بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: کمکم کنید مشکل در عدم تطابق معدل هنگام ثبت نام

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

پیش فرض کمکم کنید مشکل در عدم تطابق معدل هنگام ثبت نام

برام مشکل جدی پیش اومده .یه نامه از دانشگاه بهم دادن که توش گفته من و تعدادی از دانشجوهای دیگه دانشگاه معدلی رو که موقع ثبت نام نوشتیم معدل کل بوده و ما باید معدل کتبی رو می نوشتیم . حالا هم از ادامه تحصیل در این رشته منعم کردن و گفتن باید برم سازمان سنجش . یعنی واقعا این سیستم اینا نمیتونه وقتی یکی از اطلاعات وارده رو با سوابق تحصیلی من که دیگه همشم ثبت کامپیوتری شده یکی نیست رو تشخیص بده حالا بعد از 2 ترم درس خوندن اینطوری راحت عمر و وقت منو تلف می کنن. حالا من اشتباه کردم درست، ولی سیستم نباید اینو بگه.تو رو خدا اگه کسی می دونه چیکار باید بکنم راهنمایی ام کنه . واقعا بد وضعییتی برام درست شده.
    در ضمن من دانشگاه پیام نور شهرستان تفرش هستم .

ممنون

• 31

عنوان کاربری
    كاربر اخراجي
    راه های ارتباطی

مگه با معدل کل شرایط تبدیل از دانش پذیری به دانشجویی رو را ندارید؟

به واحد اصلی دانشگاه شهر خود مراجعه کنید .

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidhaha نمایش پست ها
    برام مشکل جدی پیش اومده .یه نامه از دانشگاه بهم دادن که توش گفته من و تعدادی از دانشجوهای دیگه دانشگاه معدلی رو که موقع ثبت نام نوشتیم معدل کل بوده و ما باید معدل کتبی رو می نوشتیم . حالا هم از ادامه تحصیل در این رشته منعم کردن و گفتن باید برم سازمان سنجش . یعنی واقعا این سیستم اینا نمیتونه وقتی یکی از اطلاعات وارده رو با سوابق تحصیلی من که دیگه همشم ثبت کامپیوتری شده یکی نیست رو تشخیص بده حالا بعد از 2 ترم درس خوندن اینطوری راحت عمر و وقت منو تلف می کنن. حالا من اشتباه کردم درست، ولی سیستم نباید اینو بگه.تو رو خدا اگه کسی می دونه چیکار باید بکنم راهنمایی ام کنه . واقعا بد وضعییتی برام درست شده.
    در ضمن من دانشگاه پیام نور شهرستان تفرش هستم .

ممنون
    سلام

تفرش را ول کن بیا اراک بپرس . آموزش واحد اراک برو از خانم رضایی سوال کن ( فقط و فقط خودشون ) .

برچسب برای این موضوع