مرتضی صفوی افزود: گوشت و شیر كم چرب نیز حاوی مقدار كافی ویتامین b6 هستند. وجود این ویتامین برای سنتز سروتونین در مغز ضروری است.

وی گفت: انواع ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون و ساردین و همچنین تخمه كدو و تخم كتان نیز به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا-3 برای پیشگیری از بی خوابی بسیار موثر هستند.

این متخصص تغذیه افزود: تخمه آفتابگردان و كنجد نیز دارای اسیدهای چرب امگا -6 است و این نوع اسید چرب نقش عمده‌ای در سنتز مواد شیمیایی در مغز دارند.

صفوی گفت: كمبود آهن در بدن می‌تواند یكی از علل عمده كم خوابی باشد. به همین دلیل مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، پسته، بادام و سبزی‌های برگ سبز تیره و جگر توصیه می‌شود .