بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 58

موضوع: ال کلاسیکو. حساس ترین بازی فصل

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish ال کلاسیکو. حساس ترین بازی فصل

ال كلاسيكو فقط يك مسابقه فوتبال نيست و همين مسأله اين بازى بزرگ را از ديگر دربى هاى دنياى توپ گرد متمايز كرده است. جنگ منطقه مذهبى كاتالان و پايتخت نشينان مادريد همواره در كشور اسپانيا ادامه داشته است و حالا اين جنگ با نام ال كلاسيكو به مستطيل سبز كشيده شده است.
    ال كلاسيكو لغتى است كه هيجان، حساسيت و اضطراب را با خود به ارمغان مى آورد. بدون شك دربى ال كلاسيكو طى سال هاى اخير، حساس ترين و مهيج ترين رقابت در دنياى توپ گرد بوده است. با شروع رقابت هاى باشگاهى در قاره سبز، بسيارى از فوتبالدوستان براى سوت آغاز ال كلاسيكو لحظه شمارى مى كنند.

ابرار ، حالا شمارش معكوس براى پرواز ال كلاسيكوى شماره ۱۶۰ آغاز شده است. تمامى فوتبالدوستان در سراسر جهان تنها چند ساعت ديگر به تماشاى اين بازى جذاب و منحصر به فرد خواهند نشست. ال كلاسيكو هميشه جذاب بوده اما امشب با توجه به شرايط ۲ تيم در جدول اين بازى بزرگ جذاب تر از هميشه خواهد بود. رئال مادريد و بارسلونا در حالى مقابل يكديگر قرار مى گيرند كه هر ۲ با ۷۷ امتياز صدر جدول را قرق كرده اند و براى كسب عنوان قهرمانى با يكديگر مى جنگند.آمادگى بالاى بازيكنان ۲ تيم به خصوص مسى و كريس رونالدو نيز مى تواند به جذاب تر شدن اين بازى حساس كمك كند.

نگاهى به تاريخچه

ال كلاسيكو فقط يك مسابقه فوتبال نيست و همين مسأله اين بازى بزرگ را از ديگر دربى هاى دنياى توپ گرد متمايز كرده است. جنگ منطقه مذهبى كاتالان و پايتخت نشينان مادريد همواره در كشور اسپانيا ادامه داشته است و حالا اين جنگ با نام ال كلاسيكو به مستطيل سبز كشيده شده است. ال كلاسيكو نبرد ۲ فرهنگ كاملاً مخالف در مستطيل سبز است. اين رقابت منحصر به فرد در دنياى فوتبال براى اولين بار در سال ۱۹۲۹ با نام ال كلاسيكو برگزار شد. البته قبل از آن هم ۲ تيم رئال مادريد و بارسلونا بازى هايى را مقابل يكديگر انجام داده بودند اما كارشناسان فوتبال آغاز ال كلاسيكو را سال ۱۹۲۹ ميلادى مى دانند. دقيقاً به همين خاطر است كه درباره تعداد ال كلاسيكو هاى برگزار شده اختلاف نظر وجود دارد. اگر تمام بازى هاى ۲ تيم در چهار چوب رقابت هاى ليگ اسپانيا را در نظر بگيريم، به عدد ۱۵۹ مى رسيم. رئال مادريد و بارسلونا تا كنون در چهار چوب ليگ اسپانيا ۱۵۹ بار مقابل يكديگر صف آرايى كرده اند كه از اين ميان ۶۸ برد سهم رئالى ها و ۶۱ برد سهم آبى و انارى هاى بارسلون بوده است. ۳۰ بار نيز اين ۲ تيم مقابل يكديگر به نتيجه تساوى دست يافته اند. بايد ببينيم اين بار اين اعداد و ارقام به چه ترتيب تغيير خواهد كرد.

