لباس پوشیدن بدن خود را رنگ می کنند.

"کوفری" واقع درشمال هند، منطقه ای مملو از برف است و دارای کوه ها و تپه هایی است که برای اسکی بسیار مناسب می باشد. دراین منطقه عده ای به صورت اسکیمو زندگی می کنند که با لباسهایی از پوست حیوانات و درخانه های برفی زندگی می کنند.





"بارو" شمالی ترین منطقه آلاسکاست. دراین منطقه هیچ گیاهی نمی روید و سرما به 60 تا 70 درجه زیر صفر میرسد، اما قبیله ای مشتمل بر صدنفردراین منطقه پوشیده از یخ و برف زندگی می کنند که تاکنون جز خودشان انسانی دیگر را ندیده اند.