مواد لازم :

- يک فروند مصدوم رو به موت
- لازانيا با پنير اضافه به مقدار لازم
- يک عدد گردو با پوست
- يک جفت پا (ترجيحاْ شماره 43)
- يک دستگاه پمپ باد
- يک تخته پارچه سفيد در ابعاد مصدوم
- يک فقره تلفن

دستور عمل :

ابتدا مصدوم مورد نظر را براي شام به منزل خود دعوت ميکنيم که در اين قسمت ميتونيم از مادر شوهر ، خواهر زن ، يا يک دوست طلبکار و..... استفاده کنيم ( لازم به ذکر اين نکته در اينجا مي باشد که برخورد ما با مصدوم بايد کاملاْ طبيعي و به دور از هر گونه دستپاچگي باشد تا بويي از ماجرا برده نشود !) در مرحله بعدي بايد براي شام مقداري لازانيا با پنير اضافي آماده کنيم که در اين مرحله بايد گردو را در زير پنير اضافي کاملاْ مخفي کنيم بطوريکه مصدوم متوجه آن نشود و محل آن را به دقت به خاطر بسپاريم و آن را به همراه لازانيا به خورد مصدوم مي دهيم .....در اين قسمت دست و پا زدن مصدوم شروع مي شود و او را چند دقيقه به همين حالت نگه مي داريم تا هواي آن کاملاْ خارج شود و سپس بنا بر سليقه امداد رسان مي شود به چند طريق عمل کرد ..... ما در اين وضعيت ميتونيم از يک جفت پا استفاده کنيم که از ارتفاع يک متري به همراه صاحب پا بر روي شکم مصدوم پريده مي شود بطوريکه که چشمانش کاملاْ از حدقه در بيايد که من اين راه را توصيه نمي کنم چون حتي اگر باعث بيرون آمدن گردو از حلق مصدوم شود ولي داراي عوارض ديگري من جمله چپ شدن چشم مصدوم ? بوجود آمدن زحم معده مزمن کليوي و باقالي و انتقال ويروس اچ آي وي و همينطور رشد يرقان در زير غدد تحت لنفاوي مي شود .....در صورت مفيد نبودن اين قسمت امداد رسان مي تواند مرحله ديگري از کمکهاي اوليه يعني استفاده از پمپ باد را آغاز کند که در اين مرحله پس از وصل کردن قسمت ابتدايي دستگاه به قسمت انتهايي مصدوم آن را روي درجه آخر روشن مي کنيم بطوريکه باد شديدي در آن قسمت بوزد که در پاره اي از نقاط همراه با بارش تگرگ و مه خواهد بود .....و منتظر ميمونيم تا باد حاصله از انتهاي مصدوم باعث در آمدن گردو از گلوي او بشود که باز هم احتمال اين امر به دليل مبارزه منفي معده بيمار و وزش باد ديگري بر خلاف باد اوليه بسيار پايين است......پس از طي اين مراحل کار ديگري از دست ما بر نمي آيد و ميتوانيم از يک قطعه پارچه سفيد که قبلاْ آن را تهيه کرده ايم استفاده کنيم و بوسيله آن روي مصدوم را بپوشانيم تا وضعيت نافرم مرحوم باعث کور شدن اشتهاي ما نشود و پس از ميل نمودن شام ميتوانيم با مرکز فوريتهاي پزشکي تماس حاصل نموده و درخواست يک فروند آمبولانس نعش کش بکنيم.......تذکر مهم اينکه از قبول کردن شام دوستان و آشناياني که احتمالاْ ميخوان سر به تنتون نباشه اکيداْ خودداري نماييد .......