-
دختر ها بدانند که پسرها...
وقتی میبینید که یک پسر تظاهر به آرامی و سکوت داره اون رو امتحان کنید ببینید جنس لباسش چطوریه!اگه لباس ضخیم یا پشمی پوشیده یکی از دلایل سکوت و آرام بودنش ممکنه بخاطر سختی جنس این لباس به تنه اون باشه
• وقتی یه پسر میگه من هرکاری واسه دختر مورد علاقه ام انجام می دم …..مطمئن باشید اون واقعا این کار رو انجام می ده.
• وقتی یه پسر به شما میگه ” لطفا برو ومنو تنها بذار” در واقع داره به شما میگه بیا به من گوش کن…..با من درد دل کن و….
• وقتی یه پسر واقعا شما رو دوست داره احساس عجیب و خوبی برای اون بوجود میاد و این میتونه به شما منتقل بشه
• وقتی یه پسر می خواد با شما به طور جدی صحبت کنه شما هم کاملا جدی باشید….این خیلی مهمه
• وقتی یه پسر ساکته در واقع درون پرغوغایی داره و تمام اعضای اون دارند با شما حرف می زنن.
• پسر ها رفتار زنانه برای زنان رو میپسندند نه در واقع ضعف و ناتوانی و…
• پسر ها درواقع اصلا علاقه ای به دختر های ندارند که کارهای مردانه رو سخت تر از اون ها انجام می دهند.
• پسرها میتونند فورا بفهمند که دختری به اونها علاقه داره یانه اما تازمانی که دختره خودش به پسره در این مورد چیزی نگه مطمئن نیستند.
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید 
برچسب برای این موضوع