-
غذاهای دریایی جز کلسیم چه چیزی دارند؟
بیشتر افراد تنها فایده ای که از غذاهای دریایی می شناسند، کلسیم می باشد ،چه مواد دیگری در غذاهای دریایی وجود دارد؟
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی اهواز گفت: مصرف غذاهای دریایی و مواد غذایی حاوی آنتیاكسیدان، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را كاهش میدهد و در مقابل مصرف غذاهای چرب احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد.
دكتر كاظم رادان اظهار داشت: مهمترین علت ابتلا به سرطان پروستات، ژنتیك است و افرادی كه سابقه ابتلا به این نوع سرطان را در خویشاوندان درجه یك دارند، بیش از دیگران در معرض ابتلا هستند.
وی افزود: علاوه بر عوامل ژنتیكی، عوامل محیطی و نوع رژیم غذایی نیز بر سرطان پروستات تاثیرگذار است.
رادان تصریح كرد: رژیم غذایی پرچرب در ابتلا به سرطان پروستات تاثیرگذار است و در كشورهایی مانند آمریكا كه رژیم غذایی چرب رایج است، سرطان پروستات نیز بیشتر شایع است.
این متخصص ارولوژی خاطرنشان كرد: رژیم غذایی دریایی و مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاكسیدان مانند گوجه و سبزی نیز شانس ابتلا به سرطان پروستات را كاهش میدهد.
وی اظهار كرد: برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات، توصیه میشود؛ افرادی كه سابقه ابتلای خانوادگی دارند پس از 40 سالگی، آزمایش سالانه تشخیص پروستات (psa) را انجام دهند.
رادان گفت: افرادی كه سابقه ابتلای خانوادگی به سرطان پروستات ندارند نیز لازم است پس از 50 سالگی آزمایش سالانه psa را انجام دهند.
وی افزود: سرطان پروستات درمان قطعی دارد و در صورتی كه به موقع تشخیص داده شود میتوان آن را به خوبی درمان كرد و فرد بیمار نیز عمر طبیعی خود را پس از درمان سپری خواهد كرد.

من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن