بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: 21راه تضميني براي فروپاشي رابطه

R@ha 69 آواتار ها
    • 1,085

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

پیش فرض 21راه تضميني براي فروپاشي رابطه

راه تضميني براي فروپاشي رابطه
    طبق آخرين يافته ها، تداوم و تکرار 20 اشتباه درطرز تفکر و برقراري ارتباط که افراد مرتکب آن ميگردند، توانايي نابود ساختن هر رابطه اي را دارا ميباشد
    :

1- سرسختانه همواره خود را حق بجانب دانستن، حتي زماني که ادله کافي در اختيار نداشته باشيد.

2- هيچگاه عذرخواهي نکردن، حتي زماني که تقصير کار بودن شما اثبات گرديده باشد.

3-بي رحمانه خطاها ي شريک زندگي خود را بازگو کردن.

4-ادعاي متعصبانه از آگاهي داشتن از انگيزه هاي شريک زندگي بهتر از خود وي.

5-تصور آنکه شريک شما مي بايد نيازهاي شما را درک کرده و فورا بدون درخواست شما آنها را برآورده سازد.

6-ناديده گرفتن کامل اولويتهاي شريک زندگي و پافشاري بر اولويتهاي خود.

8- عدم اقرار به رنجش و بلافاصله ابراز خشم کردن.

9- شناسايي عيوب و کاستيهاي شخصيتي همسر و اسرار خانوادگي وي، و بهره گيري از آنها براي پيروزي در مشاجرات، زماني که منطق در ميماند.

10- بهره گيري از عذاب وجدان و حس گناه کار بودن براي به بازي گرفتن، دستيابي به اهداف و يا مجازات همسر.

11- در شناسايي و يافتن بديها و معايب همسر چيره دست بودن، اما هيچگاه خوبيها و محاسن وي را بزبان نياوردن.

12- کوتاه نيامدن به هيچ قيمتي، و کشاندن مجادله تا جايي که همسر از خانه بگريزد.

13- هيچگاه رها نکردن گذشته، و بازگويي و باز آفريني آن به کرات.

14-ابراز وابستگي شديد به همسر خود،وادعاي آنکه بي وي و يا در صورت بي اعتنايي وي بي شک خواهد مرد.

15-در صورت عدم وابستگي شديد، فاصله گرفتن از لحاظ فيزيکي و احساسي تا حد بي اعتنايي کامل.

16-قول دادن، وهيچگاه عمل نکردن.

17- تا حدي متظاهر و دو رو بودن که همسر نميداند شما چه زمان جدي هستيد.

18-عذرتراشي هميشگي براي عادات ناپسند خود.

19- پافشاري براين عقيده که همواره مطلبي که شما ميخواهيد بيان کنيد مهمتر از مطلبي است که همسرتان ميخواهد بگويد، بنابراين حرف وي را قطع ميکنيد.

20-وانمود ميکنيد که حرفهاي بيان شده همسرتان را کاملا متوجه شده ايد، ولو آنکه هيچ چيزي از صحبتهاي وي را نفهميده ايد.

21-به گونه اي رفتار ميکنيد که گويي شما مرتکب هيچکدام از اشتباهات ذکر شده نگرديده ايد و اين شريک شماست که بايد تغيير کند.

دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
    لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش تخصصی ( IT )
    راه های ارتباطی

یک کلام " دلت رو سنگی کن !!!! اون وفت هیچ وقت هیچ محری به قلبت راه پیدا نمی کنه و هیچ محبتی هم از تو روشن نمیشه !!!!!!
    بارها جهد کردم تو را ای قلب،سنگی کنم
    تا بتوانم آسوده در این سرا زندگانی کنم
    ولی افسوس نشد که تو را سـنـگ کنم
    چـرا کـه ترس خـدا در دل دارم چه کـنـم

برچسب برای این موضوع