حتما برايتان پيش آمده و ديده ايد كه براي درست كردن غذايي پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمي آنها تيره و قهوه اي رنگ شده اند ، در اين حالت غذاي شما نيز بدرنگ مي شود . حال براي جلوگيري از اين حالت تنها كافي است قارچ را براي 5 دقيقه در يك ظرف آب سرد خيس كنيد تا شن هاي داخل آن بيرون بيايد سپس با يك ابر نرم زير آب سرد آن را بشوييد و حلقه حلقه كنيد سپس يك عدد ليمو ترش كوچك را نسف كنيد و آب نيمي از آن را روي قارچ ها بريزيد در اين صورت قارچ هاي شما سفيد و تازه خواهد ماند و يا قرار دادن در فريز م تيره نخواهند شد.