مصرف ویتامین بی، خطر ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد.
محققان چینی می گویند با افزودن مقادیری ماده نیاسین به مواد غذایی می توان به جلوگیری از چاق شدن افراد کمک کرد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از دالیان چین ، دانشمندان موسسه علوم پایه پزشکی در دانشگاه دالیان چین با بررسی خود دریافتند وجود ماده نیاسین در غذاهای غنی شده که یکی از انواع ویتامین بی محسوب می شود ، خطر ابتلا به چاقی را کاهش می دهد.
محققان دریافتند مصرف این نوع غذاها ، مقاومت در برابر انسولین را افزایش می دهد و در واقع ،‌روند پدیده استرس اکسیداتیو را کنترل کرده و به نوعی ، اشتها را کاهش می دهد.
بر اساس یافته های این محققان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه بیماری های گوارشی منتشر شده است ، مصرف این ماده غذایی مناسب ،‌به مرور کاهش یافته است و به خصوص در کودکان و نوجوانان ، این کاهش مصرف مشاهده می شود.
محققان می گویند برای غنی سازی محصولات غذایی آماده می توان از ماده نیاسین استفاده کرد.