آیا می دانید چه دانه ی خوشبویی باعث هضم غذای شما می شود؟

مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك می‌كند و معده ‌و روده را تقویت می‌كند.

این متخصص تغذیه افزود: هل گیاهی است كه در مناطق حاره و گرم می‌روید. دانه‌های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده می‌شود.
وی گفت: هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است. جویدن دانه‌های هل پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا كمك می‌كند و می‌تواند بوی نامطبوع دهان را از بین ببرد.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف هل تب را پایین می‌آورد ، برای تسكین درد رماتیسم مفید است و ترشی معده را برطرف می‌كند.

صفوی گفت: هل خواص گرمابخشی دارد و معده و روده‌ها را تقویت می‌كنند. همچنین عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت كننده قلب است.هل بادشكن است و گاز معده و روده را از بدن خارج می‌كند و تقویت كننده بدن است.