دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
چه جالب!
به این زنا بگید اینقدر با مردا بدرفتاری نکنن![]()
جلل خالق : این شیطان میگن شاگرد این زنها است راست ههااا
خودتو لو دادی نگاه فردا که پسری
فکر کردی اگه جنستو مشخص نکنی ما نمی فهمیم چی هستی![]()
این نگاه فردا پسر نیست مرده آقا کیا از وقتی اومد ماها از ابهتش همه فهمیدیم که مردددددددددددد تازه دو سه بارم ثابت کرده!!!!!!!!
کمتر پیدا می شن مردای ویژویژی که دخترا رو اذیت کنند(اینقدر منو اذیت کردهههههههه که نگو )
حالا باهاش بیشتر آشنا می شی، می شی یکی از طرفداراش ولی یک پیشنهاد دوستانه خیلی نرو توی جناحش از طرفداراشم نشو چون خودش به تنهایی بسه واسه اذیت کردن![]()
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان- اولاً روز دخترو به همه دوستاني كه مؤنثند و اينجان تبريك ميگم و واسه همـــــــــــشون آرزوي سلامتي و سعادت روزافزون دارم .
آخه سركار خانوم ؛ اين به ظاهر مردا معلوم نيست چقدر پول گرفتنو حاضر شدن همچين عكسيائيو ازشون بگيرن ، البته روايات متعددي داريم كه زنها شيطانن (جناب نگاه فردا خيلي مخلصيم)
بعيدم نيست كه همه اينا كار خود شياطين باشه![]()
مگه من دستم به نويسنده اين تاپيك نيفته ؛ از همون ميدون شهرداري گرگان حلق آويزش ميكنم ؛ تمام درختاي ناهار خورانو تو سرش خورد ميكنم ؛ از ابتداي كوي انقلاب گرگان (جرجان) راهو مي بندم تا انتهاي گرگان تا پيداش كنم
حتي اگه تو خيابون شاليكوبي و تو شلوغياش محو بشي آآآآآ پيدات ميكنم و با همين دستام خفت ميكم .
اينم اعلام جنگ بود ، كاري كردي كه تاالان كه تو دانشگاه به هيچ دختري نيگاه نكردم نفرتم از نساءءءءءءء بيشتر بشه و حتي ترك دانشگاه كنم![]()
میگن ادم میتونه پسر باشه ولی یه پسر نمیتونه ادم باشه روز دختران مباااااااااااااااارک![]()