ال كلاسيكو و كتاب هاى گينس
    نبرد بارسلونا و رئال مادريد در سال ۲۰۰۹ ميلادى از سوى فدراسيون بين المللى تاريخ و ارقام فوتبال به عنوان حسا س ترين و پر بيننده ترين دربى جهان شناخته شده است. هر چند كه پيش از اين ابعاد جهانى ال كلاسيكو بر هيچ فوتبالدوستى پوشيده نبوده اما درج اين رقابت فوتبال در كتاب ركوردهاى گينس اين رقابت را بزرگتر از هميشه به تصوير مى كشد. ال كلاسيكو با پوشش تلويزيونى ۲ ، ۳ ميليارد نفرى گوى سبقت را از همه رويداد هاى جهان فوتبال ربوده و به تنهايى در صدر جدول پر بيننده ترين رقابت جهان فوتبال ايستاده است. قيمت بليت اين بازى نيز يكى ديگر از ركورد هاى دنياى فوتبال به حساب مى آيد. قيمت بليست ال كلاسيكو در بازار سياه در بازى رفت ۲ تيم كه در تاريخ هشتم آذر ماه سال گذشته برگزار شد از مرز ۳۵۰۰ يورو نيز تجاوز كرد!

برترين گلزنان ال كلاسيكو
    رائل، مهاجم اسطوره اى كهكشانى ها با ۱۱ گل در صدر جدول گلزنان ال كلاسيكو قرار گرفته است. مهاجم كهنه كار رئالى ها تا كنون
    ۱۱ بار توانسته دروازه بارسلونا را با پيراهن سفيد مادريد ى ها باز كند. در آستانه ال كلاسيكو روزنامه هاى مادريد به اين بازيكن لقب قاتل
    آبى و انارى ها را مى دهند.پس از رائول، لازكانو با ۸ گل در رده دوم برترين گلزنان تاريخ ال كلاسيكو قرار دارد. در رتبه هاى بعدى اين رده بندى اين بازيكنان قرار دارند.
    ۶ گل: رگوئيرو، لوئيز انريكه و ليونل مسى
    ۵ گل: اسكولا، ريوالدو و رونالدينيو
    ۴ گل: روبيو ، سانودو، ونتولرا، لكوئه، ماس، آربيزا، لينه كر، اتوئو و ون نيستلروى
    ۳ گل: رامون، ساميتير، مارتين، اورايستو، روماريد ، زامورانو، رونالدو و آنرى
    برنابئو، قاتل ميهمانان
    استاديوم رويايى سانتياگو برنابئو در رقابت هاى فصل اخير لاليگا قتلگاه ميهمانان رئال مادريد بوده است. رئالى ها تاكنون ۱۵ بار در استاديوم خانگى خود مقابل رقباى اسپانيايى ايستاده اند و هر ۱۵ بازى را نيز با پيروزى پشت سر گذاشته اند.
    ۱۵ بازى خانگى و ۱۵ پيروزى آمار خارق العاده اى است كه شاگردان مانوئل پلگرينى از خود به جاى گذاشته اند. با توجه به اين آمار به نظر مى رسد پيروزى در استاديوم خانگى رئال مادريد حتى براى تيم آماده اى مثل بارسلونا هم سخت باشد. البته بارسلونا نيز در ۱۵ بازى خارج از خانه خود فقط يك بار طعم باخت را چشيده است.

يك ال كلاسيكوى رويايى
    امشب بايد منتظر يك ال كلاسيكوى رويايى باشيم. طى چند سال اخير در شرايطى ال كلاسيكو برگزار شده كه يكى از ۲ تيم بارسلونا يا رئال مادريد با بحران مواجه بوده اند اما اين بار شرايط كاملاً فرق مى كند. اين بار بارسلونا در رئال مادريد در حالى مقابل يكديگر صف آرايى مى كنند كه هر ۲ تيم در اوج آمادگى بسر مى برند. بدون شك در چنين شرايطى مى توان انتظار يك بازى بى نظير و فوق العاده تماشايى را از ۲ تيم داشت
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

گمونم این بازی تو زمین بارسا باشه، تازه هفته بعد دوشنبه است. به نظرم یه ذره یه جاهایی اشتباه شده باشه

pnugirl
    • n/a

پیش فرض ال کلاسیکو. حساس ترین بازی فصل

هريستو استريچكوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا، در مورد ديدار هفته آينده ال كلاسيكو صحبت كرد و گفت كه اگر چه تيم رئال، تيم خطرناكي است اما بارسلونا شانس بيشتري براي پيروزي در اين ديدار دارد.

