یك متخصص تغذیه گفت: بادام زمینی حاوی منیزیم است و مصرف آن موجب گشاد شدن عروق خونی می‌شود.
مریم مراداف افزود: بادام زمینی و سایر مغزها به دلیل داشتن پروتئین بالا همراه با گوشت‌ها در هرم غذایی قرار داده شده است.
وی گفت: بادام زمینی سرشار از ویتامین E است. ویتامین E در گیاهان و دانه‌های روغنی به مقدار زیاد یافت می‌شود. ویتامین B3 موجود در بادام زمینی نیز در بدن متابولیسم انرژی را تنظیم می‌كند همچنین بین مغزهای گیاهی بادام زمینی سرشار از اسیدفولیك است.
وی گفت: بادام زمینی همچنین حاوی كلسیم است كه برای سلامت دندان و استخوان‌ها بسیار مفید است. بادام زمینی حاوی منیزیم است كه در بدن گشادكننده عروق است و در هسته مركزی گیاهان سبز رنگ وجود دارد. كسانی كه فشار خون دارند باید در حد معمول بادام زمینی مصرف كنند.
مراداف اضافه كرد: آهن در منابع گیاهی به خوبی قابل جذب نیست و كم وجود دارد اما بادام زمینی به نسبت آهن خوبی دارد. بادام زمینی همچنین حاوی «روی» است كه برای رشد بسیار مورد نیاز است. كمبود «روی» می‌تواند سبب عقب افتادگی رشد در نوجوانان شود.
وی گفت: بادام زمینی یكی از موادی است كه آلرژن است و اگر كسی استفاده كند ممكن است حالت سرفه و تنگی نفس و كهیر در بدن او اتفاق افتد. در این صورت بهتر است از منبع دیگر برای تأمین این نیازها استفاده شود.