پژوهشگران تغذيه مي گويند 5 نوع ماده خوراكي مغذي وجود دارد كه زنان بايد حتما آنها را به رژيم غذايي روزانه خود اضافه كنند. يكي از مهمترين اين پنج گروه ، سبزيجات داراي برگ‌هاي پهن و سبز رنگ هستند. محققان تاكيد مي‌كنند كه بدون گنجاندن اين سبزيجات در رژيم غذايي روزانه تامين ريزمغذي‌هاي ضروري بدن امكان پذير نخواهد بود. اين سبزيجات شامل اسفناج، كلم بروكلي، كاهو و ساير سبزيجاتي از اين قبيل هستند كه داراي منابع فراواني هستند و سرشار از فيبر خوراكي، ويتامين c و k و اسيد فوليك مي‌باشند. اين سبزيجات همچنين حاوي مواد معدني ضروري از جمله كلسيم، منگنز، آهن و پتاسيم هستند
محققان توصيه مي‌كنند كه زنان بايد تلاش كنند؛ اين سبزي‌ها را در رژيم غذايي هر روزه خود قرار دهند و هرچه اين سبزيجات تيره‌تر باشند خواص آنها بهتر خواهد بود
گزينه دوم كه مصرف هر روزه آن به زنان توصيه مي‌شود؛ غلات سبوس دار هستند، مقدار فيبر و ريز مغذي‌ها و ويتامين‌هاي ضروري موجود در غلات سبوس دار 96 درصد بيشتر از غلات سفيد و بدون سبوس است
بر همين اساس متخصصان تغذيه توصيه مي‌كنند كه مصرف گندم و برنج و پاستا سبوس دار و برنج قهوه‌اي بايد در اولويت تغذيه‌اي قرار بگيرد، چون سرشار از ريزمغذي‌هاي اساسي و حياتي هستند كه سبب اضافه وزن هم نمي‌شوند
پايگاه اينترنتي برايد سوئيتز در اين رابطه افزود: مورد سوم مصرف مغزها و دانه‌هاي روغني است كه يكي از بهترين‌ تركيبات خوراكي در رژيم غذايي روزانه محسوب مي‌شوند
پژوهشگران توصيه مي‌كنند كه اين مغزها را به سالاد، صبحانه و يا حتي ماست اضافه كنيد، چون منبع فوق العاده‌اي از پروتئين، منگنز و ويتامين‌هاي B , E محسوب مي‌شوند. مغزها همچنين براي مقابله با بيماريهاي قلبي و سرطان‌ها مفيد هستند. مغزها سرشار از كالري‌هاي چربي هستند اما چربي آنها براي سلامتي مفيد است. همچنين مي‌توان از اين نوع خوردني بعنوان عصرانه استفاده كرد. اما در عين حال بايد از مصرف افراطي آنها جلوگيري كرد و بنابراين حدود يك چهارم فنجان يا 15 تا 20 عدد بادام يا گردو براي يك هفته كافي است. خوردني چهارم كه مصرف روزانه آن براي زنان ضروري است ماست كم چرب يا بدون چربي است كه منبع مهمي از ويتامين‌ها،‌ پروتئين و كلسيم است
مالت حاوي باكتري‌هاي سالمي است كه مي‌تواند با بيماريها‌ مبارزه كند. مصرف سه تا چهار فنجان ماست در هفته براي رژيم غذايي كافي است اما بايد مراقب باشيد كه شكر به آن اضافه نكنيد در عوض آن را با ميوه‌ها مصرف كنيد
گزينه آخر انواع توت‌ها است. توت‌ها منبع غني از فيبر خوراكي هستند و به كاهش وزن كمك مي‌كنند. هم چنين بيش از هر ماده خوراكي ديگري حاوي آنتي اكسيدانهاي گياهي محافظ هستند. اين آنتي اكسيدانها نه تنها خطر بروز بيماريها را كاهش مي‌دهند بلكه همچنين به جلوگيري از تحليل حافظه كمك مي‌نمايند. مصرف تازه يا يخ زده توت‌ها هر دو خواص يكسان دارد