اين ستاره بلغاري كه در دهه 1990 دوران موفقيت آميزي را در نوكمپ پشت سر گذاشت، مطمئن است كه باشگاه سابقش مي تواند براي پنجمين بار پياپي سفيدها را شكست دهد.

او در مصاحبه با شبكه كادنا كوپه گفت:" بارسلونا در خانه بازي مي كند و اين يك امتياز براي آنهاست. اين مسئله آنها را قوي تر مي كند. همه اعضاي تيم مي دانند كه بايد چه كاري انجام دهند و بازيكنان بسيار مصمم هستند.

البته رئال مادريد نيز با مورينيو تيم منسجم تري است. او بازيكنان باكيفيتي در اختيار دارد و مي داند در زمين چه بازي اي به نمايش بگذارد."

استويچكوف همچنين در مورد حضور كريس رونالدو در نوكمپ گفت:" 100 هزار نفر در انتظار او هستند و لحظات سختي را سپري خواهد كرد اما اين جزيي از فوتبال است. تماشاگران هر چه بخواهند مي توانند بگويند اما در زمين اوضاع كاملا متفاوت است."

pnugirl
    • n/a

ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته ال‌کلاسیکو در تعیین قهرمان لالیگا سرنوشت‌ساز نخواهد بود.

مربی پرتغالی اخیرا تیمش را به پیروزی پنج بر یک مقابل اتلتیک بیلبائو رساند و آنها به بهترین شکل برای دیدار دوشنبه در کاتالونیا آماده شدند.

او در مصاحبه با مارکا از نبرد هفته 13 سخن گفت. او می‌گوید این بازی در ماراتن لیگ تنها 3 امتیاز دارد: «این هم یکی از 38 دیداری است که باید در لیگ انجام دهیم و اهمیتی به اندازه آنها دارد. اگر از پس بارسلونا بربیاییم در صدر جدول خواهیم ماند. این بازی البته شاید خاص‌تر باشد چون اولین باری است که به عنوان مربی در بازی بارسلونا – رئال مادرید حضور دارم.»

مورینیو همچنین درباره اظهار نظر کمیته ضدخشونت که خواستار اقدام علیه او و مانوئل پرسیادو از اسپورتینگ خیخون شده بود گفتک «ترجیح می‌دهم نظرم را نگه دارم، اما دیگر هیچ چیزی من را شگفت‌زده نمی‌کند.»

pnugirl
    • n/a

کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید که مقابل اتلتیک بیلبائو هت‌تریک کرد گفت هدفش قهرمانی لیگ است، نه کسب عنوان پی‌چی‌چی.

رونالدو در این پیروزی پنج بر یک سه گل در ورزشگاه برنابئو زد و رکورد گل‌های خود در 12 هفته را به 14 گل رساند، که یکی بیشتر از لیونل مسی بارسلونا است.

رونالدو با این حال می‌گوید گل می‌زند تا به تیمش کمک کند که قهرمان شود، نه به خاطر کسب رکوردهای شخصی. به سایت رسمی رئال از او نقل کرده: «دو گل نیمه اول ما مهم بود، ولی ما در نیمه دوم حتی بهتر هم شدیم.

ما تیمی فوق‌العاده داریم و خیلی خوشحالیم. خوشحالم که گل زدم، اما مهم این است که برنده شدیم. من سخت تلاش می‌کنم که لیگ را ببریم؛ کسب عنوان پی‌چی‌چی برای من مهم نیست.»

بارسلونا همان روز المریا را در خانه حریف هشت بر صفر برد تا با رکورد 51 ساله خود در زمینه بهترین پیروزی خارج از خانه در لالیگا برابری کند، اما این نتیجه برای رونالدو مهم نیست: «برد هشت بر صفر در خانه المریا برای من معنایی ندارد. ببینیم آیا آنها می‌توانند مقابل ما هم هشت گل بزنند یا نه!»

pnugirl
    • n/a

سه بازي آغازين هفته دوازدهم ليگا 16 گل در خود داشتند. در اين رقابت ها بزرگان فوتبال اسپانيا پيش از برگزاري ال كلاسيكو نشان دادند، در اوج آمادگي و هماهنگي به سر مي برند.

