مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: میوه انبه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز میكند، همچنین تقویت كننده دستگاه گوارش است.
این متخصص تغذیه افزود: میوه انبه دارای اسیدسیتریك و تانن است. هسته آن بسیار چرب و حاوی نشاسته بالایی است كه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز میكند.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف انبه تقویت كننده جسم، روح و دستگاه گوارش است و همچنین عطش را رفع میكند، ادرارآور، ملین و برای تقویت معده مفید است.
صفوی گفت: انبه یكی از منابع غنی ویتامین a است. همچنین دارای مقادیر كافی ویتامین c ، ویتامین b، پتاسیم، كلسیم و آهن است. ویتامین a در تقویت بینایی چشم و حفظ سلامتی دندانها، پوست، استخوان، غشاهای مخاطی و بافتهای نرم بدن نقش مهمی دارد.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: نصف میوه انبه متوسط معادل یك واحد میوه است و 70 كالری انرژی دارد. طعم انبه رسیده و تازه شبیه مخلوطی از طعم هلو و آناناس است و بسیار آبدار و خوشمزه است.
صفوی گفت: مصرف انبه برای چاق شدن افراد لاغر مفید است. مربا و ترشی انبه نیز برای تقویت معده مفید است.