-
-
-
من اسپاگتی با سویا خیلی دوست دارم،می خوای بنویسم؟
-
البته سس سویا تو غذا هام زیاد استفاده میکنم
-
طرز تهیه یه شیرینی خوشمزه که تو همه جا طرفدار داره:
پای سیب:
مواد لازم:
سیب 3 عدد متوسط
آرد گندم نیم کیلو؛ آرد نخود چی 100 گرم
شکر 250 گرم
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
دارچین ؛زنجفیل،به مقدار لازم
-------------------
اول آرد گندم و علک کنید بعد روش آرد نخود چی علک کنید و هم بزنید حالا یه لیوان آب اضافه کنید،تا جایی که غلظتش حفظ بشه. 4 قاشق غذا خوری شکر بش اضافه کنید و هم بزنید. حالا زنجفیل اضافه کنید و هم بزنید. و 3 قاشق روغن مایع اضافه کنید و باز هم بزنید حالا با دست اونقدر ورز بدید تا خمیر دیگه به دست نچسپه؛اگه لازم شد آرد بپاشید.
حال خمیر آمادست؛بزارید کنار.
سیب هار و با پوست خورد کنید؛اگه دوست دارید پوستش و بگیرید ولی کیان جون بخاطر اینکه پوستش حالت چسبناکی به شیرینی میده دوست داره.
روی یه ظرف پریکس گرد و روغن بمالید و روش کمی آرد بپاشید حالا خوشگلا، دو سوم(2/3) خمیر رو با وردنه پهن کنید(من چون واردم رو هوا با ضربات دست اونو پهن میکنم و شماهم میتونید از الان تمرین کنید)
و اونو روی ظرف قرار بدید جوری که لبه هاش از ظرف بزنه بیرون. حالا روش دارچین با شکر بپاشید دقت کنید دارچین کم بریزید (فقط یه ذره)حالا سیبارو بریزید توش و روی سیب شکر بپاشید با کمی دارچین و حالا بقیه خمیر رو نازک کنید و روش و بپوشونید و لبه های هر دو تا خمیر و به داخل تا کنید. حالا روش دارچین با شکر بپاشید.و اونو تو فر با دمای 240 درجه سانتیگراد قرار بدید. حالا 2 قاشق شکر بریزید تو کاسه و روش 2 قاشق آب جوش بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه،شربتمون آماده شد.
وقتی خمیر تو فر خودش و گرفت روش این شربت و بریزد و بزارید 10 دقیقه دیگه تو فر بمونه وقتی رنگش قهوه ای شد و شربت روش مثل عسل شد شیرینیمون آمادست.
بفرمائید پای سیب به دستور سرآشپز کیان
-
در آشپزخانه های ملل مختلف فرهنگای متنوعی دیده میشه.
اگه به غذاهای کشور خاصی علاقه دارید بگید تا دستورشو براتون بنویسم. با تشکر
سرآشپز
-
میدونید چرا گاهی اوقات کباب کوبیده از روی سیخ میریزه؟
یه علت مهمش اینه که معمولا شما آب پیاز و از مخلوط کباب نمیگیرید! آب تنها عاملیه که نمیزاره کباب خوب کباب شه به این علت قسمت هاییش که کباب میشه با قسمت های خام نا هنجاری بوجود میاره و کباب میریزه.
حالا ایندفه وقتی پیاز رنده میکنید آب پیاز و بگیرید و پیاز خشک و به کباب اضافه کنید. درضمن کباب باید به اندازه کافی چربی داشته باشه وگرنه خوب کباب نمیشه؛چون بدونید که روغن درجه حرارتش تا 400 درجه میرسه و کباب نمیریزه.اگه کباب خوب چرب نباشه میریزه.
نکته بعدی اینه که نباید بزارید یه طرف کباب بیشتر از طرف دیگش کباب شه چون بازم اونطوری میریزه.سعی کنید وقتی که سیخ و گذاشتید روی آتیش بزارید یه طرفش خوب بپزه بعد برش گردونید.
-
همیشه مرغ و با پوستش بپزید چون پژوهشگرا تحقیق کردن و فهمیدن طبخ پرندگان بدون پوست باعث ترشح شدن یه ماده سرطان زا میشه و برای سلامتی مضر هست و سرطان دستگاه گوارشی میاره
-
طرز تهیه بره تودلی به روش سرآشپز کیان
مواد لازم
بره تو دلی 1 عدد
پیاز 2 عدد متوسط
------------------
بره رو میتونید قطعه قطعه کرده و در دیگ بریزید و تا جایی که روش و بپوشونه آب میریزیم حالا 1 عدد پیاز میندازیم توش و اگه دوست داشتید یک قطعه کوچیک دارچین بندازید و بزارید روی اجاق . بعد از 2 ساعت یا هر وقت گوشتش نرم شد از اجاق در اورده و بزارید تو آب کش تا آبش گرفته شه. حالا یه ماهیتابه نسوز بزارید رو اجاق و توش روغن بریزید و قطعات بره رو توش سرخ کنید.وقتی آماده شد قطعات بره رو تو یه ظرف قرار بدید و تو همون ماهیتابه 1 عدد پیاز خرد شده رو توش سرخ کنید و روی ظرفی که قطعات بره رو گذاشتین بریزید.ومیتونید با سیب زمینی سرخ کرده،قطعات گوجه فرنگی تزئین کنید و روی میز غذا سرو کنید.
درضمن اون آبی که باش بره رو پختیم، دقت کنید که آبش خوشمزست ولی خیلی سنگینه اگه بعضیا معدشون ضعیفه توصیه میشه از آبش استفاده نکنن!!!
-
خوراک بال مرغ به روش سرآشپز کیان
---------------------
این غذا رو پارسال برای اولین بار (من در آوردی!) درست کردم و خانواده خوششون اومد.دستورش و میزارم شاید شماهم خوشتون بیاد.
مواد لازم
بال مرغ به هر تعداد که بخواین
پیاز یک عدد
رب گوجه به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار لازم
----------------------
بال هارو خوب بشوئید و آب کش کنید ؛پیازارو خورد کنید و در ماهیتابه بریزید،بال هارو اضافه کنید و بزارید تا یه طرفش خوب سرخ شه وگرنه میچسبه! در ضمن سرتون و نزدیک ماهیتابه نبرید چون روغن خیلی بد جور میپره بالا ،حالا طرف دیگه بال هارو سرخ کنید؛وقتی سرخ شدن هم بزنید حالا رب گوجه رو با آب جوش توی یه کاسه مخلوط کنید و بریزید تو ماهیتابه و هم بزنید حالا فلفل و نمک و اضافه کنید و هم بزنید(باید بگم این غذا باید تند باشه؛من اینو با 2 قاشق چایخوری پر فلفل درست میکنم) حالا سرو کنید؛نوش جان. توصیه میشه حتما یه بسته دستمال کاغذی سر میز باشه،چون این غذارو باید حتما با دست خورد وگرنه زحمتتون به هدر میره
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن