-
۲۵ تکنیک ساده برای لاغری سریع
ایراد بزرگ اغلب رژیم غذائی، سخت بودن آنهاست که غیر عملیشان میکند. با در پیش گرفتن راههای کوچک و عملی، سریعتر و بهتر به هدف نزدیک میشوید
الان وقت آن رسیده که به خود بیائید و چنانچه تصمیم دارید لاغر شوید، فکری اساسی کنید. بهنظر میآید دنبال کردن رژیم غذائی منظم و ورزشهای روزانه کار سادهای نیست و تنها به چند روز اول برنامه رژیم اختصاص دارد. در ضمن شروع یک رژیم غذائی مناسب کار راحتی نیست و پشتکار و انگیزه بسیار میخواهد. اما بهترین راه برای شروع این رژیمهای سخت چیست؟ مطمئنترین راه برای رسیدن به نتیجهای مطلوب این است که رژیم خود را با تغییرات کوچکی در برنام غذائیتان شروع کنید و یک دفعه سراغ رژیمهای سخت و طاقتفرسا نروید. مثلاً میتوانید برای شروع بهجای استفاده از شیر پرچرب از شیر کمچرب استفاده کنید همین اقدام ساده تحول بزرگی در برنامه غذائی شما بهوجود میآورد. تغییرات کوچک بسیاری وجود دارد که منجر به کاهش وزن چشمگیری میشود.
اینجا ۲۵ شیوه ساده برای شما گفته شده است: شما میتوانید ۵ تا از راحتترین و مناسبترین آنها را برای شروع انتخاب کنید و پس از پایان هفته اول ۵ تای دیگر را به آن اضافه کنید و همینطور پیش بروید. همه رژیمها در مورد تمام افراد کارساز نیستند! پس این شما هستید که باید ببینید کدام یک از این شیوهها برای شما مناسب است!
● برنامه رژیم غذائی
معمولاً بهترین چیزها در ابعاد و بستهبندیهای کوچک عرضه میشوند. اینجا به ترفندی ساده اشاره میکنیم: شما میتوانید غذاهای پرکالری مانند پنیر و شکلات را به ابعاد کوچکتر تقسیم کنید. مطمئناً هنگام مصرف که به سراغ آنها میروید کمتر میخورید چرا که در این موقع تعداد مطرح است.
خوردن سس و خامه را بهطور کامل کنار نگذارید. اگر از خوردن انواع سسها و خامه لذت میبرید آن را بهطور کامل از برنامه غذائیتان حذف نکنید. تنها بهجای استفاده از نوع پرچرب آنها سراغ محصولات کمچرب بروید.
خود را به نوشیدن آب عادت دهید. بهجای خوردن تنقلات پرچرب و پرکالری بین وعدههای اصلی غذا به سراغ نوشیدن آب بروید. نوشیدن آب نه تنها به سلامتی بدن کمک میکند بلکه برای لاغری دور کمر نیز مؤثر است. پس نوشیدن آب را فراموش نکنید.
از خوردن سوپهای پرچرب خودداری کنید. پس از آماده شدن سوپ آن را در یخچال بگذاردی تا خنک شود در این حالت چربی موجود روی سوپ جمع میشود و شما میتوانید چربی آن را با قاشق گرفته و کنار بگذارید.
مراقب خوردنتان در رستورانها باشید! در رستورانهائی که میدانید غذاهای آن پرحجم است بهتر است به گارسن بگوئید قبل از آوردن غذای شما، نیمی از آن را در ظرف یک بار مصرف بگذارد تا آن را برای وعده دیگری مصرف کنید. در این صورت شما میتوانید حجم غذای مصرفیتان را کنترل کنید.
به هوسهایتان بهاء دهید! چنانچه هوس خوردن چیزی شیرین میکنید از خوردن آن هراس نداشته باشید بلکه آن را با میل و رغبت بخورید. البته بهتر است سراغ خوردنیهای سالمتر مثلاً میوه بروید.
رژیم سبزیجات و میوه را کمکم شروع کنید! اگر قبلاً سبزیجات و میوه در برنامه غذائیتان چندان جائی نداشته پس بهتر است مصرف آن را در مقادیر کم آغاز کنید.
آنها را جایگزین غذاهای پرچرب کنید.
حواستان به خوردن غذاهای پرچرب باشد! بهدنبال راه سادهای برای تشخیص دادن غذاهای پرچرب هستید؟ پس قبل از مصرف خوردنیها به میزان کالری و فیبر موجود در آن توجه کنید.
هنگام خوردن مشغول انجام کارهای دیگر نشوید و تمام حواستان را معطوف خوردن کنید! چنانچه هنگام غذا خوردن مشغول خواندن کتاب یا نگاه کردن به تلویزیون شوید متوجه میزان غذائی که خوردید نمیشوید. در ضمن لذت کافی از غذا خوردن نمیبرید. از این به بعد هر وقت میخواهید غذا بخورید صرفاً غذا بخورید و انجام کار دیگری را با آن همراه نکنید. غذایتان را آرام و با نهایت لذت بخورید. لقمههای خود را کامل بجوید. در صورتی که غذایتان را با آرامش بیشتری بخورید تا ناخودآگاه حجم غذایتان کاهش مییابد.
خوردنی و غذاهای جدید را امتحان کنید! تنوع خوردنیها و غذاهایتان را بیشتر کنید. شاید این تنوع تأثیر بهسزائی در رژیم غذائیتان بگذارد.
در هر وعده غذائی سعی کنید اندکی از غذایتان را در ظرف بگذارید. ببینید هنوز تمایلی به خوردن آن دارید یا نه!
مطمئن شوید حجم غذایتان چقدر است. از میزان کالری و فیبر موجود در غذاهائی که مصرف میکنید مطمئن شوید. در این صورت میتوانید هنگام زیادهروی کردن در خوردن به خود هشدار دهید!
جایگزین سالمتری برای غذاها پیدا کنید. برای مثال بهجای استفاده از شیر پرچرب، از شیر کمچرب استفاده کنید و به جای خوردن نانهای معمولی از نان سبوسدار استفاده کنید.
سعی کنید به جای خوردن غذاهای بیرون خودتان غذایتان را آماده کرده و سرکار ببرید. آماده کردن غذا میتواند به شما کمک کند تا به حجم غذایتان نیز واقف شوید، علاوه بر آن مسلماً خوردن غذای خانگی سالمتر از غذاهای پرچرب بیرون است.
از خوردن دسر هراس نداشته باشید. لزوماً برای دنبال کردن رژیم غذائی نباید بسیاری از مواد غذائی و خوردنیها را از برنامه غذائی حدف کنید بلکه بهتر است به میزان درست و به اندازه کافی از هر ماده غذائی مصرف کنید.
آنچه را که نیاز دارید بخواهید. به اطرافیانتان گوشزد کنید که شما تحت رژیم غذائی هستید، پس شما را وادار به خوردن نکنند. سعی کنید آنچه را که فکر میکنید در لاغری شما مؤثر است مصرف کنید.
● برنامههای تناسب اندام
▪ تکنیکهای نرمش و استفاده از تریدمیل را تغییر دهید. هنگامی که روی تردمیل راه میروید، دستههای آن را با فشار نگه ندارید. آنها را تنها برای حفظ تعادل نگه دارید و به آنها تکیه نکنید.
▪ برنامه ورزشیتان را با برنامه ورزشی اعضاء خانواده هماهنگ کنید. شما ورزش کردن را بهمنظور کاهش وزنتان انجام میدهید در حالی که فرزندانتان این کار را برای تفریح و حفظ سلامتیشان انجام میدهند.
▪ پیادهرویتان را بیشتر کنید. چنانچه پیادهروی روزانهتان امری عادی شده است، بهتر است میزان پیادهروی و سرعت آن را تغییر دهید.
▪ تا حد امکان استفاده از ماشین را کنار بگذارید و سعی کنید بیشتر پیاده کارهایتان را انجام دهید. در صورت نیاز اگر از ماشین استفاده میکنید تا جائی که ممکن است آن را دورتر از مقصدتان پارک کنید و پیاده به مقصد بروید.
▪ ۱۰۰ قدم بیشتر راه بروید. حتی اگر اندکی برنامه نرمش روزانهتان را افزایش دهید به کاهش وزنتان کمک بسیار میکند. مثلاً امروز به جای استفاده از آسانسور و پلهبرقی از پلهها استفاده کنید.
▪ کمتر از دیگران کمک بگیرید. برای نظافت منزل شخصاً اقدام کنید و ماشینتان را خودتان بشوئید. برای خرید به سوپر محل زنگ نزنید و خودتان پای پیاده به خرید بروید.
● برنامه زندگی
▪ بعد از هر وعده غذائی حتماً مسواک بزنید چرا که این عمل چراغ هشداری است برای شما که خوردنتان را متوق کنید.
▪ کمدتان را زود به زود مرتب کنید و از شر لباسهائی که به شما نمیآید خلاص شوید. بهتر است لباسهای سایز بزرگتان را هم کنار بگذارید. لباسهائی را که سایز کوچکتری دارند جلوی دید بگذارید تا انگیزه بیشتری برای لاغری پیدا کنید.
▪ کاهش وزنتان را یادداشت کنید. ممکن است این کار در عمل سخت بهنظر برسد. اما هر بار که متوجه میشوید چقدر لاغر شدهاید انگیزهتان برای ادمه برنامه رژیم و کاهش وزن بیشتر میشود.
● زندگی ایدهآل اولین نشریه دارای استاندارد بینالمللی ایران
مجله زندگی ایدهآل از بدو تولد و حتی پیش از آن همواره بهدنبال ارائه سبکی استاندارد و با کیفیت از زندگی برای شهروندان ایرانی بوده است. اما تأکید بر ارتقاء کیفیت زندگی در تمام ابعاد که جزو اهداف نشریه محسوب میشد، ما را بر آن داشت تا خود نیز برای ارائه محصولی با بالاترین کیفیت ممکن بهدنبال اعمال استانداردهای لازم بر کارمان باشیم.
