سلام به دوستان با صفای کلوب.شما تلفن همراه دارین؟چه سوال بی مزه ای؟بگو تو این دور و زمونه مگه کسی پیدا میشه که تلفن همراه نداشته باشه.خدا پدر ادیسونو رحمت کنه که برق رو اختراع کرد!میگی چه ربطی داره؟ خیلی هم ربط داره اگه برق نبود گوشیهاتونو با چی شارژ میکردین؟داشتن گوشی راحته مهم خط تلفنه که اگه نباشه گوشی دوزارم ارزش نداره.حالا خط باشه و از مخابرات خطت فعال نشه چی؟میتونی تماس برقرار کنی؟
مسلما نه.فکر کن فعال شد و تماس گرفتی وای به روزی که صدای اون خانم متشخص رو بشنوی!کدوم خانم؟همون که میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشدوای خدای من اعصاب خط خطی شد
خیلی شنیدی نه؟ولی بین خودمون باشه یه شماره هست که هر وقت شبانه روز بهش زنگ بزنی همیشه در دسترسه. هیچوقت اشکال نیست.ابدا رد تماس بزنه.فهمیدی کدوم شماره؟
بله (24434).به نظرخیلی آشناست نه؟ روزی 5 بار باهاش تماس میگیریم.حالا از شما می پرسم تا حالا شده صاحبش در دسترس نباشه؟یا نخواد باهات حرف بزنه؟غیر ممکنه.ولی خودمونیم برعکسش خیلی اتفاق افتاده!خدا زنگ زده گفتیم سرکارم,درس دارم, کلاسم,خوابیدم و هزار بهونه دیگه.ای خدا واقعا شرمنده.
حالا شما دوست عزیز خیلی دلم میخواد تو هم از ارتباطت با خدا بگی.از تجربیاتت,ازاینکه چطور میتونیم نوجوانان و جوانان رو به نماز وراز و نیاز با خدا ترغیب کنیم؟چطور میتونیم از خوندن نماز لذت ببریم؟منتظر نظرات و راهکراهای سازنده شما عزیزان هستیم. بسم الله