پسته با كند كردن عمل جذب كربوهیدرات‌ها در بدن، موجب كاهش قند خون می‌شود.

پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام كرد: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد خوردن یك مشت مغز پسته در روز نه تنها یك میان وعده سالم و مغذی است بلكه با كاهش روند جذب كربوهیدرات‌ها در بدن باعث كاهش قندخون نیز می‌شود.


بنابراین گزارش مصرف پسته با مواد غذایی دارای كربوهیدرات بالا مثل نان سفید، روند جذب كربوهیدرات را كاهش داده و می‌تواند در كنترل دیابت مؤثر باشد.


این گزارش حاكی است پسته دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیوم است كه وجود آنها در بدن ضروری است.


پسته همچنین برای تسكین اعصاب مفید است و وجود چربی اشباع نشده در آن باعث پایین آمدن سطح كلسترول بد (ldl) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (hdl)‌ می‌شود، كه این عمل برای سلامت قلب مفید است.