بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: قابل توجه همه دوستان چه دختروچه پسر.

• 25

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شوش
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    علوم سیاسی
    راه های ارتباطی

Icon13 قابل توجه همه دوستان چه دختروچه پسر.

امام سجاد (ع) برای دوست نیز مانند همنشین ، حقی را بیان می کند و می فرماید : « حق رفیق و همراه تو آن است که تا می توانی با نیکی و احسان با وی رفاقت کنی و اگر نتوانستی ، حداقل با انصاف با او رفتار کن / همانگونه که تو را احترام و تکریم می کند ، به او احترام بگذار / آن مقدار که در حفظ و نگهداری تو می کوشد ، در نگهداری او کوشا باش / نگذار كه او در نیکی و خوبی ، از تو پیشي بگیرد و اگر چنین کرد ، آن نیکی را جبران کن / و تا آنجا که شایسته است ، در محبت کردن و مهروزی به او کوتاهی نکن ... »
    در اینجا امام سجاد (ع) دو محور نيكي و انصاف را در تعامل با دوستان مطرح كرده است . انسان بايد با نیکی و لطف ، با دوست خود رفتار کند . نقل شده است که رسول خدا (ص) به همراه یکی از اصحاب خود سوار بر مرکبی در راهی می رفتند . حضرت وارد بیشه زاری از درختان گز شد و دو شاخه از درختی را برید که یکی کج و دیگری سالم بود . پیامبر شاخه سالم و پربار را به یار خود داد . او گفت : پدر و مادرم فدایت ای رسول خدا / تو شایسته تر هستی که آن شاخه سالم را برداری . پيامبر فرمود : هرگز . هر رفیقی نسبت به رفیق و هم صحبت خود مسئول است ، اگرچه ساعتی از روز با او همراه باشد . "
    نکته دیگری که امام سجاد (ع ) رعایت آن را برای رفیق همراه بیان می کند ، رعایت انصاف در حق اوست . انصاف ایجاب می کند که خوبیهای دوست را بیشتر در نظر آورده و نیکی های او را جبران کنيم . به او مهر بورزیم و او را در حرکت در مسیر حق و سعادت یاری نمائیم

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش تخصصی ( IT )
    راه های ارتباطی

ای بابا !!!!
    این بابا برقی ما سیستم فازی تو بهم ریختهااا !!!! دخملی هااااااااا گوششون رو باز کنند !!!!!!! ایت تاپیک درپیرو همون تاپیک که پسری میره با دختری عرض عشقولانه بکنه و خراب میشه : زده شده است !!!!!!

بابا برقی: تولید نیروگاه بوشهررو یکی از برو بچز برات پیدا میکنه : مابقی سیم کشی ها و برد و .... بامن !!!

اخه من بفهمم کدوم دخملی با تو این طوری تا کرده که اینطوری شدی هاااا : تک تک موهاش از سرش کنده میشه !!!!!!

جدا بهت عرض میکنم : تو چت شده گل پسر!!!! از درو دیوار ناله داری ؟؟؟؟ اگه امری و کمکی میخوای در پیام خصوصی بگو : مطمئننا راهکاری برات پیدا می کنیم !

یاعلی .

• 25

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شوش
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    علوم سیاسی
    راه های ارتباطی

من سراغشون نرفتم که ضدحال بخورم باباجون اینابه هیچ صراطی مستقیم نیستن گفتم شایداگه یه روایت بگم حقیقت روقبول کنن!!!البته شاید !!!!!!!!!ماکه چشممون آب نمیخوره

برچسب برای این موضوع