رئال مادريد در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو 5 بر يك بيلبائو را برد تا با حفظ صدرنشيني راهي ليگ قهرمانان اروپا و سپس بازي هفته آينده در نوكمپ برابر بارسلونا باشد. ديداري كه به احتمال فراوان سرنوشت قهرمان نيم فصل را مشخص خواهد كرد. اگر چه كريستيانو رونالدو در اين بازي توانست به تنهايي 3 گل تيمش را به ثمر برساند، ولي ليونل مسي هم برابر آلمريا همين كار را ساعتي پيش از او انجام داده بود تا فصل جاري ليگا رقابتي تمام عيار ميان بارسا و رئال باشد؛ چه بر سر جام قهرماني و چه رسيدن به عنوان آقاي گلي.

آبي - اناري ها كه شنبه شب مهمان آلمريا بودند، با 8 گل ميزبان خود را از پا درآوردند. بارسا و رئال دوشنبه آينده در نوكمپ با هم دوئل خواهند داشت.

تساوي يك بر يك ويارئال و والنسيا ديگر نتيجه به دست آمده از سه بازي انجام شده شنبه شب ليگا بود.

نگاهي به نتايج، برنامه و جدول بازي ها:

** شنبه

* رئال مادريد 5

گونسالو هيگوآين (19)، كريستيانو رونالدو (30، 62، 90 پنالتي)، راموس (57، پنالتي)

* آتلتيك بيلبائو يك

يورنته (40)

* آلمريا صفر

بارسلونا 8

مسي (17، 37، 67)، اينيستا (19)، آكاسيته (27، گل به خودي)، پدرو (35)، بويان (62، 73)

* ويارئال يك

روسي (73)

والنسيا يك

آدوريس (21)

**‌ يكشنبه

لوانته – راسينگ سانتاندر

اوساسونا – اسپورتينگ خيخون

اسپانيول – هركولس

لاكرونيا – مالاگا

سويا – مايوركا

سوسيه داد – آتلتيكو مادريد

** دوشنبه

ختافه - ساراگوسا

جدول ليگا

1- رئال مادريد 32 امتياز

2- بارسلونا 31 امتياز

3- ويارئال 24 امتياز

pnugirl
    • n/a

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا، پپ گواردیولا، سرمربی حریف، را مورد ستایش قرار داد.

دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.

مورینیو در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" اگر من به جای ساندرو راسل بودم، قرارداد گواردیولا را برای 50 سال آینده تمدید می کردم. چون او یک بارسایی اصیل است. او از زمانی که به دنیا آمده در باشگاه بارسلونا بوده است.

او از همه اتفاقات باشگاه آگاه است و می داند که هواداران بارسلونا چه سبکی از فوتبال را دوست دارند. او تا زمانی که خودش بخواهد، ایده آل ترین گزینه برای هدایت بارسلوناست.

ما در بارسلونا با هم کار کردیم و من از آن زمان تنها خاطراتی خوب دارم. اکنون ما مربیان دو تیم رقیب هستیم اما احساس می کنم یک احترام متقابل بین ما حاکم است.

به نظر من این بسیار خوب است و اگر به همین ترتیب باقی بماند، بسیار عالی خواهد بود. من قبلا گفته بودم که او به یک مربی عالی تبدیل خواهد شد."

pnugirl
    • n/a

دیگو فورلان در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت که اگر قرار بود بین کریس و مسی انتخاب کند، ستاره آرژانتینی راانتخاب می کرده:« اگر به من بود، مسی را قبل از کریس رونالدو می خریدم.هر چند که مارادونا بهترین بازیکن دنیا بوده که هرگز مثل او را ندیده ام.»

فورلان در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو گفت:« بازی خوبی خواهد بود. زمانی که بازیهای بزرگی در راه است، گاهی وقتها این بازیها آن طور که توقع است، از آب در نمی آیند. هر دو تیم (رئال و بارسا) تیمهای بزرگی هستند و نمی دانم که کدامیک به برتری می رسند، در دنیای فوتبال منطق حاکم نیست.»