همانطور که در تعاریف مدیریتی مدرن و بینالمللی آمده، کیفیت محصول تنها یکی از شاخصهای تعیین کننده عملکرد یک سازمان است و برای سنجش توانائیها و ارزشهای یک سازمان باید از همه جوانب به دنبال کیفیتهائی برتر و استاندارد بود.
بدین ترتیب آنچه برای زندگی ایدهآل در اولویت قرار گرفت، بررسی سطح کیفی سازمانی نشریه بود که میتوانست به تولید و ارائه محصولی قابل قبول بیانجامد. بر این اساس کیفیت مطالب نشریه، شکل هنری مجله، چاپ و فروش آن به تنهائی تضمین کننده برتری ما نبود و نیاز به مدیریتی بود که از نظر آموزش، ارتباط و سازماندهی در حد استاندارد باشد.
این استاندارد زمینهای فراهم میکرد تا مدیریت نشریه زندگی ایدهآل بهعنوان یک سازمان فرهنگی از نگاه سلیقهای فاصله گرفته و با رعایت ضوابط قابل قبول از نظر مجامع مختلف بتواند در سطح بینالمللس با دیگر نشریات رقابت کند.
احساس نیاز به کسب چنین استانداردی باعث شد تا زندگی ایدهآل از همان اولین روزهای آغاز به کار خود در سال ۱۳۸۵ تلاش برای رسیدن به حد نصابهای لازم را آغاز کند. در این زمینه شرکت c.i.u.k انگلیسی که تحت نظارت بزرگترین سازمان اعتباردهی دنیا ukas در زندگی ایدهآل را تأیید کرد.
این آخرین ویرایش از استانداردهای مدیریت کیفیت ایزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ است که هم سازمانهای خدماتی و هم سازمانهای تولیدی را تحت پوشش دارد. این استاندارد با در برگیری کل یک سازمان و نه فقط محصول آن به معنای تضمین جنبههای مختلفی از یک فعالیت در شرایطی ایدهآل است.براساس اسن استاندارد سازمان همیشه در حال ارتقاء و بهبود شرایط خود است که طی پروسه توقف ناپذیر به افزایش دایمی دانش فنی بپردازد و برخورد اجتماعی مناسب با مشتری و نگاهی آیدهنگر نسبت به فعالیتهای شخصی درون سازمانی و مدیریتی داشته باشد.
شاید عجیب بهنظر برسد که یک سازمان فرهنگی و مدیریت یک نشریه بهدنبال چنین استانداردهائی است. اما ما معتقدیم که حتی یک فرد هم در زندگی شخصی و خانوادگی باید بهدنبال استانداردسازی باشد.
میتوان گفت استاندارد کردن به معنای شناسائی خطاهای بالقوه انسانی و سازمانی است، پیش از آن که این خطا اتفاق بیفتد و موجب زیان شود. با شناسائی این خطاها میتوان راهکارهائی برای جلوگیری از وقوع آنها طراحی کرد و بدین ترتیب سازمان را در مسیر بهبود مستمر قرار داد.
نگاه مدیریتی جدید میگوید سازمان امروز باید با فردا متفاوت باشد. سازمانی که استانداردها را رعایت میکند با کمترین ریسک ممکن مواجه است و با استراتژیها و ایدههای متفاوت، خود را از سازمانهائی که استاندارد نیستند جدا کند.
براساس استاندارد ایزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ ما بهطور دایم با مشتریان خود در ارتباط خواهیم بود و آنها را شریک خود میدانیم. بر این اساس مشتری حق اظهار نظر، گلایه، انتقاد و پیشنهاد دارد. در زندگی ایدهآل بهعنوان یک نهاد استاندارد شده، همه انتقادات و پیشنهاداتی که از طرف مشتریان مطرح میشود مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و از بهترینها استفاده خواهد شد. این استاندارد به معنای در پیش گرفتن خط مشهای کوتاه و بلند مدت است که همه باید در یک جهت باشند: ”رضایتمندی مشتری“
این چیزی است که ما به آن بهاء میدهیم و در پی آن هستیم. در شمارههای آینده زندگی ایدهآل خواهیم گفت که کسب استاندارد ایزو در عمل به چه معنائی است و شرکت c.i.u.k چگونه و به چه ترتیب کیفیت مدیریتی زندگی ایدهآل را بررسی کرده و مورد تأیید قرار داده است.
همچنین خواهیم گفت که بودن تحت نظارت یک استاندارد بینالمللی، متضمن چه کنترلها و تستهای دائمی است و به این ترتیب چگونه استاندارد موجب ارتقاء کیفیت مدیریت و همینطور محصول یک مجموعه میشود و باز هم خواهش همیشگی ”در توسعه فرهنگ زندگی ایدهآل“ ما را یاری کنید.
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن