¤¤¤ تست روان شناسی جالب ¤¤¤دوست عزیز قبل از اينکه به قسمت پاسخ ها برويد جواب سوالات را بر روي کاغذ ياداشت کنيد سپس به قسمت پايين برای دریافت پاسخها مراجعه کنيد .
پرسش هاي زير را بخوانيد و موقعيت هاي داده شده را در ذهن خود به تصوير بکشيد و اولين تصويري را که به ذهنتان مي آيد،يادداشت کنيد.
سعي کنيد سوال ها را بيش از حد، بررسي نکنيد !
اين آزمون، نوعي آزمون روانشناسي است و پاسخ هاي داده شده به پرسش ها، مستقيما با ارزشها و ايده هايي که شما در زندگي شخصي داريد، مرتبط هستند.
قلم و کاغذ برداريد و جواب هایتان را يادداشت کنيد
۱- در جنگل ، در حال قدم زدن با شخصي هستيد، شخص همراه شما کيست؟
2- باز هم در جنگل، قدم میزنيد ، حيواني را ميبينيد ، ميتوانيد بگوييد این حیوان چيست؟
3- چه تعامل يا ارتباطي بين شما و آن حيوان ايجاد ميشود؟
۴- به اعماق جنگل ميرويد ، وارد محوطه اي بدون درخت ميشويد و در مقابل خود خانه رويايي و ايده آلي را که در ذهن داشتيد ميبينيد آنرا توصيف کنيد؟
5- آيا دور خانه شما نرده يا توري وجود دارد؟
6- وارد خانه ميشويد ، به اتاق ناهارخوري ميرويد و ميز ناهار خوري را ميبينيد ؛ توضيح دهيد روي ميز و دور و بر آن چه ميبينيد؟
7- از در پشت خانه خارج ميشويد ، بر روي چمنها يک فنجان قرارگرفته است ؛ جنس فنجان از چيست (سراميک ، شيشه ، کاغذ ، چيني و . . .) ؟
۸- با فنجان چه ميکنيد؟
۹- در حاشيه و اطراف خانه قدم ميزنيد و خود را کنار آب ميبينيد، آبي که ميبينيد چه نوع است (دريا ، اقیانوس ،نهر ، رودخانه ، درياچه و . . .) ؟
10- چگونه از روی آب ميگذريد ؟
پاسخ هاي خود را با بررسي هاي زير مقايسه کنيد
1- همراهي که از او نام برديد و با شما قدم ميزند مهم ترين فرد زندگي شماست.
2- اندازه حيواني که در جنگل ميبينيد، بيانگر حجم مشکلات شخصي شماست.
3- ارتباطي که با حيوان برقرار ميکنيد و اعمالي که انجام ميدهيد نشان ميدهند که به چه شيوه با مشکلات خود (مثبت يا منفي) برخورد خواهيد کرد.
4- اندازه خانه رويايي شما، تعيين کننده مقدار انگيزه و هدف شما در حل مشکلات و مسائل است.
5- اگر هيچ نرده يا حصاري دور خانه رويايي خود در نظر نگرفته ايد، نشان ميدهيد که شخصيت آزادي داريد و هميشه از مردم استقبال مي کنيد و به آنها خوشامد ميگوييد و بعکس، حضور نرده، نمايشگر شخصيت بسته و محدود شماست ، شما ترجيح ميدهيد که افراد سرزده به ديدن شما نيايند.
6- اگرپاسخ شما شامل خوراک ، افراد و يا گلها نيست از زندگي،کاملا ناراحت هستيد.
7- دوام و پايداري جنسيت فنجان انتخاب شده توسط شما،پايداري رابطه شما و شخص نامبرده در سوال اول را نشان ميدهد.
8- نحوه کار شما با فنجان، نشان دهنده طرز تفکر شما نسبت به شخص سوال اول است.
9- اندازه و حجم آبي که ميبينيد بيانگر عاطفه و احساسات شماست.
10- ميزان خيس شدن شما هنگامي که از آب عبور ميکنيد، اهميت ارتباطات و روابط عاطفي شما را نشان ميدهد.

من همچنان بی امضاء
البته چیزی که بقیه میگن اینه که خیلی عاطفیم.و اینکه اون دوستم واسم مهم هست اما مهمترین نه.:
اینم بگم من اولین چیزایی که به ذهنم رسید رو گفتم.

تا اقيانوسو نوشتم گفتم خدايا حالا چه شكلي رد شم