من ارزوم پروازه!! ...پاراگلایدر، کایت،...
اوج هیجان و لذت از زندگی برای من، تو اوج اسمونه...کاش وقت و موقعیتش واسم پیش بیاد...
شما به چه ورزشی علاقه دارید؟
من ارزوم پروازه!! ...پاراگلایدر، کایت،...
اوج هیجان و لذت از زندگی برای من، تو اوج اسمونه...کاش وقت و موقعیتش واسم پیش بیاد...
شما به چه ورزشی علاقه دارید؟
با سلام
من خيلي ورزش هاي ژيملاستيك و سپك تاكرا رو دوست مي دارم و هميشه دنبالرو اش هستم اما حيف كه باتوجه به شرايط بدني نمي تونم انجام بدم.ولي از ديدنشون خيلي لذت مي برم
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ورزش مورد علاقه ی من پرش ویلچر ومینج بامانع![]()
من عشقم کیکوشین اما
به پارکور هم علاقه دارم
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام . نماز و روزتون قبول . من عاشق بسكتبال بودم و هستم .
فقط فوتبال
پاتیناژ که متاسفانه توی ایران نداریمولی دیدن مسابقاتشم لذت بخشه
در حال حاضر شنا رو دوست دارم و شنا می کنم![]()
سلام به همه
من كه فكر ميكنم نيازي نباشه علاقه منديمو عنوان كنم چون از مشخصات كاربريم معلومه ولي ...
كاراته ورزش مفرحيه ؛ البته اونم به سبكي كه كار ميكني بستگي داره ؛ من سبكهاي كنترليو ترجيح ميدم ؛ اگه خداي نكرده خداي نكرده خداي نكرده دعوائيم پيش اومد ميتوني اونو به راحتي غير كنترليش كني و اون موقس كه بايد زندگيتو بذاري پاي ديه و زندان و دادگاهو بيمارستانو ...... خدا واسه هيشكي نياره
از همه دوستان التماس دعا