فورلان ادامه داد:« رئال روزهای خوبی را سپری می کند و چه بازیکنان فیکس و چه بازیکنان ذخیره این تیم خیلی خوب بازی می کنند. از سوی دیگر، همه ما می دانیم که بارسا چطور بازی می کند. تماشای سیاست رئال مادرید در این دیدار، دیدنی است. آنها سعی خواهند کرد که عنوان قهرمانی را از چنگ بارسا در بیاورند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کريس رونالدو: مي توانيم بارسلونا را در نوکمپ شکست دهيم

ستاره پرتغالي در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنوني تيمش براي پيروزي در ال کلاسيکو مناسب است.

کریس رونالدو، ستاره تیم رئال مادرید، مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار این هفته مقابل بارسلونا در نوکمپ به پیروزی برسد.

در حالی که تنها چهار روز تا این دیدار باقی است ،هر دو تیم در شرایط خوبی به سر می برند. هر دو تیم در دیدارهای هفته گذشته شان در لالیگا یک پیروزی پر گل به دست آوردند و در لیگ قهرمانان نیز به راحتی از سد حریفان گذشتند.

رونالدو در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنونی تیمش برای پیروزی در ال کلاسیکو مناسب است.

" رئال مادرید کاملا متفاوت با فصل گذشته است. ما این فصل نه در لا لیگا و در لیگ قهرمانان شکست نخورده ایم. ما مقطع فوق العاده ای را سپری می کنیم و این بسیار هیجان انگیز است و من فکر می کنم ما در نوکمپ به پیروزی می رسیم. علاوه بر این، تیم ما بسیار پخته و بالغ است و در بهترین شرایط مقابل بارسا قرار می گیریم."

او همچنین افزود که با هدایت مورینیو، بازیکنان تیم به موفقیتشان ایمان دارند:" او در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. او همواره به دنبال پیروزی است و موفقیت ها و جام هایی که به دست آورده، خود به تنهایی گویای همه چیز است.

همه بازیکنان از کار کردن با او لذت می برند. اگرچه او مربی بسیار سخت گیری است اما من وافعا کار کردن با او را دوست دارم."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

پپ گوارديولا گفت: از اينكه براي سومين سال متوالي به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كرده‌ايم خوشحالم.

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از صعود تيمش به جمع 16 تيم پاياني ليگ قهرمانان اروپا كه با پيروزي سه بر صفر در زمين پاناتينايكوس بدست آمد، با ابراز رضايت از صعود كاتالان‌ها اظهار كرد: در ابتدا بايد بگويم از اينكه براي سومين سال متوالي به عنوان تيم نخست و در حالي‌كه يك بازي ديگر تا پايان مرحله گروهي باقيمانده صعود مي كنيم، بسيار خوشحالم.

گوآرديولا ادامه داد: ما براي بردن در اين بازي بايد تلاش زيادي انجام مي داديم. در واقع روبرو شدن با تيم‌هايي مانند كپنهاگن و رابين كازان نيازمند اين است كه جو ورزشگاه را مانند جهنم كرد. در حال حاضر ما يك تيم شكست‌ناپذير نيستيم.

سرمربي جوان بارسلونا در مورد بازي چهارشنبه شب مقابل پاناتينايكوس هم گفت: من از بعضي اتفاق‌هاي بازي امشب كمي نااميد شدم. مثل اين كه مالكيت توپ را از دست مي‌داديم ، اگرچه پس از آنكه جبرئيل سيسه موقعيت خود را از دست داد، توانستيم بازي را كنترل كنيم.

گوارديولا با اشاره به عملكرد خوب ويكتور والدس در اين بازي گفت: اگر والدس آن موقعيت خوب حريف را مهار نمي‌كرد، شرايط بازي مي‌توانست به كلي تغيير كند. ويكتور همچنان نقش مهمي را در تيم بازي مي‌كند.

وي در پايان گفت: از اينكه به عنوان تيم اول صعود كرده‌ايم بسيار خوشحاليم. حال بايد ببينيم با آغاز ماه فوريه چه عملكردي در ادامه‌ي اين رقابت‌ها خواهيم داشت.

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع